Bir bilezik meselesi

Kullaniciadibulamadim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
49
62
3
30
Herkese merhabalar nasılsınız rabbim herkese iyilik versin inşallah :) direk giriş yapayım konuma 4 sene önce evlendim 4 bilezigim vardi kayinbabam ölünce borçları kaldı bende eşimi çok seviyorum o benim herşeyim bütün takıları mi verdim yeterki iyi olsun üzülmesin diye hiç pişman değilim oda bana çok fedakar kızıma da öyle çok şükür buraya kadar çok iyi. Yanlız önümüzde iki düğün var biri eltimin oğlu biri gorumcemin oğlu düğünleri olacak eşim hem dayı hem de amca onlar bana hediyelik bilezik taktılar bizde onlara takacağız velhasilkelam nasıl söyleyeyim bilmiyorum ama bende bir tane ufacık tefecik bi bilezik istiyorum hevesleniyorim çünkü hiç takmadım takamadım yani ama bunu eşime nasıl diyicem bilmiyorum :) öneriniz var mı acaba çok çok teşekkür ederim

Maddi olarak 3 bilezik alacak durumda mısınız? Öyle olsaydınız kendi bileziklerinizi bozdurmazdınız kayınpederinin borcu için muhtemelen. Değilseniz hevesinizi bastırın bir süre. Malum altın fiyatını da düşününce ben böyle bir zamanda talepte bulunmazdım.

Herkese merhabalar nasılsınız rabbim herkese iyilik versin inşallah :) direk giriş yapayım konuma 4 sene önce evlendim 4 bilezigim vardi kayinbabam ölünce borçları kaldı bende eşimi çok seviyorum o benim herşeyim bütün takıları mi verdim yeterki iyi olsun üzülmesin diye hiç pişman değilim oda bana çok fedakar kızıma da öyle çok şükür buraya kadar çok iyi. Yanlız önümüzde iki düğün var biri eltimin oğlu biri gorumcemin oğlu düğünleri olacak eşim hem dayı hem de amca onlar bana hediyelik bilezik taktılar bizde onlara takacağız velhasilkelam nasıl söyleyeyim bilmiyorum ama bende bir tane ufacık tefecik bi bilezik istiyorum hevesleniyorim çünkü hiç takmadım takamadım yani ama bunu eşime nasıl diyicem bilmiyorum :) öneriniz var mı acaba çok çok teşekkür ederim
Keske dugunde benimde kolumda bi bilezik olsa diye kendi kendine ic gecirir gibi yapip diyebilirsin😊

Maddi olarak 3 bilezik alacak durumda mısınız? Öyle olsaydınız kendi bileziklerinizi bozdurmazdınız kayınpederinin borcu için muhtemelen. Değilseniz hevesinizi bastırın bir süre. Malum altın fiyatını da düşününce ben böyle bir zamanda talepte bulunmazdım.
Sanırım doğru söylüyorsunuz onuda krediyle alacak zaten bilezikleri belki bana daa alır diye düşündüm

Takı olarak hiç heveslenmedim, yatırım olarak içim gider orasi ayrı 😅 Takı niyetiyle ise sahteleri var, anlaşılmıyor bile.

Evli ablaniz kızkardeşiniz yok mu? Eğer onlarda varsa ödünç alin,ben anlamdan alıp takıyorum istedikçe.

zaten bılezıgınız varmıs
hem dayı hem amca olarak esınız kısa sure ıcınde bu zamanda ıkı bılezık alıp takmak zorundayken bırde kendınıze ıstemenız dogru degıl
yeterkı esım ıyı olsun uzulmesın dıye takımı verdım dıyorsunuz ama sımdıde sıkısacagını bıle bıle bılezık ıstesem mı dıyorsunuz
baska zaman durumunuz daha rahata cıktıgında konusun bunu bence sımdı yerı degıl

Kredi ile hediye almak gerçekten mantıklı bir tavır değil. Hem de kayınbabanızın borçlarını ödemek için verilen bilezikler var bir de. Ben fesat düşünüyorum herhalde.

Back
X