Bir bilezik meselesi

Herkese merhabalar nasılsınız rabbim herkese iyilik versin inşallah :) direk giriş yapayım konuma 4 sene önce evlendim 4 bilezigim vardi kayinbabam ölünce borçları kaldı bende eşimi çok seviyorum o benim herşeyim bütün takıları mi verdim yeterki iyi olsun üzülmesin diye hiç pişman değilim oda bana çok fedakar kızıma da öyle çok şükür buraya kadar çok iyi. Yanlız önümüzde iki düğün var biri eltimin oğlu biri gorumcemin oğlu düğünleri olacak eşim hem dayı hem de amca onlar bana hediyelik bilezik taktılar bizde onlara takacağız velhasilkelam nasıl söyleyeyim bilmiyorum ama bende bir tane ufacık tefecik bi bilezik istiyorum hevesleniyorim çünkü hiç takmadım takamadım yani ama bunu eşime nasıl diyicem bilmiyorum :) öneriniz var mı acaba çok çok teşekkür ederim
Dert ettigin seye bak bosver mal nasil olsa bir sekilde olur. Baksana ne güzel bir yasantiniz var masaAllah. Sen evinin huzuruna odaklan. Bakalim adamin 3 tane bilezik alacak durumu var mi?

Sevmem altın bileziği. Ama sevseydim maddi durumumuz varsa isterdim.
Hediyeleri krediyle alacaksanız besbelli durum çok parlak değil.
Öyleyse iki seçenek var.
Ya hevesinizi replika takılarla bastırın.
Ya da battı balık yan gider, sizin bilezik de dahil edilsin krediye ;)

Zamanı değil. Hafif yollu kıskanmışsınız belli bastırın o duygunuzu. Adam üzülmesin diye bir sürü fedakarlık yapmışsınız şimdi niye üzeceksiniz?
Sonra eli bollaşınca güzel güzel içinizde kaldığını sizde istediğinizi söylersiniz.

Şuan sıkıştırmayin bence, bir tane altin bilezik takip borca girecegine gidin imitasyon altinlarla doldurun kolunuzu 😁😁😁

Altin takı takarim ama dugunde takilan ya da yatirimlik alinan bilezikleri alip koluna takmak cook feci ya 🙄🙄🙄

Herkese merhabalar nasılsınız rabbim herkese iyilik versin inşallah :) direk giriş yapayım konuma 4 sene önce evlendim 4 bilezigim vardi kayinbabam ölünce borçları kaldı bende eşimi çok seviyorum o benim herşeyim bütün takıları mi verdim yeterki iyi olsun üzülmesin diye hiç pişman değilim oda bana çok fedakar kızıma da öyle çok şükür buraya kadar çok iyi. Yanlız önümüzde iki düğün var biri eltimin oğlu biri gorumcemin oğlu düğünleri olacak eşim hem dayı hem de amca onlar bana hediyelik bilezik taktılar bizde onlara takacağız velhasilkelam nasıl söyleyeyim bilmiyorum ama bende bir tane ufacık tefecik bi bilezik istiyorum hevesleniyorim çünkü hiç takmadım takamadım yani ama bunu eşime nasıl diyicem bilmiyorum :) öneriniz var mı acaba çok çok teşekkür ederim
Maddi durumunuz varsa nasıl olsa iki tane alıyorsun bı tanede fazla al bana hediye et diyebilirsin bnce 😊

Altın suan çok yüksek kendiniz icin biraz düşmesini bekleyin hem uygun olduğunda alırsanız biraz yatırım olur..
Keşke demek faydasız olmuş ama keşke kayınpederinizin borcunu ödemek için kredi cekseydiniz şuan altından çok büyük kardaydiniz tabi artık çok gec konuşmak için

Şu an çok fuzuli.
Yani insanlar çok şeye heves ediyor ama hemen olmuyor.
Şimdi isteseniz şımarıklık gibi olur.

Yani önümde 2 düğün varken bilezik almam lazımken eşim de durup bilezik isterim dese sinir olurum

Kredi ile hediye almak gerçekten mantıklı bir tavır değil. Hem de kayınbabanızın borçlarını ödemek için verilen bilezikler var bir de. Ben fesat düşünüyorum herhalde.
Kredi derken zaten kayinbabamin borçları vitti şükür bir bilezik şimdi 2 3 milyar bir ay arayla düğün yapılıyor ya ondan kredi çekmek gerekiyor

Kredi ile hediye almak gerçekten mantıklı bir tavır değil. Hem de kayınbabanızın borçlarını ödemek için verilen bilezikler var bir de. Ben fesat düşünüyorum herhalde.
Kredi derken zaten kayinbabamin borçları vitti şükür bir bilezik şimdi 2 3 milyar bir ay arayla düğün yapılıyor ya ondan kredi çekmek gerekiyor

Ama kayınbabanızın borçlarını sizin bileziklerinizle ödemişsiniz ve düğünde verecek olduklarınızın hepsinin babası. Tabi onlar da destek olmuşlardır belki ama ne bileyim bana yine de mantıklı gelmiyor

eşin ne tatlı bir insanmış ki böyle sorgusuz sualsiz bileziği vermişsin, ne guzel, sen de belli ki çok cici bir kadınsın.
direk söyle ya bana da alalım mı çok istiyorum diye.
eşine söylemicen de kime söylicen?

maddi bir beklenti segil sadece taki amacli dusunuyorsaniz cok gercekti imitasyonlar var.
Takı olarak hiç heveslenmedim, yatırım olarak içim gider orasi ayrı 😅 Takı niyetiyle ise sahteleri var, anlaşılmıyor bile.
Şuan sıkıştırmayin bence, bir tane altin bilezik takip borca girecegine gidin imitasyon altinlarla doldurun kolunuzu 😁😁😁

Altin takı takarim ama dugunde takilan ya da yatirimlik alinan bilezikleri alip koluna takmak cook feci ya 🙄🙄🙄
Kizlarr bu imitasyon takılardan bende 2 tane burma bilezik alıcam da şimdi cevremden bi meraklı alıp eline bakarsa anlar mi sahte oldgnu ki?yada üstten bakınca anlasilir mi ayar filan yazmama yönünden? :S hiç burmam olma bilemiyorum ayar neresnde yazıyl :D

Ben bir sey sormak istiyirum. Baba olunce kalan borcu sadece esiniz mi karsiladi? Eger oyle ise neden kendinizi zorlayip iki kardese de bilezik takiyorsunuz? Eger onlarin katkisi yoksa ille de bilezik almak zorunda degilsiniz. Cunku onlarin payina dusmus borcu siz odemis oluyorsunuz. Ama yok herkes elinden geldigi kadar katkida bulunup tum borcu ortaklasa odesi ise dugun icin bilezik tabi ki dusunulebilir. Siz de maddi acidan rahatlayinca kendinize bir bilezik alabilirsiniz.

Kusura bakmayın ama kocamdan nasıl altın bilezik isterim diye dertlenmeniz de bir garip olmuş. Durumunuzu siz biliyorsunuzdur zaten, iyiyse aldırın değilse sesinizi çıkarmayın.
Adam krediyle hediye alacakmış, sizin istemeniz de bir tuhaf .

Maddiyat nedir ona göre konuşalım hayır durum müsait değilse adamı boşa darlama

Back
X