Bir bu eksikti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hazaslan

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
84
79
18
Iyi aksamlar sevgili kk uyeleri.
Gercekten o kadsr uzgunum ki 2 hafta sonra nikahimiz var ve nisanlim kolunu kirdi ve gercekten cok uzuldum ama size bir sorum var sadece nikah gunu cikartip daha sonrasinda tekrar alciya alma ihtimalimiz var midir? Sadece bilgisi olanlar yazabilir mi? Alci 1 ay kalacakmis. Dirsekten kirik

Gercekten o kadsr uzgunum ki 2 hafta sonra nikahimiz var ve nisanlim kolunu kirdi ve gercekten cok uzuldum ama size bir sorum var sadece nikah gunu cikartip daha sonrasinda tekrar alciya alma ihtimalimiz var midir? Sadece bilgisi olanlar yazabilir mi? Alci 1 ay kalacakmis. Dirsekten kirik

Bu soruyu doktorunuza sorsanız daha iyi olmaz mı?
Alçı oyuncak değil takıp çıkarılmaz bence.

Adamın kolu kırılmış hem de dirsekten siz iki fotoğraf çekimi için alçı çıkartma derdindesiniz...

. Sosyal medyaya fotoğraf konacak ama damat defolu 😂😂

Ne diyim ben size...

Şaka mısınız ??? Dirsekten kırılmış diyorsunuz birde... Çok zor olmalı eşiniz için... Eşim de dirsekten kırdı oradan biliyorum... Güç kaybı olmaz inşallah ne diyim...
hic daha once kirigim olmadi ve tanidigiminda basina gelmedigi icin bilmiyorum suan yaninda degilim doktora soramadigim icin size soruyorum

Koyun can derdinde kasap et 😂 alçılı dursun kolu ne olacak sanki 🤷🏻‍♀️

Dirsektense parçalı kırıktır çok zor iyileşir zaten bence çıkarmayım.

Ahahahah hic gulecegim yoktu daha neler 😂 adamin kolu kirilmis kimin umrunda? Dugun fotolari iyi ciksin, 1 gunluk alci cikiversin, adam orda acidan bogururken evet der falan 🤣🤣🤣 bence nikaha sadece alci gitsin, neticede o kadar onemli bir unsursa tek basina nikahi da idare edebilir diye dusunuyorum 🤓

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X