Bir buçuk yaşındaki oğlum

gratel88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2023
497
294
33
36
Merhaba, oğlum 1 buçuk yaşında ve sürekli bağırıyor, ağlıyor , tutturuyor , yeni kardeşi oldu 3 aylık , ama öncesinde de böyleydi tamam kıskanıyor ama inanın bütün ilgi onda çoğu zaman küçüğü bırakıp büyüğüne koşuyorum ama olmuyor acaba 2 yaş sendromu erken mi başladı , ne zaman bitecek

18 ay öyle oluyor, normal. Bir de kardeş var tabi. Sizin için daha zor geçiyordur. Siz tutarlı, kararlı ve şefkatli yaklaşımınızı sürdürün

Olabildiğince bagrınıza basın.sakinleşecektir.benimki de buyugunu kıskanıyor mecbur ikisini bir kucaklıyorum coğu zaman.bebeği uyutunc mutlaka Beraber vakit gecirmeye calışın

Benim kızım da 21 aylık bu bir kaç gündür fena ağlıyor. Normal bence 2 yaş sendromu yüksek ihtimal

benim 17 aylık oğlum da böyle. ne istediği de belli değil. “buna mı ağlıyorsun oğlum, bunu mu istiyorsun oğlum?” “haaaaaağğğğ” tek tek soruyorum, her şeye ağlıyor. parka gidiyoruz her gün, parktan ayrılmamak için kendini yerlere atıyor. bacak kadar boyuyla maymun etti beni.

geceleri zaten azı dişlerden sürekli kriz halindeyiz. atak mı sendrom mu diş mi nedir bilemiyorum. çaresizim ben de.

Konuşabilse belki derdini tam anlatacak , sürekli ağlayarak birşeyler anlatmaya çalışıyor , uyumak istemiyor, yemek yemiyor cidden kafayı yemek üzereyim

2 yaş sendromu erken başlamış olabilir ama daha oda bebek ve size en en çok ihtiyacı olduğu dönemde eve yeni bir bebek gelmiş ilgi iater istemez bölünmüş bunun sancılarını yaşıyor olabilir mümkün olduğunca sakin yaklaşın bebekten arta kalan her fırsatta bağrınıza basın zor ama geçecek bunu bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…