- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi birfirtina
-
Aşırı ciddiyim. Maalesef. Ben yaşadım bunları. üniversite hayatım oldu ve sınıf arkadaşlarımın yüzde 90 nı evlilik dışı beraberlik yaşadığı için namuslu biri bulamam izlenimine kapılmışım resmen. Bir kez yapan hep yapar mantığındayım aslında ama söz geçiremedim kendime uzadıkça uzadı zaman.
Kızla konuştum kendi ağzıyla seni sevdiğini biliyordum baştan çıkarmak için her şeyi yaptım ama büyü yaptırmıssın belli seni unutamadı her şeyimi versem de dedi! Her şeyi uzun uzun yazamadım sizde haklısınız böyle anlamaktaÜniversite ogrencilerini bu sekilde yaftalamaniz hos olmamis.
Nereden biliyorsunuz sizi kandirdigi gibi onu da kandirmadigini? Vaadiyle onun da kanina girmedigini? Sevgili olarak gezip tozmadigini?
Bakis aciniz degisik.
Daha sevgililik doneminde sizi boyle kotu etkilemiş biri saniyorum hayatınız boyunca sizi mutsuz edecektir.
Teşekkür ederim anlayışınız için kızla konuşma fırsatım ve sosyal medyada izleme fırsatım olduğu için böyle bir söz söyledim. Ancak haklısınız yine de bana yakışmadı hata ettim öyle diyerek.Tabii herkes ister eşi gökten zembille insin. Hayatında hiç kadın görmemiş olsun. Maalesef öyle bir dünya yok. Hem zaten sizden ayrıyken beraber olduğu insanı neden bu kadar kafaya taktınız? Sorun onun geçmişi değil, sorun sizin bunu hazmedip hazmedemediğiniz. Ayrıca bir şeyler yaşadığı kadını o şekilde itham etmeniz yakışmadı. Anlıyorum sinirden söylediniz ama inanın geçmişi silmeniz sizin için daha iyi olacak. Yok silemem derseniz tabii evlenmeyin.
Dilerim böyle insanlarla karşılaşmazsınız, maalesef karşılaşınca sinirlerine hakim olamıyor insan.O zaman daha kotu. O kadin ne yapiyosa onun tercihi. Kimseyi yaftalama hakkinjz yok. Telekiz bile olabilir ama kendi tercihidir. Benim gozumde parasi icin kendinden onlarca yas buyuk erkekler evlenen onlarca kadindan daha yegdir. En azindan meslek olarak benjmsemistir. Yaftalamak yerine basimiz cevirip gormemeyi secemiyoruz bir turlu.
İçinde tek bir şüphe varsa sözlenme. Hem sevgilinde cinsel yolla bulaşan bir hastalık bile olabilir. Sana da geçebilir.Çok haklısnız ancak kaç kadın emin olabilir ki eşinden? İnanın o kadar çok hikaye dinledim ki benimkinden farklı olarak. Hepsi namuslu geçiniyor ama o kötü kadınların olduğu yerden çıkmıyor. He bunu benim midem kabul etmiyor en azından evlenmek için. Öyle iyi davranıyor ki surekli ilgileniyor bir daha yapmaz diyorum ama emin olamıyorum. Tevbe edip başarabilen yok galiba erkeklerden ya da azdır. Kendimi kandırıyorum ben. İlk bu ayrılığı aileme mi söylemeliyim çünkü söz için her şey planlandı maalesef. Acabalarla doğru değil sözlenmem
Kızla konuştum kendi ağzıyla seni sevdiğini biliyordum baştan çıkarmak için her şeyi yaptım ama büyü yaptırmıssın belli seni unutamadı her şeyimi versem de dedi! Her şeyi uzun uzun yazamadım sizde haklısınız böyle anlamakta
Bu mesajinizi ben yazarken yazmissini o yuzden gormedim. Kizla hakkaten boyle konustunuz mu gercekten? Birebir iletisiminiz oldu yani? Demin de dedigimKızla konuştum kendi ağzıyla seni sevdiğini biliyordum baştan çıkarmak için her şeyi yaptım ama büyü yaptırmıssın belli seni unutamadı her şeyimi versem de dedi! Her şeyi uzun uzun yazamadım sizde haklısınız böyle anlamakta
Tam olarak o kadından duymak istedim olayları ve tam olarak böyle cümleler kurdu bana ve de hakarette bulundu cadısın büyücüsün diyerek beni takip ediyormuş boyum kısaymış ne işi varmış çocuğun benle büyü dışında bir şey olması mümkün değilmiş.. İnanın insanlara saygıyı öğrendim sanıyordum ta ki benim hayatıma böyle müdahil olana kadar.Ayrildiginiz donem birlikte oldugu kisiyi mi aradiniz?
