Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne için böyle söyledinizBen bosanacagini hic sanmiyorum.
Ben de anlaşmalı olsun istedim ama en ufak şartı bile kabul etmedi hiçbir şey vermeyecekmis hatta velayeti bile alacakmış güya ! öyle dedi ben de çekişmeli olsun o zaman dedim..En azından beni anlayan birileri var . Çekişmeli boşanma mı sizinki. Ben anlaşmalı olsun isterim
Doğru bu ilk olay değil zaten . Yapacak bişey yok bundan sonraBen de onu diyorum işte ben de bekledim bir süre sonra pişman olsa ne olacak diğerlerinde de çok pismandi dedim.Tekrar tekrar boynuz eklemektense hayatını daha düzgün bir insanla birleştirip huzurlu bir ömrü tercih ederim
Amin inşallah . Vicdanım rahat en azından çok çabaladım. Çok uğraştım şu zamana kadar. Ne çektiğimi ben bilirim hayırlısı olsunCanım benim sen çok bekledin askerliğini falan baban vermemişti seni bu çocuğa cok cekmistin buna kavuşmak için hatırladım inan çok üzüldüm Rabbım hakkında hayırlısı ne ise onu versin bir kapıyı kapayan bir kapıyı açar sana insalh
İnşallah bizimki çekişmeli olmazBen de anlaşmalı olsun istedim ama en ufak şartı bile kabul etmedi hiçbir şey vermeyecekmis hatta velayeti bile alacakmış güya ! öyle dedi ben de çekişmeli olsun o zaman dedim..
Umarım peşimi bırakır da yoluma bakabilirimSiz evlenmeden once ailenize bu adam icin sirtinizi donmemenizi, zarar edeceginizi soylemistim. Yanilmamisim. Cunku degmezdi,aileniz bu adamdan cok cok daha tercih edilebilir durumdaydi.
Hakkinizda hayirlisi olsun. Zararin neresinden donseniz kardir.
Amin inşallahAllah yardımcın olsun
İnşallahİnşallah bizimki çekişmeli olmaz
Sizin konunuza yazmıştım ben de inanın sizin adınıza çok sevindim Rabbim mahcup etmesin inşallah daha iyilerini çıkarsın karşınızaher şey gönlünüzce olsun ben de boşanıyorum![]()
Ne için böyle söylediniz