Bir bu eksikti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne kadar kotu kalplisiniz gercekten sok oldum yaptiginiz yorumlara.
tabikide onun can sagligindan onemli degil hic bir sey alcili kollu biriyle evlenmeyecegim gibi bir sey yazmamisim oraya dikkat ederseniz. sadece bir tanidigim alciyi bir gunlugune cikarma sansimiz olabilir dedi bende cevremde baska sorabilecek kimse olmadigi icin buraya sordum. tesekkurler cevaplar icin. Konunun kapanmasino rica ediyorum

Bana sorarsanız siz kafanıza alçı taktırın eş adayının zaten dirseğinde varmış. İmzayı da birbirinizin alçılarınıza attınız mı bu iş tamamdır...

Hem damada kızarsanız falan direk kafa atıp adamçazın kafasını da kırabilirsiniz...

tabikide onun can sagligindan onemli degil hic bir sey alcili kollu biriyle evlenmeyecegim gibi bir sey yazmamisim oraya dikkat ederseniz. sadece bir tanidigim alciyi bir gunlugune cikarma sansimiz olabilir dedi bende cevremde baska sorabilecek kimse olmadigi icin buraya sordum. tesekkurler cevaplar icin. Konunun kapanmasino rica ediyorum
Adamçazın kırık kolundan alçıyı söken sensin biz niye kötü niyetli oluyoruz yaw

Sevdiğinize emin misiniz? Eşim sakatlansa tekerlekli sandalye ile gelse nikaha bunu bahane etmem şahsen ne olmuş alçı varsa bu kadar sosyal medya aşığı olmayın Allah aşkına ya yazık..

Biz hic de kotu kalpli degiliz bence. 40 yil dusunsem fotolar iyi ciksin diye degil esimin/sevgilimin, arkadasimin alcisini bile sokturmek aklima gelmez 🤦🏼‍♀️ Sahi, biz niye kotu kalpli olduk simdi?

hic daha once kirigim olmadi ve tanidigiminda basina gelmedigi icin bilmiyorum suan yaninda degilim doktora soramadigim icin size soruyorum
Ve siz düğünde alçı görüntüsünü düşündünüz, tamamen iyileşip iyileşmeyeceğini, bu sebepten endişe duymak yerine, enteresan...

Sevdiğinize emin misiniz? Eşim sakatlansa tekerlekli sandalye ile gelse nikaha bunu bahane etmem şahsen ne olmuş alçı varsa bu kadar sosyal medya aşığı olmayın Allah aşkına ya yazık..
Ben az daha düğünüme tekerlekli sandalyede gidiyordum bu arada:)
Herkesin tek endişesi, ayağımın iyileşmesi ve düğüne kadar kendimi asla zorlamamam konusunda direktifiydi.

Hiç fotodur, danstır, düğün nasıl olacak ya ayağa kalkamazsan diyen olmadı.
Olsaydı düğün olmazdı zaten...

Iyi aksamlar sevgili kk uyeleri.
Gercekten o kadsr uzgunum ki 2 hafta sonra nikahimiz var ve nisanlim kolunu kirdi ve gercekten cok uzuldum ama size bir sorum var sadece nikah gunu cikartip daha sonrasinda tekrar alciya alma ihtimalimiz var midir? Sadece bilgisi olanlar yazabilir mi? Alci 1 ay kalacakmis. Dirsekten kirik
başlık kırıcı olmus. yanı bence... hıc bısey yolunda gıtmezse bı sey daha eklenır de oyle denır:)))dırsek de alangırlı bı yer içim agrıdı.:)sanırım daha once hıc bı yerını kırmadın catlatmadın yada agrı esıgın yuksek kı empatı kuramıyorsun:)) nyse olabılır:) duz kemık de kırık olabılır. eklem yerı de kırılabılıyo ora eger yanlıs kaynama olursa bı daha kımıldatamaz amelıyatlık olur belkı de sakatlık daha dogrusu her turlu kırık duzgun kaynasın dıye ugrasılır... ınsallah cabuk toparlanır. ıyı bakılması lazım. kemık mı ilik mı bısey corbası ıcmıstım ben bacagım ıcın. yaş beslenme her bısey etkı edıyo cok yormayın nıkah ustu adamı da kotulesmesın. gıder sorarsınız doktoruna.gecmıs olsun

Anı olur size de. Yıllar sonra fotoğraflara bakarsınız. Dış çekim yapacaksanız da alçı çıktıktan sonra müsait bir gün de yaparsınız. Çaresiz bir durum değil yani. Alçı çıkmaz. Eşinizin hareket etmesiyle Allah korusun o kol yanlış kaynayabilir bile. Böyle bir fikri hangi aklı evvel verdi size bilmiyorum ama eşinize böyle bir talepte bulunmayın sakın. Bence üzülür.

Bu yaz kızımın kolu dirsekten kırıldı. Ömrümden ömür gitti. Nasıl canı yandı yavrumun. Hala kolu açmaya çalışıyoruz. Siz müstakbel eşinizi gerçekten, kalpten seviyorsanız fotoğraflarda nasıl çıkacağını dert etmemelisiniz.

Ben az daha düğünüme tekerlekli sandalyede gidiyordum bu arada:)
Herkesin tek endişesi, ayağımın iyileşmesi ve düğüne kadar kendimi asla zorlamamam konusunda direktifiydi.

Hiç fotodur, danstır, düğün nasıl olacak ya ayağa kalkamazsan diyen olmadı.
Olsaydı düğün olmazdı zaten...
Yani önemli olan sağlık sonuçta hanımefendiye iyi günde ve kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta eş olarak kabul ediyor musunuz sorusu geldiğinde sadece iyi günde ve sağlıkta evet cevabını verecek heralde 🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X