O da kadin olarak sizi boyle yuceltecek cumleler mi kurdu cidden?
Degisik bir ilişkileri varmis oyleyse. Devam etme karari sizin fakat ben olsam yoluma bakardim.
Hakkinizda hayirlisi.
Öyle doğru cümleler söylüyorsunuz ki. Uzun olacak diye her seyi tek tek anlatamadım. Bu kız benim tüm sülalemi medya hesaplarından takip etmiş. Takıntı yapmış beni epeyde hakaret duydum. Düşünün kızın benim gibi birinden varlığı var sevdiğini kendı diyor. Kİ ben inanmıyorum sevgi değil sevgi olsa başka kadın olmazdı.Bu mesajinizi ben yazarken yazmissini o yuzden gormedim. Kizla hakkaten boyle konustunuz mu gercekten? Birebir iletisiminiz oldu yani? Demin de dedigim
Gibi kizin kendisi ile bir surtusmeniz olur kizar ve ofkelenirsiniz bu durumda da yapmaniz gereken, sizi cok sevdigi halde teselliyi baskasinjn kollarinda arayan ve ona kucak acanin kucaginda yatan adami sepetlemek. Gene de diyorum bir kadin bekar olsa ve vicdanen buna takilmasa ve evli birisi ile birlikte olsa ya da sevgilisi olan burda hata kesinlikle ve kesinlikle adamdadir. Adam olan askinin sevgisinin arkasinda durur. Her acilan kapidan girmez.
İlaç gibi geldiniz ALLAH razı olsun bu olayın üzerinden 2 sene geçti bir yanlışını görmedim ya da göremedim bilmiyorum. Ama tavsiyenize uyacağım, söylemeden edemeyeceğim çok bunaltan çok sıkan çok nazlı ve kaprisli biriyim tek çocuğum. Dizginleyemedim bu yaşıma kadar ben yaparım ben bilirim ben sahip olurumları. Eksiklerimin farkındayım ancak yine de onun yaptığını temize çıkarmaz bunlar. Çünkü karakterimi beğenmiyorsa benimle olmamalıydıayrıyken yaşadıklarınızı bence bu kadar kafaya takmayın. Onunla ilgili korkularınızı da dile getirin. Kaba davranmasından rahatsız olduğunuzu söyleyin. Hatta bi ilişki terapistine bile gidebilirsiniz. Ama bence sizin önce geçmişi iyice temizlemeniz gerekiyor. Önemli olan şu an. O dönem yaşadığınız acılar ve depresyonunuz yüzünden şu anı bozuyorsunuz. Sürekli 'canım acıyacak, daha kötü olacak, bir daha gidecek' diye korkarak ona gizlice öfkeleniyorsunuz. O günleri yaşadığınız için nefret dolusunuz, bu çok normal ama insanlar önlerine bakmalı. İkiniz de çocuktunuz, birlikte büyüdünüz. Aşamadığınız sorunlar oldu, ona özgürlük tatlı geldi. Ya da bağlanmaktan korktu ayrıldınız. Ardından siz de o da yeniden birlikte olarak zaten sevdiğinizi gösterdiniz. Bir kağıda onun artılarını eksilerini yazın. Ama şu anı yazın, geçmişte yaptıklarını değil. İyi de olsa kötü de olsa, geçmişi yazmayın. Ona göre zaten siz kararı vereceksiniz.
Eşinize ya da kocanıza ya da herhangi sevdiğiniz insana böyle bir kız yapışmaz umut ediyorum yoksa fikirleriniz değişebilir. Ve öğretmenlik yaparken çocuklarıma sevgiyi, saygıyı öğrettiğimden şüpheniz olmasın. Edep ve ahlak da dahil. Çünkü hicbirinin telekız(!) olmasını arzu etmem.O zaman daha kotu. O kadin ne yapiyosa onun tercihi. Kimseyi yaftalama hakkinjz yok. Telekiz bile olabilir ama kendi tercihidir. Benim gozumde parasi icin kendinden onlarca yas buyuk erkekler evlenen onlarca kadindan daha yegdir. En azindan meslek olarak benjmsemistir. Yaftalamak yerine basimiz cevirip gormemeyi secemiyoruz bir turlu.
