- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Her seyi ertelememek icin alcili gelse? Ne olacaK yahu millet tekerlekli sandalyeyle nikah kiyiyorTabikide cok uzuldum ama sadece nikahi degil ki devaminda her seyi ertelesek tekrar masrafta olucak devaminda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her seyi ertelememek icin alcili gelse? Ne olacaK yahu millet tekerlekli sandalyeyle nikah kiyiyorTabikide cok uzuldum ama sadece nikahi degil ki devaminda her seyi ertelesek tekrar masrafta olucak devaminda
Hayir direkt alciya alindiBu arada eşiniz ameliyat oldu mu?
Adamçazın kırık kolundan alçıyı söken sensin biz niye kötü niyetli oluyoruz yawne kadar kotu kalplisiniz gercekten sok oldum yaptiginiz yorumlara.
tabikide onun can sagligindan onemli degil hic bir sey alcili kollu biriyle evlenmeyecegim gibi bir sey yazmamisim oraya dikkat ederseniz. sadece bir tanidigim alciyi bir gunlugune cikarma sansimiz olabilir dedi bende cevremde baska sorabilecek kimse olmadigi icin buraya sordum. tesekkurler cevaplar icin. Konunun kapanmasino rica ediyorum
Soru sorunca direkt icraate mi gecmis oluyoruzAdamçazın kırık kolundan alçıyı söken sensin biz niye kötü niyetli oluyoruz yaw
Biz hic de kotu kalpli degiliz bence. 40 yil dusunsem fotolar iyi ciksin diye degil esimin/sevgilimin, arkadasimin alcisini bile sokturmek aklima gelmezne kadar kotu kalplisiniz gercekten sok oldum yaptiginiz yorumlara.
tabikide onun can sagligindan onemli degil hic bir sey alcili kollu biriyle evlenmeyecegim gibi bir sey yazmamisim oraya dikkat ederseniz. sadece bir tanidigim alciyi bir gunlugune cikarma sansimiz olabilir dedi bende cevremde baska sorabilecek kimse olmadigi icin buraya sordum. tesekkurler cevaplar icin. Konunun kapanmasino rica ediyorum
Ve siz düğünde alçı görüntüsünü düşündünüz, tamamen iyileşip iyileşmeyeceğini, bu sebepten endişe duymak yerine, enteresan...hic daha once kirigim olmadi ve tanidigiminda basina gelmedigi icin bilmiyorum suan yaninda degilim doktora soramadigim icin size soruyorum
Dervişin fikri neyse zikri odur. Onay versek çıkarçen adamçazın alçısını hemen..Soru sorunca direkt icraate mi gecmis oluyoruz
Elinde testere ile düşündüm bir anDervişin fikri neyse zikri odur. Onay versek çıkarçen adamçazın alçısını hemen..
Ben az daha düğünüme tekerlekli sandalyede gidiyordum bu arada:)Sevdiğinize emin misiniz? Eşim sakatlansa tekerlekli sandalye ile gelse nikaha bunu bahane etmem şahsen ne olmuş alçı varsa bu kadar sosyal medya aşığı olmayın Allah aşkına ya yazık..
başlık kırıcı olmus. yanı bence... hıc bısey yolunda gıtmezse bı sey daha eklenır de oyle denır:)))dırsek de alangırlı bı yer içim agrıdı.:)sanırım daha once hıc bı yerını kırmadın catlatmadın yada agrı esıgın yuksek kı empatı kuramıyorsun:)) nyse olabılır:) duz kemık de kırık olabılır. eklem yerı de kırılabılıyo ora eger yanlıs kaynama olursa bı daha kımıldatamaz amelıyatlık olur belkı de sakatlık daha dogrusu her turlu kırık duzgun kaynasın dıye ugrasılır... ınsallah cabuk toparlanır. ıyı bakılması lazım. kemık mı ilik mı bısey corbası ıcmıstım ben bacagım ıcın. yaş beslenme her bısey etkı edıyo cok yormayın nıkah ustu adamı da kotulesmesın. gıder sorarsınız doktoruna.gecmıs olsunIyi aksamlar sevgili kk uyeleri.
Gercekten o kadsr uzgunum ki 2 hafta sonra nikahimiz var ve nisanlim kolunu kirdi ve gercekten cok uzuldum ama size bir sorum var sadece nikah gunu cikartip daha sonrasinda tekrar alciya alma ihtimalimiz var midir? Sadece bilgisi olanlar yazabilir mi? Alci 1 ay kalacakmis. Dirsekten kirik
Yani önemli olan sağlık sonuçta hanımefendiye iyi günde ve kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta eş olarak kabul ediyor musunuz sorusu geldiğinde sadece iyi günde ve sağlıkta evet cevabını verecek heraldeBen az daha düğünüme tekerlekli sandalyede gidiyordum bu arada:)
Herkesin tek endişesi, ayağımın iyileşmesi ve düğüne kadar kendimi asla zorlamamam konusunda direktifiydi.
Hiç fotodur, danstır, düğün nasıl olacak ya ayağa kalkamazsan diyen olmadı.
Olsaydı düğün olmazdı zaten...