• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bülbül ah etti gül aldırmadı gitti.

Diğer yazdıklarınızı da okudum, sizin gibi birinin öğretmen olup insan yetiştirecek olması büyük talihsizlik olmuş, neler yazmışsınız, insan biraz usturuplu olur, büyü vs de cabası, kızım sizin öğrenciniz olsun istemezdim. Erkek arkadaştan önce biraz kendinizi değiştirin derim.
Asla hakaret boyutunda bir şeyler yazmadım ne garip insanlarsiniz saygı çerçevesinde yapılan yorumlara bile sayginiz yok. Doğru okuyamamışsiniz hanımefendi o hakarete bulunduğum kişi beni büyü yapmakla suçladı yazdım. Ah siz bilmişler ne çok ahkam kesmeyi seversiniz. Çocuklara sanki sevgililigi anlatıyorum derslerde. Bu kadar da okunmadan yorum yapılmaz pes. Ne yaşadığımi enine konuuna bilmeden sacmalamanin böylesi . Sizde böyle bir şey yasarrsanız baskalsri da size der bu ettiğiniz lafları. Bin kez dedim kız ile konuştum takip ettim cocuk hiçbir şekilde kimseye çamur atmadi diye. O değerli vaktinizi boş konusacaginiza doğru okuyarak harcasaydiniz. Allahım ya rabbim ya.

Bir zamanlar doğu da çalışırken sık gittiğim bir lokantaya sürekli gelen bir hayat kadını vardı. Lokanta sahipleri sürekli geldiği için indirimli fiyattan yemeğini verir hürmette de bir saygı göstermezlerdi, çalışanlar da keza. Birgün halt edip sordum "neden böyle tipleri alıyorsunuz içeri" diye. Ordaki bi çalışan dedi ki(kendisi ilkokul mezunu bir kadındı:KK52:
"O onun tercihi, bizi alakadar etmez. Biz de bu kadını dışlarsak hali nice olur"
Konu sahibi senin burda odaklanman gereken kendi ilişkin. Başkalarının nasıl bir hayat biçimini benimsemesi değil. Kolaylıklar dilerim

Ne
Merhaba arkadaşlar siteyi o kadar uzun yıllardır takip ediyorum ki neredeyse hepinizi tanıyor gibiyim.. Kısaca bu son bulmaz dertlerimi yazayım malumunuz kı kimseyi sıkıp, bunaltmak değildir derdim. 24 yaşında çiçeği burnunda bir öğretmenim. 5 yıllık bir ilişkim var. 1 aya kadar sözlenecektik. Evet okursanız konumu çoğu aptallığıma dem vuracak. Haklısınız da. Sevdiğim adam (!) yıllar önce üniversiteyi başka bir ilde okudu. Ayrı kaldık çok kavga ettik. Nasıl anlatılır bilmiyorum bu kişi öyle bir imaj çizdi ki gözümde kısıtlamalarına bile katlandım. Öyle güven doluydu ki öyle göz boyamalar sanırsınız benden ayrı kalamıyor. Giittiği ilde serseri arkadaşları oldu içki içmeye başladı o kadar takmadı ki beni. Saflık mı desem apt.llık mı bilmiyorum katlandım. 1 yıl kadar ayrıldık ara ara mesaj attı aradı ağlayarak sandım ki beni unutamamış. 1 yıl uyku haplarıyla uyudum. Meğerse başka bir kızlaymış hani herkesin altına yat.nlardan üniversitelerde. İlkim olacak dediğim kişinin ilki olamamışım(!) Kendisi zırlayarak itiraf etti. Tövbe etti okulunu sadece sınavlara girerek bitirdi. Affettim inanabiliyor musunuz? Evli bile değilken o yüce sandığım aşkım için affettim. Şuan ise onu kısıtladığım için suçlanıyorum ve bazen bana mal, aptal gibi hareketler edebiliyor ne hakla? Kızlar öyle şeyler acılar yaşadım ki, ölümler gördüm ki ve onun mükemmel ve herkesleşebildiğini gördüm ki hayattan beklentim kalmadı :KK43: Lütfen yaşı büyük ablalarım vardır bu cahil kardeşinize akıl verin? Sinirlenince kabalaşan, 2 yıl önce (ayrıda olsak aldatılma sayıyorum )aldatan, diğer her konuda beni pamuklara saran bir dediğimi iki etmeyen bir adam var karşımda sözlensem pişman olur muyum acaba? Benzer bir şey yaşadınız mı? Çok teşekkürler şimdiden.
neden size "aptal,mal" gibi ifadeler kullanmasına izin veriyorsunuz öğretmenim?

Hakaret ettiği an bitmeliydi bu ilişki.. Diğer durumlara girmiyorum bile. Gururunuzu nefsinizi haysiyetinizi ve şerefinizi bu kadar kolaya birilerinin alt üst etmesine neden izin veriyorsunuz? Hala sözlensemmi demeniz bile abes. Lütfen aklınızı başınıza alın. Ben öğretmensiniz filan demeyeceğim öğretmende insandır nefsi vardır. Ama bir insan olarak ilk aldanış hata olur. Ikincisi yani sözlenmek bunca şeyden sonra aptallık olur.

