Bir bitiş hikayesi

Şu dünyada bir insana yapılabilecek en büyük kötülüklerin başında aldatmak geliyor. Günümüzde de maşallah aldatmayan kalmadı. Allah sana sabır güç versin konu sahibi arkadaşım, acıma, maddi manevi sürünsün

Canım benim sen çok bekledin askerliğini falan baban vermemişti seni bu çocuğa cok cekmistin buna kavuşmak için hatırladım inan çok üzüldüm Rabbım hakkında hayırlısı ne ise onu versin bir kapıyı kapayan bir kapıyı açar sana insalh

En azından beni anlayan birileri var . Çekişmeli boşanma mı sizinki. Ben anlaşmalı olsun isterim
Ben de anlaşmalı olsun istedim ama en ufak şartı bile kabul etmedi hiçbir şey vermeyecekmis hatta velayeti bile alacakmış güya ! öyle dedi ben de çekişmeli olsun o zaman dedim..

Ben de onu diyorum işte ben de bekledim bir süre sonra pişman olsa ne olacak diğerlerinde de çok pismandi dedim.Tekrar tekrar boynuz eklemektense hayatını daha düzgün bir insanla birleştirip huzurlu bir ömrü tercih ederim
Doğru bu ilk olay değil zaten . Yapacak bişey yok bundan sonra

Canım benim sen çok bekledin askerliğini falan baban vermemişti seni bu çocuğa cok cekmistin buna kavuşmak için hatırladım inan çok üzüldüm Rabbım hakkında hayırlısı ne ise onu versin bir kapıyı kapayan bir kapıyı açar sana insalh
Amin inşallah . Vicdanım rahat en azından çok çabaladım. Çok uğraştım şu zamana kadar. Ne çektiğimi ben bilirim hayırlısı olsun

Siz evlenmeden once ailenize bu adam icin sirtinizi donmemenizi, zarar edeceginizi soylemistim. Yanilmamisim. Cunku degmezdi,aileniz bu adamdan cok cok daha tercih edilebilir durumdaydi.

Hakkinizda hayirlisi olsun. Zararin neresinden donseniz kardir.
Umarım peşimi bırakır da yoluma bakabilirim

Defolsun gitsin evden
Pişkin pişkin geliyor mu bide
Sinirinin geçmesini bekliyor işte

Peşinden koşar sen dava açarsan. Sürünsün pislik. Yüzüne bakma.

Hiç üzülmeyin her şeyde bir hayır vardır. Böyle birinden kurtulduğunuz için sadaka verin hatta. Rabbim yavrunuzla birlikte hayırlı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür nasip etsin size. Daha iyileriyle karşılaşırsınız inşallah🙏🏼

Rabbim içindeki bütün acılarını yaralarını tez vakitte iyileştirsin. Rabbim karanlıklar dan aydınlığa darlıklardan ferahlığa kavuştursun..

Back
X