Bir bu eksikti

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.367
333
Arkadaslar cildiriyorummmmm artikkk !!

Bir tane arkadasim var, ilk basta sorun yoktu, yuruyuse filan gidiyorduk ama su son zamanlarda kendi menfaatleri icin beni kullaniyor..ilk basta dedim insan halidir yardim edeyim dedim.. Gezmeye gitsem kendisininde aldim.. ama iyi niyetimi kullanmaya basladi..

Kendisinin ehliyeti yok esi istemiyormus !! eee ne yapayim yoksa !!! Benim adim taksi degil

Ne zaman birseye ihtiyaci olsa hemen Jolyss napion buraya gidelimmi.. Jolyss beni doktora gotursene, Jolyss doktoru arasana.. blablabla

Ve Bomba.. gecen gun bana dediki az alisverisim var magazaya gidelimmi tamam dedim..
Megerse kizina dogum gunu icin pasta malzemeleri alcakmis ve benim bu dogum gununden haberim bile yok.. DAVET BILE ETMEDI USTUNE USTLUK BIR GUZELDE FOTO PAYLASTI + KUSURA BAKMA DAVET EDEMEDIMDE DEMEDI.. hem sen beni evinden aldir alisverise gotuttur hemde dogum gununde ben olmayayim.. cokta merakli degilim acikcasi..

Neymis buralarda kimsesi yokmus, herkese muhtacmis.. Bugun yine ayni sekilde magazaya gidelimmi ?! kac kez gidemem edemem dememe ragmen pis pis cikarlarina devam ediyor.. SILCEM HERYERDEN zaten baska bir ortak arkadasimda bunun bitmek bilmeyen isteklerini geri cevirmis..

Ya birde kendisi bir suru SIKINTI yasiyor ve yasadi ama hala insanlari kullanma derdinde..

Kadının kişiliğini anladım da siz neden her şeyin farkındayken kendinizi kullandırıyorsunuz? Onu anlamadım🙄
Su son 2 aydir isteklerinin cogunu geri cevirdim.. ama hala anlamiyor hala birseyler istiyor geri ceviriyorum yine anlamiyor.. gercek yuzune anlayali baya oldu.. yine bugunki mesajina cildirdim.. yine geri cevirdim ve ses yok

Öncelikle suç sizin hayır demeyi bilmeliydiniz.her şeyine koşmamalıydınız. Ama özellikle bu doğum günü konusunu yüzüne vurmalısınız .hem bana taksiligini yaptırıp hem niye davet edilmedim ben diye sormalısınız ama ardından kesinlikle mesafenizi koyun.

Açıkça söylemek en güzeli . Bu ne böyle ? Çıkar ilişkilerinden nefret ediyorum ya

Arkadaşlar gereğinden fazla iyilikten maraz doğar. Bir süre sonra görevinmiş gibi görürler. Ben nefret ederim bu tarz insanlardan, direkt ilişkimi keserdim.

Arkadaslar cildiriyorummmmm artikkk !!

Bir tane arkadasim var, ilk basta sorun yoktu, yuruyuse filan gidiyorduk ama su son zamanlarda kendi menfaatleri icin beni kullaniyor..ilk basta dedim insan halidir yardim edeyim dedim.. Gezmeye gitsem kendisininde aldim.. ama iyi niyetimi kullanmaya basladi..

Kendisinin ehliyeti yok esi istemiyormus !! eee ne yapayim yoksa !!! Benim adim taksi degil

Ne zaman birseye ihtiyaci olsa hemen Jolyss napion buraya gidelimmi.. Jolyss beni doktora gotursene, Jolyss doktoru arasana.. blablabla

Ve Bomba.. gecen gun bana dediki az alisverisim var magazaya gidelimmi tamam dedim..
Megerse kizina dogum gunu icin pasta malzemeleri alcakmis ve benim bu dogum gununden haberim bile yok.. DAVET BILE ETMEDI USTUNE USTLUK BIR GUZELDE FOTO PAYLASTI + KUSURA BAKMA DAVET EDEMEDIMDE DEMEDI.. hem sen beni evinden aldir alisverise gotuttur hemde dogum gununde ben olmayayim.. cokta merakli degilim acikcasi..

Neymis buralarda kimsesi yokmus, herkese muhtacmis.. Bugun yine ayni sekilde magazaya gidelimmi ?! kac kez gidemem edemem dememe ragmen pis pis cikarlarina devam ediyor.. SILCEM HERYERDEN zaten baska bir ortak arkadasimda bunun bitmek bilmeyen isteklerini geri cevirmis..

Ya birde kendisi bir suru SIKINTI yasiyor ve yasadi ama hala insanlari kullanma derdinde..
Yuh, malzeme almak için sizi şoför olarak kullanıp üstüne sizi davet etmemesi inanılmaz bir pişkinlik..

Sizin adınıza sevindim, insanlara tepki göstermeye başladınız. Darısı kocanızın başına 😊 inşallah ona da hak ettiği muameleyi gösterirsiniz 🙏🏻

Su son 2 aydir isteklerinin cogunu geri cevirdim.. ama hala anlamiyor hala birseyler istiyor geri ceviriyorum yine anlamiyor.. gercek yuzune anlayali baya oldu.. yine bugunki mesajina cildirdim.. yine geri cevirdim ve ses yok
Hatanız geri çevirme nedenini bildirmemeniz.
Net olun.kullaniyorsun diyin.

Açıkça söyleyin ya da mesaj atın . Seninki arkadaşlık değil, insanı sürekli kullanmak, taleplerinin hiç bitmemesi arkadaşlık değildir. İnsanları arkadaş tanımı altında böyle kullanamazsın, Doğumgünü alışverişine gitmek için yardım istediğin kişi bir yabancı bile olsa nezaket icabı o partiye davet edilir. Bunları öğrenememiş bir kişiyle daha fazla iletişimi sürdürmek istemiyorum gibi.. düşüncelerinizi dile getirip, öyle engelleyin bence. Karşısındaki insanın her şeyin farkında olduğunu anlasın hiç değilse

Back
X