Bir bu eksikti...

günlük gibi kullanıyor bdv yi.:işsiz:
Kuralları belli konu açmanın
Limit yok, isterse her gün açar
Zaten uygun değilse konu taşınıyor.
Beni yazmaya zorlamadı mesela.
Girip özgür irademle yazdım, çıktım
Konunun kalbi şu;

Hiçbir zaman insanlarla olan sorunları çözülmüyor, bitmiyor.

Sırf gıyaben konuşulsun diye yazıyor,
İnanamıyorum bu kadar boş zamanı ve az insanı olduğuna
Bazen abartarak anlatıyor, hatta acaba fake mi diye şüpheye düşüyorum

Ciddi sordum.Dalga geçmek veya laf çakmak için değil.Gizemli olmaya gerek yok yani:)

Eğer kayınvaliden ise,yeni bir şey değil bu yaptığı anlattığın kadarıyla.Zaten görüşmüyorsun.Tıka kulaklarını.Laf getirende de kabahat.Ne gereksiz.Konu açılınca anlatma bana deseydin keşke.Biraz meraktan olsa gerek bilmek istedin sanırım ne dediğini.

Konunun kalbi şu;

Hiçte abartmıyorum devamlı sorunlu olduğum kişilerle sorun yaşıyorum bu kişiler bir elin parmağını geçmiyor şuan neden fake olayım problemlerim çok mu olağan dışı neler var yani bir ben fake

Konunun kalbi şu;

zorlama yok elbet.
hatta ben kendim çalıp kendim oynuyorum. zira engelliyim. (sitenin yarısı gibi)
kulak tıkamak daha kolay çünkü. her konusu gibi akıl fikir almak için açılmamış. ben gelişine dökeyim içimdekileri insanlar beni pış pışlasın diye..

Ciddi sordum.Dalga geçmek veya laf çakmak için değil.Gizemli olmaya gerek yok yani:)

Eğer kayınvaliden ise,yeni bir şey değil bu yaptığı anlattığın kadarıyla.Zaten görüşmüyorsun.Tıka kulaklarını.Laf getirende de kabahat.Ne gereksiz.Konu açılınca anlatma bana deseydin keşke.Biraz meraktan olsa gerek bilmek istedin sanırım ne dediğini.
Dedikodunusunu yeni duydum valla şok oldum bu kadarını beklemezdim bende düşünüyordum neden o ortama girmiyor diye şuan anlıyorum yüzü yok çünkü herkese iyi olduğunu anlatıyorum kadın bana değil anneme anlatmış annem aylar sonra bana dedi şaşırdım.

Dedikodunusunu yeni duydum valla şok oldum bu kadarını beklemezdim bende düşünüyordum neden o ortama girmiyor diye şuan anlıyorum yüzü yok çünkü herkese iyi olduğunu anlatıyorum kadın bana değil anneme anlatmış annem aylar sonra bana dedi şaşırdım.
Hiç dinlemeyin sinirleriniz bozulmasın.Susturun gitsin anlatanı.Bir de biliyorsun insanlar bire bin katıp anlatır.Yorar valla ruhunu.Hiç tınlama.Eden kendine ediyor.

Hiç dinlemeyin sinirleriniz bozulmasın.Susturun gitsin anlatanı.Bir de biliyorsun insanlar bire bin katıp anlatır.Yorar valla ruhunu.Hiç tınlama.Eden kendine ediyor.
Öyle eşimede dedim zaten bunu demekle amaç ne beni o ortamda küçük düşürmek mi gerçekten garip yani bir oğlunun bir eşiyim yaptığı bu keyfi bilir.

zorlama yok elbet.
hatta ben kendim çalıp kendim oynuyorum. zira engelliyim. (sitenin yarısı gibi)
kulak tıkamak daha kolay çünkü. her konusu gibi akıl fikir almak için açılmamış. ben gelişine dökeyim içimdekileri insanlar beni pış pışlasın diye..
Aynen öyle

Hiçte abartmıyorum devamlı sorunlu olduğum kişilerle sorun yaşıyorum bu kişiler bir elin parmağını geçmiyor şuan neden fake olayım problemlerim çok mu olağan dışı neler var yani bir ben fake
Ama her gün sorun yaşıyorsan
Ya da haftanın 2 günü sıklıkla
Görüşme.

