Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
en yakın arkadaşlarımdan birinin boşanma vakasına tanıklığımın bana düşündürdüklerini o arkadaşımın çalışma odasından yazıyorum sizlere... zor bir gün geçirdik.. yeni sakinleşmiş olan arkadaşım yeni uyuyabildi ve ben sinirden sadece şu an yapabildiğim şeyi yapıyorum...evet! kadın-erkek-evlilik vs.. üzerine bu gece tam olarak bunları düşünüyorum:
1. kadınlar ve erkekler zihinleri de kalpleri de bambaşka çalışan iki ayrı yaratıktır. hangisi marstan hangisi venüsten allah bilir lakin erkeklerin büyük bir kısmının evrimini hala tamamlayamamış oldukları bir gerçektir.
2. bir kısım kadınlar (ki bunlar da evrim çizgisinde gayet gerideler.. ve genellikle erkek tarafından olup dinazorus soyundan "er" evlat yetiştirmeye devam ederler) nedense yuvanın dişi kuş tarafından yapıldığı ve her türlü boşanma vakasında büyük oranda kadının suçlu olduğunda ısrarlıdırlar. bu cins için yapılabilecek tek şey dünyanın evrim çizgisinin bu yanında oturan bütün kadınlarının birleşerek "bir gün hepsinin kökünü kazıyacağız" yemini etmeleridir.
3. çiftler arası mahremiyetin korunması evlilik müessesinin en öncül koşuludur ve bunun sağlanamadığı birliktelikler bitmeye mahkumdur.
4. kadınlar eşleri tarafından kolayca değiştirilebilir yaratıklar olmasına karşın erkeklerin değişme/ilerleme/gelişme çipleri bozuktur... tamiri uzun sürebilir. bu süreçte sabır/sebat ve antidepresan kadınlar için şarttır.
ehehhe aslında bu gece bir şeyi daha anladım:) alıyorum-satıyorum köşelerinde gezdim ve artık kani oldum ki kadınlar için alışveriş hakikaten bir terapi :) evet evet artık buna eminim :)
bu dediğinden bi tane de bizim evde var, yani büyük erkek kardeşim
annemin ayrı bi düşkünlüğü var ona, ne yapsa hiç ses etmez, ne dense ooo hemen yapılır felan filan
daha bu sabah o kardeşimle yaptığım bir tartışmayı anlatayım
işe gelmek için hazırlanıyorum ve boş durmuyorum, mutfağa girdim o arada kardeşim sandalyede oturuyordu, telefonundan parça açıyor onu dinliyor
bende kendime ekmek hazırlıyorum evden çıkıcam hemen, tam ekmeğin içini bitirdim, kardeşim şurdan bi çay kat dedi, dedim kalk kendin doldursana oturuyorsun, çok iş yapıyon sende dedi, dedim sen napıyon oturuyon kalkıver zahmet olacak dedim, o sıraya ufak kız kardeşim geldi ona buyuruyor çayı bi doldur diye, çocuk ocaktan alamadı, yine bana dedi dedim kalk kendin geç kaldım ben
o sıraya anneme bağırdı, annemde diğer odada dedim anne katma çayını kendisi kalksın, oturduğu yerde yumuş buyuruyor dedim, ne var bi çayını katsan ölürmüsün dedi, amanın oğluuum ben doldururum çayını dedi
aa ben şok içinde :S sen böyle yapta yarın evlendiğin herife de böyle yap ondan sonra geçimsiziz de
dedim oğlun oturduğu yerden kalkmasın, böyle yumuş buyurmaya devam etsin onuda görücez evlenince dedim
kardeşimde ardından yüz buldu tabi sen herife de böyle yap, sonra da ay şöyle ay böyle şikayet et dedi
dedim sen sus, sen kendi işini yap yeter, oturduğun yerde ahkam kesme, görücez kim neymiş evlenince dedim
yani konuyla tam bağlantısı olmadı ama, sizin dediğiniz bir maddeyi okuyunca aklıma geldi
erkeklerin böyle olmasına da malesef yine kadınlar katkı yapıyor
ve erkek nerde olsa ne olsa haklı
kadın nerde olsa ne yapsa ne etse haksız ve tamamen suçlu
kendi ailemi görünce bile evlilikten soğuyorum bi yandan da evlenmeye çalışıyorum bu nasıl iştir anlamıyorum
selenaycım annenin işi zor başına kalır o kardeşin,bizde de bitane var Allahtan başka bişey istemeye gerek yok başında olmaları yetiyo,şimdi evlendiremiyolarda,eee oğullarına iilik diil kötülük yapıyolar.
selenaycım annenin işi zor başına kalır o kardeşin,bizde de bitane var Allahtan başka bişey istemeye gerek yok başında olmaları yetiyo,şimdi evlendiremiyolarda,eee oğullarına iilik diil kötülük yapıyolar.
yok canım kalmaz,
kardeşim şimdi yakışıklı benneyaptımki kızlar hep peşinde, birini bırakıyo diğeriyle
bi de ağır başlı diye sevilir
aslında ağır başlı değil tamamen kendisi ağır desek hiç yalan olmaz
baya kardeşimi bombaladım gibi oldu ama sabah sabah çok sinir etti kötükedihüso
ben herangi birinin boşanmasına şahit olmadım şahsen kendim boşandım o duyguyu anlatsam hiç bir yere sığmaz ama gerçekten berbat bişey şimdi tek yargıtay kaldı onun sonucuda bittimi rahatım soyadımı biran önce alsam iyi olur yetele baştan sona haklısın canım arkadaşınada allah sabır versin.. boşandıktan sonra daha erkeklere güven kalmaz daha...
selenaycım benim dayım da aynı senin erkek kardeşin gibiydi bi de 4 ablanın en küçük kardeşi düşün sen şımarılığı evlendi şimdi mum gibi mum karısı ne isterse yapıyor karısı tüm maaşını alıp eline harçlık veriyor ama kadının allahı var malları mülkleri gani oldu onn tutumluluğu sayesinde
Allah senin kardeşine de benim yengeme benzer bi tane nasip etsin de görsün bakalım kızkardeşine buyurmayı :)
yetelecim ben avukatlık yapıyorujm ve o dediklerinden ne çok var bir bilsen insanın mahkeme önünde hepsinin kafasını birbirine tokuşturası geliyor
kendini defalarca aldatan ve hakaret eden kocasını boşamaya çalışan müvekkilime kayınpederi yazıklar olsun sana dedi mahkeme önünde mesela
ya da karısını döven dağdan gelmiş koca sıfatı verilmiş bir yaratık evet dövüyorum dedi bana adamı öldürcektim nerdeyse
ay ay ay zaten medeni bir şekilde karısından anlaşmalı boşanmayıp da işi yokuşa sürüp tüm aile sırlarının ortaya dökülmesine aldırmayan erkeklere de hiçbir lafım yok
ay ay ay zaten medeni bir şekilde karısından anlaşmalı boşanmayıp da işi yokuşa sürüp tüm aile sırlarının ortaya dökülmesine aldırmayan erkeklere de hiçbir lafım yok