• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir boşanma haberi de benden gelsin 🤲

Hakkınızda en güzeli olsun. Detaylı değil postunuz ama bu kadar sene sonra ayrılık varsa orada çok ciddi sebepler, yorgunluklar oluyor. Kimse de geriye dönüp bakmıyor.
Uzun uzun anlatıp sizleri yormak istemedim yorgunluk değil de ciddi kırgınlıklar var ve bu kırgınlıklar maalesef ki Tamir olacak türden değil 🙏🙏

12 senedir beraber ve bunun 10 senesi evli demek istemiş. Hani boşanma için adli tatili bekliyordunuz siz? Bir kendinize gelin artık ne düşünmesi ne karası? Evlilik yok beraberlik yok, sadece formalite icabı yapılmış nikah var. Sanki dolu dolu 2,5 senedir beraberdiniz. Aynı evde bir gün bile yaşamadınız, yanlışsam düzeltin.

Super Moms, kimse bir gün boşanırım diye evlenmiyor ama maalesef evlilikte ömür boyu mutluluk garantisi yok. Umarım güçlü bir şekilde atlatırsınız bu süreci.
Ülkedeki erkekler o kadar kalitesiz ve ilişki yaşamayı bilmiyor ki kadıncağızlar artık kendi kendine ilişki yaşayıp, olmayan ilişkilerin özlemini, pişmanlığını falan yaşamaya çalışıyor.öyle bir ülke ki gönül ilişkisi yaşamak lüks, ayrılma acısı bile lüks.çünkü ilişki yürütecek seviyede erkek bile bulunmuyor.bu kaçıncı yaşanmayan ilişkileri bile özleme konusu.yine bir yorumda yazmıstım ama bu ülkede duygusal ilişkiler konusunda tam bir insanlık dramı yaşanıyor.afrikadaki açlık dramının, duygusal ilişkilere uyarlanmış hâliyiz.

2.5 senedir tanıdığım eşimden nasıl vazgeçeceğim kara kara düşünüyorum.22 sene neredeyse bizim yaşımız kadar nasıl dayanacaksiniz.
Konu için uzgundum. Buradaki matematik hesabına kadar. Kusura bakmayın burada koptum 🤣🤣

Allah herşeyin hayırlısını versin. Yoluna koyulacagi varsa denenir. Yoksa da yapacak birşey yoktur

En son küfür kıyamet gitmiştiniz. Geri dönmüşsünüz. Hayırlısı olsun.
Sağol.ama çok sinirlendim.sonradan sildim ama okuyan okumuş.sen derdini anlatıyorsum tüm içtenliğinle, millet acaba sen hakedecek kadar iyi misin falan diyor.pişkin pişkin egolu egolu cevaplar.oysa ki bütün kadınlar aynı sorunları yaşıyor.önceki durumlardam tepki çekiyorum ama inanın zaman zaman kafasının doğru çalişmadığı dönemler olabiliyor.her konuda eski defterleri açmak ne demek.ben bir konu okuyunca açan kim diye bile bakmıyorum.o anki gündem o konudur yani.

Sağol.ama çok sinirlendim.sonradan sildim ama okuyan okumuş.sen derdini anlatıyorsum tüm içtenliğinle, millet acaba sen hakedecek kadar iyi misin falan diyor.pişkin pişkin egolu egolu cevaplar.oysa ki bütün kadınlar aynı sorunları yaşıyor.önceki durumlardam tepki çekiyorum ama inanın zaman zaman kafasının doğru çalişmadığı dönemler olabiliyor.her konuda eski defterleri açmak ne demek.ben bir konu okuyunca açan kim diye bile bakmıyorum.o anki gündem o konudur yani.
Tam olarak öyle değil. Neyse bu konuyu sabote etmeyim.

Ülkedeki erkekler o kadar kalitesiz ve ilişki yaşamayı bilmiyor ki kadıncağızlar artık kendi kendine ilişki yaşayıp, olmayan ilişkilerin özlemini, pişmanlığını falan yaşamaya çalışıyor.öyle bir ülke ki gönül ilişkisi yaşamak lüks, ayrılma acısı bile lüks.çünkü ilişki yürütecek seviyede erkek bile bulunmuyor.bu kaçıncı yaşanmayan ilişkileri bile özleme konusu.yine bir yorumda yazmıstım ama bu ülkede duygusal ilişkiler konusunda tam bir insanlık dramı yaşanıyor.afrikadaki açlık dramının, duygusal ilişkilere uyarlanmış hâliyiz.
ben bu konuda sana katılıyorum ya
hani cinselliğin afrikasıyız filan diyorlar ya
değil bence bir şekilde cinsellik yaşamaksa maksat o yapılabilir bir şey -hemen herkes için. en kötü anası babası bulup everiyor.

asıl dengeli, düzgün hani sevmesem de bu lafı kaliteli duygusal ilişkinin afrikasıyız biz bence

Back
X