• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bilezik meselesi

"Altın çok yükseldi yıl sonuna kadar daha da an da değilhani yemin etsealyükselecekmiş kredi çekerken biraz fazla çeksende bi tanede bana mı alsak hem kenarda bi birikmişimiz olur nasıl olsa başka türlü biriktiremiyoruz "deyin Yemin etseniz başınız ağrımaz 🤭

Herkese merhabalar nasılsınız rabbim herkese iyilik versin inşallah :) direk giriş yapayım konuma 4 sene önce evlendim 4 bilezigim vardi kayinbabam ölünce borçları kaldı bende eşimi çok seviyorum o benim herşeyim bütün takıları mi verdim yeterki iyi olsun üzülmesin diye hiç pişman değilim oda bana çok fedakar kızıma da öyle çok şükür buraya kadar çok iyi. Yanlız önümüzde iki düğün var biri eltimin oğlu biri gorumcemin oğlu düğünleri olacak eşim hem dayı hem de amca onlar bana hediyelik bilezik taktılar bizde onlara takacağız velhasilkelam nasıl söyleyeyim bilmiyorum ama bende bir tane ufacık tefecik bi bilezik istiyorum hevesleniyorim çünkü hiç takmadım takamadım yani ama bunu eşime nasıl diyicem bilmiyorum :) öneriniz var mı acaba çok çok teşekkür ederim
Düğünde heves olsun kolumda görsünler diye istiyorsan çok iyi imitasyonlar var bütçeniz şuan 3 bilezik için uygunsa almışken bana da alalım dersiniz zaten...

Back