Şimdiden sana bu hakaretleri edebilen biri ile böyle bir yola girmeyi düşünüyorsan hepsini kabul etmişsin demektir. Sonu pekte iyi bitmeyeceği belli bu hikayenin. Yaşın genç mesleğin var. Sil baştan yapmak için tam yaşındasın. He ben mazoşistim abla diyorsan tam senlik olur bu evlilik yolu. VazgeçMerhaba arkadaşlar siteyi o kadar uzun yıllardır takip ediyorum ki neredeyse hepinizi tanıyor gibiyim.. Kısaca bu son bulmaz dertlerimi yazayım malumunuz kı kimseyi sıkıp, bunaltmak değildir derdim. 24 yaşında çiçeği burnunda bir öğretmenim. 5 yıllık bir ilişkim var. 1 aya kadar sözlenecektik. Evet okursanız konumu çoğu aptallığıma dem vuracak. Haklısınız da. Sevdiğim adam (!) yıllar önce üniversiteyi başka bir ilde okudu. Ayrı kaldık çok kavga ettik. Nasıl anlatılır bilmiyorum bu kişi öyle bir imaj çizdi ki gözümde kısıtlamalarına bile katlandım. Öyle güven doluydu ki öyle göz boyamalar sanırsınız benden ayrı kalamıyor. Giittiği ilde serseri arkadaşları oldu içki içmeye başladı o kadar takmadı ki beni. Saflık mı desem apt.llık mı bilmiyorum katlandım. 1 yıl kadar ayrıldık ara ara mesaj attı aradı ağlayarak sandım ki beni unutamamış. 1 yıl uyku haplarıyla uyudum. Meğerse başka bir kızlaymış hani herkesin altına yat.nlardan üniversitelerde. İlkim olacak dediğim kişinin ilki olamamışım(!) Kendisi zırlayarak itiraf etti. Tövbe etti okulunu sadece sınavlara girerek bitirdi. Affettim inanabiliyor musunuz? Evli bile değilken o yüce sandığım aşkım için affettim. Şuan ise onu kısıtladığım için suçlanıyorum ve bazen bana mal, aptal gibi hareketler edebiliyor ne hakla? Kızlar öyle şeyler acılar yaşadım ki, ölümler gördüm ki ve onun mükemmel ve herkesleşebildiğini gördüm ki hayattan beklentim kalmadıLütfen yaşı büyük ablalarım vardır bu cahil kardeşinize akıl verin? Sinirlenince kabalaşan, 2 yıl önce (ayrıda olsak aldatılma sayıyorum )aldatan, diğer her konuda beni pamuklara saran bir dediğimi iki etmeyen bir adam var karşımda sözlensem pişman olur muyum acaba? Benzer bir şey yaşadınız mı? Çok teşekkürler şimdiden.
İlaç gibi geldiniz ALLAH razı olsun bu olayın üzerinden 2 sene geçti bir yanlışını görmedim ya da göremedim bilmiyorum. Ama tavsiyenize uyacağım, söylemeden edemeyeceğim çok bunaltan çok sıkan çok nazlı ve kaprisli biriyim tek çocuğum. Dizginleyemedim bu yaşıma kadar ben yaparım ben bilirim ben sahip olurumları. Eksiklerimin farkındayım ancak yine de onun yaptığını temize çıkarmaz bunlar. Çünkü karakterimi beğenmiyorsa benimle olmamalıydı
Diyorum ya eger boyle birine yuz vermeyi aklindan bile gecirirse kapida bulur kendini, yuzumu toplayip da bakmam ardima. Ben bana asilan flort etmeye calisan adamlara yuz vermemem gerektigi biliyorum. O bilmiyorsa zaten defolsun gitsin.adam demek uckuruna mukayyet olan demek.Eşinize ya da kocanıza ya da herhangi sevdiğiniz insana böyle bir kız yapışmaz umut ediyorum yoksa fikirleriniz değişebilir. Ve öğretmenlik yaparken çocuklarıma sevgiyi, saygıyı öğrettiğimden şüpheniz olmasın. Edep ve ahlak da dahil. Çünkü hicbirinin telekız(!) olmasını arzu etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?