Herkesin altına yatanlardan ne demek ya ? Hemcinsiniz hakkında nasıl bir söylem bu ! Sizin adam matah değilmiş kusura bakmayın kimsenin de günahına girmeyin mübarek gün.

Aşırı ciddiyim. Maalesef. Ben yaşadım bunları. üniversite hayatım oldu ve sınıf arkadaşlarımın yüzde 90 nı evlilik dışı beraberlik yaşadığı için namuslu biri bulamam izlenimine kapılmışım resmen. Bir kez yapan hep yapar mantığındayım aslında ama söz geçiremedim kendime uzadıkça uzadı zaman.
Evlilik dışı beraberlik yasayanlar namussuz mu?
Sizin nasıl bir kafanız var yaa.
Sizin bakış açınıza sahip olmayan herkesi hemen yaftaliyorsunuz. Biz de size hakaret edebiliriz o vakit, gönül rahatlığıyla!

Hem nasılsa sevgiliniz size hakaret ediyor. alışkınsınizdir siz zaten.

Ayrıca o kızı sucluyorsunuz Ama sizin mükemmel herif emin olun o kıza yalvarmış ve de kırk takla atmıştır.

Kızla tutkulu bir ilişkileri oldu belki. Hani sizde olmayan

Ben her ne yapmam dediğim şeye ucundan bulaşan birini gördümse o yaptıkları iş normalleşti gözlerinde ve gizli de olsa açıkta olsa yapmaya devam etti gördüklerim. Asla vazgeçemez huylu huyundan diyemem. Ama keşke o aldatma olmasaydı. Ayrılmak kolay değildir muhakkak ama sevgi yetmeyecek ilerde. Kaldı ki evliliğin ikinci yılından sonra daha çok saygıyla yürüteceksiniz işi. Ama o saygıyı kavgalar ve aldatmalarla zaten kaybetmişe benziyorsunuz, yapmayın.

Asla hakaret boyutunda bir şeyler yazmadım ne garip insanlarsiniz saygı çerçevesinde yapılan yorumlara bile sayginiz yok. Doğru okuyamamışsiniz hanımefendi o hakarete bulunduğum kişi beni büyü yapmakla suçladı yazdım. Ah siz bilmişler ne çok ahkam kesmeyi seversiniz. Çocuklara sanki sevgililigi anlatıyorum derslerde. Bu kadar da okunmadan yorum yapılmaz pes. Ne yaşadığımi enine konuuna bilmeden sacmalamanin böylesi . Sizde böyle bir şey yasarrsanız baskalsri da size der bu ettiğiniz lafları. Bin kez dedim kız ile konuştum takip ettim cocuk hiçbir şekilde kimseye çamur atmadi diye. O değerli vaktinizi boş konusacaginiza doğru okuyarak harcasaydiniz. Allahım ya rabbim ya.
Yahu namussuz diyorsunuz. Cinsel tercihi için onun bunun altına yatan diyorsunuz. Şuursuz musunuz nesiniz?

"Seni evlenilecek kiz" gorup cepte tutuyor ama "eglenilecek kiz"larla da gununu gun ediyor sevgilin, yani onun kafa boyle isliyor muhtemelen. Vardir ya her halti yeyip de masum kiz arayan, evlenilecek/eglenilecek kiz ayirimi yapan okuzler, hah iste sevgilin onlardan, uzgunum... Evlendikten sonra da boyle kacamaklara devam etmesi kuvvetle muhtemel.
Sen evde cocuk buyutmeye calisirken, sana hakaretler edip sabaha kadar gelmeyen bi adam dusun...
Gercekten istiyor musun boyle bir hayat?
Iyiyken herkes pamuk gibidir el ustunde tutar, peki ya ondan birsey istediginde ya da birseyi yapmasini istemediginde ya da yarin birgun evlendiginizde seni ayakbagi gordugunde...
Gencsin unutursun, atlatirsin, mutlu olursun ama o adamla evlenirsen hergun pisman olur hep acabalarla yasarsin...
Secim senin...
Umarim senin guzel kalvine karsilik oyle guzel bir kalp cikar karsina birgun.

Çok haklısnız ancak kaç kadın emin olabilir ki eşinden? İnanın o kadar çok hikaye dinledim ki benimkinden farklı olarak. Hepsi namuslu geçiniyor ama o kötü kadınların olduğu yerden çıkmıyor. He bunu benim midem kabul etmiyor en azından evlenmek için. Öyle iyi davranıyor ki surekli ilgileniyor bir daha yapmaz diyorum ama emin olamıyorum. Tevbe edip başarabilen yok galiba erkeklerden ya da azdır. Kendimi kandırıyorum ben. İlk bu ayrılığı aileme mi söylemeliyim çünkü söz için her şey planlandı maalesef. Acabalarla doğru değil sözlenmem :KK43:

Erkeklerin zaaflari genelevleri olusturan, bu sektorun ilerlemesini saglayan sey. Hatta oyle ki devletin kontrolunde. Kotu olan kadin midir erkek midir?

