Cok yorgun ,bitkin, durağan bir hayatınız var gibi. Bismillah diyip kalkın kendinize bakim yapın toparlanın biraz , hepimiz dönem dönem bu ruh halinde oluyoruz. Sevdiğiniz insanlarla biraraya gelmekte sizi rahatlatır, enerjinizi yükseltir. Birde dahiliye gidip bi test yaptırın vitamin degerleri, seker vbMerhaba arkadaşlar bir kaç gündür üzerimde geçmek bilmeyen bir tembellik ve sersemlik var şöyleki namaz kılan biriyim namazlarimi dahi kilamaz hale geldim tembel tembel oturup telefonla uğraşıyorum iftara yemek yapmak bile içimden gelmiyor artık memnun muyum asla içim çok kötü oluyor rahatsız hep ama harekete geçmiyorum bu aralar çok ağır şeyler yaşadım onun etkisimi bilmiyorum. Hep düzenli olan insanlara imrenmisimdir sabah kaçta uyanacagi belli hedefleri olanlari ama ben yapıyorum ama yine başa sariyorum belki bazılarına saçma gelebilir bilmiyorum ama ben istediğim şeyleri soyliyeyim TV yi tamamen hayatımdan çıkarmak istiyorum TV bağımlısı değilim izlediğim sadece 2 film var ama ben işin hedeflerimi koyuyorum ama basaramiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor özellikle şu uzerimdeki hiç bir şey yapmak istememe şeyi resmen istiyorum ki gün boyu oturayım telefonla ugrasayim fikirleriniz benim için önemli.
Hiç kimsem yok yanımda aileyle de aram fazla yok varsa bile arayan olmaz pek birde uzaklar bana komşum bir tuhaf görüşmek istemiyor gibi bende biraz cekimgenim birde iki bebekle kimseyi rahatsız edemem dışarı çıkmak istesem yaşadığımız yer çok soğuk bütün gün evdeyim ve çocuklar yemek ders öyle belli bir rutinim vardi ama artık bezdim yoruldum canım hiç bir şey yapmak istemiyor gibi d vitamini eksikliğim var birde kanim çok düşük tu en sonCok yorgun ,bitkin, durağan bir hayatınız var gibi. Bismillah diyip kalkın kendinize bakim yapın toparlanın biraz , hepimiz dönem dönem bu ruh halinde oluyoruz. Sevdiğiniz insanlarla biraraya gelmekte sizi rahatlatır, enerjinizi yükseltir. Birde dahiliye gidip bi test yaptırın vitamin degerleri, seker vb
aynı şeyleri ben yaşıyorum 2gündür elimde telf.sadece yatmak istiyorum depremden sonra duzene koymustum hayatımı tv evimde yok ama film vs.hayatımdan cıkarıp bol kitap okuma namazları düzenleme yapmıstım ama 2 gündür yemek yapamama yattıgım yerden uflama puflma cocuklrla xoroki ilgilenme vardı üstümde az önce bu böyle olmaz deyip bi kendime gelmeye çalıştım cocuklara birseyler hazırlayım benı dinginleştirecek bısıler actım sende bı bısmıllah de kalk bi camları aç:)) ruhuna yakın gelen bır vıdeo ac yada bı kıtap al elıne eger namazları düzene koyar kaza nafile gıbı bı hedef koyarsan hareketlenıyorsun ve muhakkak kitap:)Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür üzerimde geçmek bilmeyen bir tembellik ve sersemlik var şöyleki namaz kılan biriyim namazlarimi dahi kilamaz hale geldim tembel tembel oturup telefonla uğraşıyorum iftara yemek yapmak bile içimden gelmiyor artık memnun muyum asla içim çok kötü oluyor rahatsız hep ama harekete geçmiyorum bu aralar çok ağır şeyler yaşadım onun etkisimi bilmiyorum. Hep düzenli olan insanlara imrenmisimdir sabah kaçta uyanacagi belli hedefleri olanlari ama ben yapıyorum ama yine başa sariyorum belki bazılarına saçma gelebilir bilmiyorum ama ben istediğim şeyleri soyliyeyim TV yi tamamen hayatımdan çıkarmak istiyorum TV bağımlısı değilim izlediğim sadece 2 film var ama ben işin hedeflerimi koyuyorum ama basaramiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor özellikle şu uzerimdeki hiç bir şey yapmak istememe şeyi resmen istiyorum ki gün boyu oturayım telefonla ugrasayim fikirleriniz benim için önemli.
