Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok korkuyorum inanin bir şey olacak.diyeBişey olmaz korkmayın
Sağlıcakla kucağınıza alın.
Gebelikte bende yedim börek üstünde sıkıntı olmaz. İçiniz rahat olsun :)Cok korkuyorum inanin bir şey olacak.diye
Hamilelikte çörek otu yenmiyo mu yani ya da tüp bebek yöntemi ile olunca ?canim dusuge sebep olur diyorlwr
Insallah kuzum çok zor oldu 3.gebelik ama yaşayan bebegim yok cok korkuyorumBir dilim börekteki corekotuyla birsey olmaz siyanür değil merak etmeyin.
Ama stres iyi değil kendinizi rahatlatmaya çalışın lutfen. Hayırlı olsun bebişiniz![]()
Cok korktum canim.benm kayisi yiyorum elma ve salatalık wc ye gitmek için elimi soktum kusamadim kussaydim çıkardı belli cok ÜzüldümO miktarda corekotundan bisi olmaz iciniz rahat olsun
Kuzum.benm çok üzüldüm ama okuduysanz 3.bebek ve yaşayalım yok hiç elim.bogrumde bekliyorumAfiyet olsun. Sakin olun.
Haklısınız kötü deneyim olunca insan daha da kaygılanıyor. Insallah her sey yolunda giderInsallah kuzum çok zor oldu 3.gebelik ama yaşayan bebegim yok cok korkuyorum
Bende tüp bebekle hamile kaldım 2 hafta boyunca sabah kahvaltı da lorun üstüne döküp yedim birşey olmadı merak etmey
Rabbim bağışlasın hayirla sağlıkla kucağına almak nasip olsunBende tüp bebekle hamile kaldım 2 hafta boyunca sabah kahvaltı da lorun üstüne döküp yedim birşey olmadı merak etmeyin![]()
Amin hepimize inşallahRabbim bağışlasın hayirla sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Insallah bana da bise olmaz valla 3 saat oldu elim karnımda kalbim.duracak.gibiAmin hepimize inşallah![]()
Bu tarz seyler yapmak corekotu yemekten cok cok dha skntili diye dusundum ... bence bu surecte psikolojk destek alin 9 ay nasil biter boyle bu kadr stres en buyuk zarar sana ve bebegneCok korktum canim.benm kayisi yiyorum elma ve salatalık wc ye gitmek için elimi soktum kusamadim kussaydim çıkardı belli cok Üzüldüm