Bence problerin değil, problem dediklerin küçücük, günlük hayatta yaşanılan, olaylar
Hepsine bir anlam yüklüyorsun, tamamen negatif anlam.

Kendi kendini dolduruyorsun.
Sinirlendikçe temizlik yap
Ben çok çok güzel temizliği sinirli olduğumda yaparım.
Ay aklım bulandı, içim sıkıldı, Of öfkeliyim diye oturup durma, git dolaptaki tabakları indir, tozlarını al.
Kokusu gitmiş çamaşırları ayıkla koklayarak, onları yıka.
Ya da egzersiz videoları var, burda da topiclwri var, onlara bak, hareket et

Ama her gün sorun yaşıyorsan
Ya da haftanın 2 günü sıklıkla
Görüşme.

Bence problerin değil, problem dediklerin küçücük, günlük hayatta yaşanılan, olaylar
Hepsine bir anlam yüklüyorsun, tamamen negatif anlam.

Kendi kendini dolduruyorsun.
Sinirlendikçe temizlik yap
Ben çok çok güzel temizliği sinirli olduğumda yaparım.
Ay aklım bulandı, içim sıkıldı, Of öfkeliyim diye oturup durma, git dolaptaki tabakları indir, tozlarını al.
Kokusu gitmiş çamaşırları ayıkla koklayarak, onları yıka.
Ya da egzersiz videoları var, burda da topiclwri var, onlara bak, hareket et
Ben altı aydır görüşmüyorum ki.

Sizin için olağan şeyler benim için anormal demek ki.Benim çok şükür problemli bir hayatım yok gerçekten çok garipsiyorum.

Ben birşey yapmadığım halde karşıdaki insan hala konuşuyor.Bir olur iki olur üç olur daha konuşmaz ama yok yani sonu yok.Bu bana göre anormal.

Ben altı aydır görüşmüyorum ki.

Sizin için olağan şeyler benim için anormal demek ki.Benim çok şükür problemli bir hayatım yok gerçekten çok garipsiyorum.

Ben birşey yapmadığım halde karşıdaki insan hala konuşuyor.Bir olur iki olur üç olur daha konuşmaz ama yok yani sonu yok.Bu bana göre anormal.
Konuştuğunda size ne oluyor?
Dalgalı döviz kuru mu sanki
Değerin mi düşüyor.

Konuşsun.hep konuşacak.
Kıskandır sen de onu

Bu sayede kurs falan bulup
Arınırsın bu paranoyadan

Konuştuğunda size ne oluyor?
Dalgalı döviz kuru mu sanki
Değerin mi düşüyor.

Konuşsun.hep konuşacak.
Kıskandır sen de onu

Bu sayede kurs falan bulup
Arınırsın bu paranoyadan
Valla benim tek derdim aslında beni unutması çünkü sevmediğim insanların benimle ilgilenmesinden rahatsız oluyorum bakalım oda olacak inşallah.

Paranoyak değilim öneri istemedim ama verdiniz teşekkürler iyi günler.

En son ki konunda kv beni yok sayacak eşime söyledim demiştin.
Sen niye onu yok saymıyorsun peki ??
Dedikodusunu sonradan öğrendim ben onu övüyorum o dedikodumu yapıyor artık yüzü olmaz beni sorarsada cevabını eşimden alır konu kapanır.

Dedikodusunu sonradan öğrendim ben onu övüyorum o dedikodumu yapıyor artık yüzü olmaz beni sorarsada cevabını eşimden alır konu kapanır.

övmüş haliniz bu mu?her konunuzda,kayınvalidenin dedikodusunu yapıyorsunuz.onun siz değil de,sizin ona takıntınız var gibi.kusura bakmayın,buradan öyle görünüyor.

övmüş haliniz bu mu?her konunuzda,kayınvalidenin dedikodusunu yapıyorsunuz.onun siz değil de,sizin ona takıntınız var gibi.kusura bakmayın,buradan öyle görünüyor.
Siz onu tanıyor musunuz onu tanıyanların yanında övüyorum oysa benim girdiğim ortamda beni ve ailemi yermiş o insanlarla yüzyüze geldiğimi bile bile

Back
X