İnanın ki sınavıma çok az kaldı ve baya eksiğim var onun stresi var iki bebek var birde büyük kızımı sütten kestim hiç birşey yemiyor makarna veriyorum yok diğer yemekler yok namazlarimi kilarim ama bu ara bilmiyorum sanki heryer pis gözümde halının üstünde terlikle geziyorum o terliği anca yatınca çıkarıyorum biraz çocukları bir gün bile olsa bakacak biri olsa biraz hava nefes alıp tek başıma kalmaya ihtiyacım var galiba ama oda Yokaynı şeyleri ben yaşıyorum 2gündür elimde telf.sadece yatmak istiyorum depremden sonra duzene koymustum hayatımı tv evimde yok ama film vs.hayatımdan cıkarıp bol kitap okuma namazları düzenleme yapmıstım ama 2 gündür yemek yapamama yattıgım yerden uflama puflma cocuklrla xoroki ilgilenme vardı üstümde az önce bu böyle olmaz deyip bi kendime gelmeye çalıştım cocuklara birseyler hazırlayım benı dinginleştirecek bısıler actım sende bı bısmıllah de kalk bi camları aç:)) ruhuna yakın gelen bır vıdeo ac yada bı kıtap al elıne eger namazları düzene koyar kaza nafile gıbı bı hedef koyarsan hareketlenıyorsun ve muhakkak kitap:)
Galiba artık sıkıldım yada yorgunum bilemiyorumRobot değil insanız
Her gün aynı şeyleri sürdüremeyiz, sürdüren varsa kendini sorgulasın.
Bence bedeniniz, ruhunuz biraz izin istiyor.
İki üç ay kadar bir şey yapmayin, sonra değişeceksiniz.
Kan değerlerinize baktırın diyecektim ki zaten düşükmüş bazı değerler. Doktorunuzun verdiği takviyeleri düzenli olarak kullanın. Kan değerlerinin düşük olması halsizlik, yorgunluk, enerjinin olmaması gibi semptomlara sebep olabiliyor. Ve bir de bence kendinize bir amaç belirleyin. Ne bileyim açık öğretimden bir bölüm okuyun, haftasonu için kurs veya spor gibi bir etkinliğe katılın. Çocukları birkaç saat babaya bırakıp kendinize vakit ayırın. Bi kuaföre gidip kendinize bakım yaptırın, saçınızı değiştirin, bunlar sizi daha güzel ve iyi hissettirecektir. Aynı rutin hayattan sıkılmış olmanız çok doğal.Hiç kimsem yok yanımda aileyle de aram fazla yok varsa bile arayan olmaz pek birde uzaklar bana komşum bir tuhaf görüşmek istemiyor gibi bende biraz cekimgenim birde iki bebekle kimseyi rahatsız edemem dışarı çıkmak istesem yaşadığımız yer çok soğuk bütün gün evdeyim ve çocuklar yemek ders öyle belli bir rutinim vardi ama artık bezdim yoruldum canım hiç bir şey yapmak istemiyor gibi d vitamini eksikliğim var birde kanim çok düşük tu en son
Bölüm için üni sınavına hazırlaniyordum zaten bir bakayım teşekkür ederimKan değerlerinize baktırın diyecektim ki zaten düşükmüş bazı değerler. Doktorunuzun verdiği takviyeleri düzenli olarak kullanın. Kan değerlerinin düşük olması halsizlik, yorgunluk, enerjinin olmaması gibi semptomlara sebep olabiliyor. Ve bir de bence kendinize bir amaç belirleyin. Ne bileyim açık öğretimden bir bölüm okuyun, haftasonu için kurs veya spor gibi bir etkinliğe katılın. Çocukları birkaç saat babaya bırakıp kendinize vakit ayırın. Bi kuaföre gidip kendinize bakım yaptırın, saçınızı değiştirin, bunlar sizi daha güzel ve iyi hissettirecektir. Aynı rutin hayattan sıkılmış olmanız çok doğal.
