Çocuk Hastalıkları Bir buçuk aylık bebeğim var ve burdu tıkalı genzinden dolu dolu sesler geliyo

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

BernaBerke

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
7
0
1
29
Bebeğim bir buçuk aylık ve burnu dışardan bakınca tertemiz ama genzi tılalı fokur fokur sesler geliyor ve nefes almakta güçlük çekiyo .serum fizyolojik kullandık ama sadece burnunu temizlemem de yardımcı oluyo bana .ne yapmam gerek başka bildiğiniz uyguladğınız birşeyler var mı ??

Kulak burun bogaz doktoruna göturebilirsin.Benim iki cocugumda da dogustan geniz eti vardi.Surekli traktör gibi ses cikarirlardi:)Kontrol ettirmekte fayda var bence.

Havalardan olabilir bizimki 2 ayını doldurdu 3-4 hafta önce bizimde öyle şikayetlerimiz vardı büyük ihtimal havalardan oluyor odasını iyi havalandır sıcak tut bebeğini.. bize doktor okyanus suyu önerdi onu burnuna döküp biraz bekleyip otri bebe burun aspiratörü ile temizle dedi.. ama sen doktora götür tabi için daha rahat eder ben hususi gittiğimizde söylemiştim ciğerleri temizdi çok şükür.. acemi olunca üşüttü diye çok evham yapmıştım

Bugün götürdk sırtını dinledi boğazına baktı hiç bişeyi yok dedi bebeğim emerken genzine kaçıyo ağlıyo sürekli iyi ememediği için?:(

Bir sorun yoksa Eğer zamanla geçiyor ya. Benimki de öyleydi ben de üşütüyor mu diye düşünüyordum. Serum fizyolojik sıkıp çekiyordum ama pek bir şey de gelmiyordu. Ciğerleri de temiz çıkıyordu. Şu an üç aylık baya geçti o hırıltı yok en azından

İnşallh bizimkide geçer ya aynen o hırıltı sesi beni rahatsız ediyo zaten çok üzülüyorum bunaldığından nefes alamadığından çığlık atarak uyanıyo ..

Burnunu temızlıyormusunuz aspiratörle? Belki böcükler vardır içinde ?
Ve petek yakıyorsanız nemlendırıcı bez olsun veya makıne kullanıyormusunuz

Bebeğim bir buçuk aylık ve burnu dışardan bakınca tertemiz ama genzi tılalı fokur fokur sesler geliyor ve nefes almakta güçlük çekiyo .serum fizyolojik kullandık ama sadece burnunu temizlemem de yardımcı oluyo bana .ne yapmam gerek başka bildiğiniz uyguladğınız birşeyler var mı ??
İlk zamanlarda normal burun kemikleri tam sertleşmediği için oluyormuş. Doktora da götürmüşsünüz birşey çıkmamış. Zamanla geçer.

Burnunu temızlıyormusunuz aspiratörle? Belki böcükler vardır içinde ?
Ve petek yakıyorsanız nemlendırıcı bez olsun veya makıne kullanıyormusunuz
Evet serum fizyolojik damlatıp bekletkten sonra temizliyorum aspiretörle burnunda hiç bişey kalmıyo bekliyorum temiz nefes alacak mı ses gelecek mi diye yine aynı hırltılar devam

Çok tıkalı olunca sırf s. fizyolojik işe yaramıyor aspiratörle ede alınması lazım. İçerden çıkanlara inanamayacaksın.

Back
X