Bir bülbül ah etti gül aldırmadı gitti.

Kes at. Adam seni aldatmis bi de hakaret ediyor. Ayril gitsin..

Kızla konuştum kendi ağzıyla seni sevdiğini biliyordum baştan çıkarmak için her şeyi yaptım ama büyü yaptırmıssın belli seni unutamadı her şeyimi versem de dedi! Her şeyi uzun uzun yazamadım sizde haklısınız böyle anlamakta

O zaman daha kotu. O kadin ne yapiyosa onun tercihi. Kimseyi yaftalama hakkinjz yok. Telekiz bile olabilir ama kendi tercihidir. Benim gozumde parasi icin kendinden onlarca yas buyuk erkekler evlenen onlarca kadindan daha yegdir. En azindan meslek olarak benjmsemistir. Yaftalamak yerine basimiz cevirip gormemeyi secemiyoruz bir turlu.

Teşekkür ederim anlayışınız için kızla konuşma fırsatım ve sosyal medyada izleme fırsatım olduğu için böyle bir söz söyledim. Ancak haklısınız yine de bana yakışmadı hata ettim öyle diyerek.

Dilerim böyle insanlarla karşılaşmazsınız, maalesef karşılaşınca sinirlerine hakim olamıyor insan.

İçinde tek bir şüphe varsa sözlenme. Hem sevgilinde cinsel yolla bulaşan bir hastalık bile olabilir. Sana da geçebilir.

Sana hakarette ediyomuş. Bir öğretmen olarak yakıştırıyo musun kendine? Aşkta bir yere kadar!

Ayrildiginiz donem birlikte oldugu kisiyi mi aradiniz?

O da kadin olarak sizi boyle yuceltecek cumleler mi kurdu cidden?

Degisik bir ilişkileri varmis oyleyse. Devam etme karari sizin fakat ben olsam yoluma bakardim.

Hakkinizda hayirlisi.

Bu mesajinizi ben yazarken yazmissini o yuzden gormedim. Kizla hakkaten boyle konustunuz mu gercekten? Birebir iletisiminiz oldu yani? Demin de dedigim
Gibi kizin kendisi ile bir surtusmeniz olur kizar ve ofkelenirsiniz bu durumda da yapmaniz gereken, sizi cok sevdigi halde teselliyi baskasinjn kollarinda arayan ve ona kucak acanin kucaginda yatan adami sepetlemek. Gene de diyorum bir kadin bekar olsa ve vicdanen buna takilmasa ve evli birisi ile birlikte olsa ya da sevgilisi olan burda hata kesinlikle ve kesinlikle adamdadir. Adam olan askinin sevgisinin arkasinda durur. Her acilan kapidan girmez.

Ayrildiginiz donem birlikte oldugu kisiyi mi aradiniz?

O da kadin olarak sizi boyle yuceltecek cumleler mi kurdu cidden?

Degisik bir ilişkileri varmis oyleyse. Devam etme karari sizin fakat ben olsam yoluma bakardim.

Hakkinizda hayirlisi.
Tam olarak o kadından duymak istedim olayları ve tam olarak böyle cümleler kurdu bana ve de hakarette bulundu cadısın büyücüsün diyerek beni takip ediyormuş boyum kısaymış ne işi varmış çocuğun benle büyü dışında bir şey olması mümkün değilmiş.. İnanın insanlara saygıyı öğrendim sanıyordum ta ki benim hayatıma böyle müdahil olana kadar.

Öyle doğru cümleler söylüyorsunuz ki. Uzun olacak diye her seyi tek tek anlatamadım. Bu kız benim tüm sülalemi medya hesaplarından takip etmiş. Takıntı yapmış beni epeyde hakaret duydum. Düşünün kızın benim gibi birinden varlığı var sevdiğini kendı diyor. Kİ ben inanmıyorum sevgi değil sevgi olsa başka kadın olmazdı.