Bende böyleyim huyumu yenemiyorum.Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür üzerimde geçmek bilmeyen bir tembellik ve sersemlik var şöyleki namaz kılan biriyim namazlarimi dahi kilamaz hale geldim tembel tembel oturup telefonla uğraşıyorum iftara yemek yapmak bile içimden gelmiyor artık memnun muyum asla içim çok kötü oluyor rahatsız hep ama harekete geçmiyorum bu aralar çok ağır şeyler yaşadım onun etkisimi bilmiyorum. Hep düzenli olan insanlara imrenmisimdir sabah kaçta uyanacagi belli hedefleri olanlari ama ben yapıyorum ama yine başa sariyorum belki bazılarına saçma gelebilir bilmiyorum ama ben istediğim şeyleri soyliyeyim TV yi tamamen hayatımdan çıkarmak istiyorum TV bağımlısı değilim izlediğim sadece 2 film var ama ben işin hedeflerimi koyuyorum ama basaramiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor özellikle şu uzerimdeki hiç bir şey yapmak istememe şeyi resmen istiyorum ki gün boyu oturayım telefonla ugrasayim fikirleriniz benim için önemli.
çok haklısın ikide benim evladım var büyük 6yaşında,6yıldır malesef hiç olmadı oyle ımkan. evlatlarımız tabıkı bı omur onlara bakıp koruyup kollayacağız ama benımde 2saat bıle olsa bırakıp eşimle çık dolas ımkanım olmuyor biraz nefes almak biraz kafa dagıtmak etkili oluyor cocukların küçük anladıgım kadarıyla takılma temizliğe gecenlerde full temizlik yaptım çocuklar bı hastalandı hopp heryer aynı cocukla temiz kalma cabasına girme cocuklarda iştah malesef olmuyo yediği kadar kasma kendini bazen hiçbırsey yemeden geçırdikleri zaman oluyor yeterki biz annelerin ruh hali iyi olsun ki daha verimli olalım insanız dönem dönem olyor bu ruh halleriİnanın ki sınavıma çok az kaldı ve baya eksiğim var onun stresi var iki bebek var birde büyük kızımı sütten kestim hiç birşey yemiyor makarna veriyorum yok diğer yemekler yok namazlarimi kilarim ama bu ara bilmiyorum sanki heryer pis gözümde halının üstünde terlikle geziyorum o terliği anca yatınca çıkarıyorum biraz çocukları bir gün bile olsa bakacak biri olsa biraz hava nefes alıp tek başıma kalmaya ihtiyacım var galiba ama oda Yok
Çok haklısınız inşallah bu günler de geçer.çok haklısın ikide benim evladım var büyük 6yaşında,6yıldır malesef hiç olmadı oyle ımkan. evlatlarımız tabıkı bı omur onlara bakıp koruyup kollayacağız ama benımde 2saat bıle olsa bırakıp eşimle çık dolas ımkanım olmuyor biraz nefes almak biraz kafa dagıtmak etkili oluyor cocukların küçük anladıgım kadarıyla takılma temizliğe gecenlerde full temizlik yaptım çocuklar bı hastalandı hopp heryer aynı cocukla temiz kalma cabasına girme cocuklarda iştah malesef olmuyo yediği kadar kasma kendini bazen hiçbırsey yemeden geçırdikleri zaman oluyor yeterki biz annelerin ruh hali iyi olsun ki daha verimli olalım insanız dönem dönem olyor bu ruh halleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?