• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bilen varsa açıklasın neolur.....

Angel...baby

Kızım&Oğluşum
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
1.330
10
116
Antalya
arkadaslar ben tüp bebek tedavisine basladım şimdi ayın 17 sinde lucrine basladım o günden beri kullnadım bugünde puregona basladım ama ben hala adet olmadım dr söyledim sorun olmaz dedi ya bu ignelere adetin 3 de baslanıyo ya dr sanki bugün benim adetimin 3 günü gibi hesapladı ve basladım hala adet olmadı ya olmasam nasıl olucak yani ya hemşireye sordum dedi bu ignelerden dolayı adet görmeyen var dedi kızlar aklıma takılan benim şimdi adet olmassam eger rahim nasıl temzilenicek her adet kanamasında ölü tabakayı adetle atıyo ya nasıl olur ya ne olur acıklayın bana yaaaaaa:uhm:senağlamasenağlama

canım ben duymuştum bu şekilde dewam edeni.doktorun öle uygun gördüyse sorun yok.bence güven.bende lucrinden sonra 5 gün adetim gecikmişti.olmuştum ama adet. olunca adetin 3. günü tam yeni ilaca başlıcaktım doktorum iptal etti tedaviyi.e2 değerim yüksek gelmişti ve kist çıktı.sonra doktor kist düşsün die doum kntrol hapı verdi ve tedavi,iye öteki ay dewm ettik.

saol canım ya inan bu olay bana kafayı yediretcek normalde düzenli adet görüyorum bu defa stresten mi ne olamadım hala offff offfff

canım benim herkesın tedavısı farklı. dr un kan degerlerıne göre o şekılde yorumlamıstır. bende uzun protokol basladım. dr um 14 gun içinde adet olmazsan gel 14 gun mutlaka gel demişti. heralde adet olmazsan kontrolumu yapıp yumurta geliştiricilere baslayacaktı. Allah tedavını hayırlı etsın. gonlunce olsun.

canım benim herkesın tedavısı farklı. dr un kan degerlerıne göre o şekılde yorumlamıstır. bende uzun protokol basladım. dr um 14 gun içinde adet olmazsan gel 14 gun mutlaka gel demişti. heralde adet olmazsan kontrolumu yapıp yumurta geliştiricilere baslayacaktı. Allah tedavını hayırlı etsın. gonlunce olsun.

saol arkadasım yaaaa işte bu olay beniüzüyo hakkımızda hayılısı olsun elimiz mahkum dr inanmaya allahım yar ve yardımcımız olur inş... bitanem sende :CüvCüv:insallah hayırlısında kagına alırsın canım benimmmŞenizŞeniz

evet hatta asi diye bir arkadaşımız var şuan bekleme aşamasına geçti oda adet görmeden iğnelere geçmişti yani bu durumla karşılaşan arkadaşlar var sitede stres yapma e2 ye bakarak doktorun zaten gerekeni söylüyor sen adet görmemiş olabilirsin ama doktorun hem muayene sayesinde hemde e2 eşliğinde rahmin adet görmüş konumda olduğunu söyleyerek tedaviye başlayabiliyor kafana takma ;)

mrb canim evet ben asi
ayni senin durumunda oldum
uzun protokol adetim gelmedi dr da rahime bakti ve durumu iyi dedi ve bizde diger ignelere gectik
simdi transferim oldu bekliyorum artik adet olmayacaksin onu kafana takma rahimin adet olmus inceliktedirki dr un baslamistir
allah yardimcin olsun bu konuda merak ettiklerin olursa sorabilirsinnnnn

canlarım hepinizden allah razı olsun ne muradınız varsa kalbinizde nail etsin allahım tez zamanda hepimizin kucagını doldurur inşsallahhhh canlarım ben gece adet oldum cok sevinçliyim hepinize teskkür ederimmm.......

canim adet oldun peki simdi ne olacakmis
yani ilacada baslamistin devam edicen tekrarmi basliycaksin yoksa
allah hayirlisini versin hakkindaaaaaaaa

Back
X