ayrıyken yaşadıklarınızı bence bu kadar kafaya takmayın. Onunla ilgili korkularınızı da dile getirin. Kaba davranmasından rahatsız olduğunuzu söyleyin. Hatta bi ilişki terapistine bile gidebilirsiniz. Ama bence sizin önce geçmişi iyice temizlemeniz gerekiyor. Önemli olan şu an. O dönem yaşadığınız acılar ve depresyonunuz yüzünden şu anı bozuyorsunuz. Sürekli 'canım acıyacak, daha kötü olacak, bir daha gidecek' diye korkarak ona gizlice öfkeleniyorsunuz. O günleri yaşadığınız için nefret dolusunuz, bu çok normal ama insanlar önlerine bakmalı. İkiniz de çocuktunuz, birlikte büyüdünüz. Aşamadığınız sorunlar oldu, ona özgürlük tatlı geldi. Ya da bağlanmaktan korktu ayrıldınız. Ardından siz de o da yeniden birlikte olarak zaten sevdiğinizi gösterdiniz. Bir kağıda onun artılarını eksilerini yazın. Ama şu anı yazın, geçmişte yaptıklarını değil. İyi de olsa kötü de olsa, geçmişi yazmayın. Ona göre zaten siz kararı vereceksiniz.

İlaç gibi geldiniz ALLAH razı olsun bu olayın üzerinden 2 sene geçti bir yanlışını görmedim ya da göremedim bilmiyorum. Ama tavsiyenize uyacağım, söylemeden edemeyeceğim çok bunaltan çok sıkan çok nazlı ve kaprisli biriyim tek çocuğum. Dizginleyemedim bu yaşıma kadar ben yaparım ben bilirim ben sahip olurumları. Eksiklerimin farkındayım ancak yine de onun yaptığını temize çıkarmaz bunlar. Çünkü karakterimi beğenmiyorsa benimle olmamalıydı

Eşinize ya da kocanıza ya da herhangi sevdiğiniz insana böyle bir kız yapışmaz umut ediyorum yoksa fikirleriniz değişebilir. Ve öğretmenlik yaparken çocuklarıma sevgiyi, saygıyı öğrettiğimden şüpheniz olmasın. Edep ve ahlak da dahil. Çünkü hicbirinin telekız(!) olmasını arzu etmem.

Şimdiden sana bu hakaretleri edebilen biri ile böyle bir yola girmeyi düşünüyorsan hepsini kabul etmişsin demektir. Sonu pekte iyi bitmeyeceği belli bu hikayenin. Yaşın genç mesleğin var. Sil baştan yapmak için tam yaşındasın. He ben mazoşistim abla diyorsan tam senlik olur bu evlilik yolu. Vazgeç

aynı şekilde o zaman kendi artı eksilerinizi de yazarsanız daha rahatlarsınız. Bunların hepsi korkularınız yüzünden. Şu ana odaklanın. Sözlenmek üzeresiniz, o tatlı heyecanınızı neden geçmişte yaptığı bir şey yüzünden bozasınız. Üstelik ayrılık bu adı üstünde. Sizsiz olmayı denemiş, olmamış. Kızla da konuşmayı bırakın bence. Herkes kendinden mesuldur. Umarım çok güzel olur her şey.

Diyorum ya eger boyle birine yuz vermeyi aklindan bile gecirirse kapida bulur kendini, yuzumu toplayip da bakmam ardima. Ben bana asilan flort etmeye calisan adamlara yuz vermemem gerektigi biliyorum. O bilmiyorsa zaten defolsun gitsin.adam demek uckuruna mukayyet olan demek.

arkadaşlar siz de nasıl girmişsiniz. Adam ayrıyken sanki 8 kızı doğramış. Kızın annesini kaçırıp etinden lahmacun yapmış gibi 'aslaaaaaaaaaaaa' falan.

Pamuklara sararlar hep zaten iyiken. Azıcık bir şey söyle senden kötüsü olmaz. Ettigi hakaretleri asla göz ardı etme. Ayriyken başkasıyla takılması sen hala onu düşündüğün için ihanet gibi gelmiş olabilir ama bence değil. Kocaman 1 seneden bahsediyoruz. Bence en mantiklisini yapmış. Keşke sen de önüne baksaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…