Önyargılar toplumu bu hale getirir hanımefendi. Sosyal medyaya gögsünü çekip atan, her gün sev.şmek fiiliyle ilgili durumlar güncelleyen, her gün yeni erkek arkadaşlarıyla yakın pozda fotoğraf atan biri için böyle demem suç mu oluyor? Her türlü düşünceye saygılıyım ancak araştırmadan uzun süre kimsenin karakterine namusuna laf etmedim. Ayrıca mükemmel biri olduğunu düşünseydim sizden fikir istemezdim. Gerçekten çok kırıcısınız. Başkasının günahına girmekten ALLAH'a sığınırım ama araştırdım uzunca süre. Bide o gelip kendini temizlemek için kıza herhangi bir hakarette bulunmadı. Benim çıkarımımdı bu. O or.spu ise onunla birlikte olan daha iyi bir konumda olamaz zaten. Gerçekten üzüldüm şunları duyunca.

Araştırmışmış.Sanane ya anası mısın babası mı kocası mı?
Sana mı kaldı elalemin namusu?etiketleri sen mi basıyosun?
Beden onun hayat onun karar onun, en azından yaptıklarının arkasında durup başka bi insanmış gibi göstermeye çalışmıyo demek ki kendini.Ya da gurursuzca davranmıyor.
Biraz feyz alın.Bi de şu bel altı söylemlerinize Allah'ı kitabı karıştırmayın lütfen bari.

Evlendiğinde her gün pişman olacağına bir kez bitir ve hayatını mahvetme.
Çünkü nasıl başladıysa öyle devam eder.

Araştırmışmış.Sanane ya anası mısın babası mı kocası mı?
Sana mı kaldı elalemin namusu?etiketleri sen mi basıyosun?
Beden onun hayat onun karar onun, en azından yaptıklarının arkasında durup başka bi insanmış gibi göstermeye çalışmıyo demek ki kendini.Ya da gurursuzca davranmıyor.
Biraz feyz alın.Bi de şu bel altı söylemlerinize Allah'ı kitabı karıştırmayın lütfen bari.
Siz niye bu kadar alındiniz ben anlayamadım
Kız açıklıyor kızın ailesine kadar takip edip takıntı yapmış gururlu dediğiniz kız.
Burada sorun başka
Niye o kızın avukatlığında ısrar ?

Siz niye bu kadar alındiniz ben anlayamadım
Kız açıklıyor kızın ailesine kadar takip edip takıntı yapmış gururlu dediğiniz kız.
Burada sorun başka
Niye o kızın avukatlığında ısrar ?

Çünkü konu sahibinin ısrarla anlamadığı şey pek mükemmel sevgilisinin bu işi zorla yapmadığı.
Bunu bildiği halde sevgilisini suçlamaktansa ısrarla kızın namusu üzerinden gitmeyi tercih ediyor.
Bu tür hemcinslerimden çok rahatsız oluyorum.

Çünkü konu sahibinin ısrarla anlamadığı şey pek mükemmel sevgilisinin bu işi zorla yapmadığı.
Bunu bildiği halde sevgilisini suçlamaktansa ısrarla kızın namusu üzerinden gitmeyi tercih ediyor.
Bu tür hemcinslerimden çok rahatsız oluyorum.
Başta böyle bişey yazmış olabilir ama sevgilisinin de sütten çıkmış ak kaşık olmadığını, bunu yapmaması gerektiğini vs yazmış birçok kez. Sanırım onu kacirmissiniz.

Başta böyle bişey yazmış olabilir ama sevgilisinin de sütten çıkmış ak kaşık olmadığını, bunu yapmaması gerektiğini vs yazmış birçok kez. Sanırım onu kacirmissiniz.

Ne fark eder?eğer bunu biliyosa tek suçlunun sevgilisi olduğunu kabul etmesi gerek.
Sen yoldan çıkarsan dışarda çok seçenek var sonuçta uzaklarda suçlu aramaya gerek yok.
Madem anlamış sütten çıkma ak kaşık olmadığını daha ne diye söz nişan düşünüyo o zaman.
Ayrıca kimsenin ahlakı bize düşmez bi erkek için hemcinslerimizi böyle karalamak çok çirkin.
Kendisi sevgilisinin o kıza neler söylediğini aralarında nası bi ilişki olduğunu biliyo mu acaba?
Bence kendini kandırıyo sadece.
Her haltı yiyen kahraman, tuzağa düşmüş mağdur erkek ve diğer tarafta da kötü, yollu kadın.
Konu sahibi böyle bakıyor işte.

ayrıl gitsin dicem, ama sanmıyorum ayrılabileceğini de, bu kadar olayı yaşayıp yaşayıp ayrılamayıp işi söze kadar götürmüşsün zaten şimdi nasıl ayrılabileceksin merak ettim.
ayrıca insanları karalamayın, yok %90 ı cinsel ilişki yaşıyor falan diye, herkesin kendi hayatı, yaşayan yaşar, sizin sevgilinizde aynı rengin laciverti zaten

Back
X