Bir bu eksikti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne kadar kotu kalplisiniz gercekten sok oldum yaptiginiz yorumlara.
tabikide onun can sagligindan onemli degil hic bir sey alcili kollu biriyle evlenmeyecegim gibi bir sey yazmamisim oraya dikkat ederseniz. sadece bir tanidigim alciyi bir gunlugune cikarma sansimiz olabilir dedi bende cevremde baska sorabilecek kimse olmadigi icin buraya sordum. tesekkurler cevaplar icin. Konunun kapanmasino rica ediyorum

O tanidiginiz doktor mu??? Hayatta boyle bisey dusunmek aklima gelmez yahu, adamin kolu kirilmiş fotograf derdinde biride

Alçıyı çıkardığınızda anı bir hareket bisey yaparsa nisanliniz ( ki resim su bu derken yapar farketmeden malesef ) kalıcı hasar oluşabilir Allah korusun kolu sakat falanda kalabilir . Örnekleri var çocuklarda eğri kollu olmak gibi . riskli bir durum bence bu. Sans diyip mutlulugunuza odaklanin. Hayırlı olsun

ne kadar kotu kalplisiniz gercekten sok oldum yaptiginiz yorumlara.
tabikide onun can sagligindan onemli degil hic bir sey alcili kollu biriyle evlenmeyecegim gibi bir sey yazmamisim oraya dikkat ederseniz. sadece bir tanidigim alciyi bir gunlugune cikarma sansimiz olabilir dedi bende cevremde baska sorabilecek kimse olmadigi icin buraya sordum. tesekkurler cevaplar icin. Konunun kapanmasino rica ediyorum
Ama kabul et, dusundugun sey cok sacma. 😄

Konu sahibi arkadaşım başlık hiç olmamış ama ben yinede senin düğün telaşene veriyorum bu gafını.şoyle söyleyeyim eğer fotoğraf çekimlerini çok takıyorsan aklıma şey geldi,siyah takım elbise giydiğini farzedelim acaba kolunu geçirse üzerinde siyah omuzdan asılan siyah kolluklar oluyor ama bu kirikta oluyormu bilmiyorum o takılırsa daha şık durur ve nisanlinizda rahat eder diye düşündüm

Yani önemli olan sağlık sonuçta hanımefendiye iyi günde ve kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta eş olarak kabul ediyor musunuz sorusu geldiğinde sadece iyi günde ve sağlıkta evet cevabını verecek heralde 🤔
Yok, millete göstereceğim fotoğraf albümüne, ilk dans şovuna ve sosyal medya en çıkarmalarına kadar diyecek bence😂

İnsan endişe eder, düğüne kadar iyileşir mi, onu zorlar mı, ağrı sızı çeker mi, balayını ertelemeli miyiz diye düşünür de, alçı çıkarmayı sadece ‘görsel’lik olarak düşünebilir ancak.

hic daha once kirigim olmadi ve tanidigiminda basina gelmedigi icin bilmiyorum suan yaninda degilim doktora soramadigim icin size soruyorum

Her ne olursa olsun sağlık bu internetten bilgi toplamak doğru değil doktorunuza gidip ona sormanızı tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X