• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bülbül ah etti gül aldırmadı gitti.

Bir dedigimi iki etmeyen demissin canim.
Ama buyuk bi kismi ayri gecmis, ve beraberken bile farkli sehirdeymissiniz.
Sen boyle bi kisiyle ayni evde yasa gor bak.
O bir dedigini iki etmeyen adam bak nasil degisiyor.

Baska bisey diycem. Ne alaka konumuz bu degl diyebilirsin. Yanlis anlamazsin insallah sadece meraktan o_O
Beni taniyomusun :KK45: kk da cogunuzu taniyorum demissinde, ondan sey ettim

Merhaba arkadaşlar siteyi o kadar uzun yıllardır takip ediyorum ki neredeyse hepinizi tanıyor gibiyim.. Kısaca bu son bulmaz dertlerimi yazayım malumunuz kı kimseyi sıkıp, bunaltmak değildir derdim. 24 yaşında çiçeği burnunda bir öğretmenim. 5 yıllık bir ilişkim var. 1 aya kadar sözlenecektik. Evet okursanız konumu çoğu aptallığıma dem vuracak. Haklısınız da. Sevdiğim adam (!) yıllar önce üniversiteyi başka bir ilde okudu. Ayrı kaldık çok kavga ettik. Nasıl anlatılır bilmiyorum bu kişi öyle bir imaj çizdi ki gözümde kısıtlamalarına bile katlandım. Öyle güven doluydu ki öyle göz boyamalar sanırsınız benden ayrı kalamıyor. Giittiği ilde serseri arkadaşları oldu içki içmeye başladı o kadar takmadı ki beni. Saflık mı desem apt.llık mı bilmiyorum katlandım. 1 yıl kadar ayrıldık ara ara mesaj attı aradı ağlayarak sandım ki beni unutamamış. 1 yıl uyku haplarıyla uyudum. Meğerse başka bir kızlaymış hani herkesin altına yat.nlardan üniversitelerde. İlkim olacak dediğim kişinin ilki olamamışım(!) Kendisi zırlayarak itiraf etti. Tövbe etti okulunu sadece sınavlara girerek bitirdi. Affettim inanabiliyor musunuz? Evli bile değilken o yüce sandığım aşkım için affettim. Şuan ise onu kısıtladığım için suçlanıyorum ve bazen bana mal, aptal gibi hareketler edebiliyor ne hakla? Kızlar öyle şeyler acılar yaşadım ki, ölümler gördüm ki ve onun mükemmel ve herkesleşebildiğini gördüm ki hayattan beklentim kalmadı :KK43: Lütfen yaşı büyük ablalarım vardır bu cahil kardeşinize akıl verin? Sinirlenince kabalaşan, 2 yıl önce (ayrıda olsak aldatılma sayıyorum )aldatan, diğer her konuda beni pamuklara saran bir dediğimi iki etmeyen bir adam var karşımda sözlensem pişman olur muyum acaba? Benzer bir şey yaşadınız mı? Çok teşekkürler şimdiden.
asik oldugun icin adami farkli bir yere koymussun. ama zamanla yaptigi hatalar gozunu açiyor acarkende dogal olarak cok anlam yukledigin icin acitiyor.hastalikli bir iliski var . uzulup duruyorsun birak bence.

ayrı kaldığınız dönemde gününü gün etmiş ama o kız sevgilinin seni unutamadığını iddia ediyor, yanlış anlamadıysam.
peki sen neden başka erkek sokmadın hayatına, en azından sevmeyi denemedin? çünkü sevgin bitmemişti.
o da seni sevseydi başkaları ile düşüp kalkmazdı.
2 sene sevdim. ayrıldım sevgim bitti gelsin kızlar gitsin kızlar. aaa seviyormuşum hala, hadi sözlenelim.
böyle saçma sevgi anlayışı olabilir mi?
ondan sana koca olmaz B birfirtina .

Bence yol yakınken ayrıl ilgisini de çok önemseme evlenince değişir hem yaptığı da affedilecek türden değil ilerde ağlayacağına şimdi ağla bi de istihareye yat ayrılmak istemiyosan

Yahu namussuz diyorsunuz. Cinsel tercihi için onun bunun altına yatan diyorsunuz. Şuursuz musunuz nesiniz?
Yaraniz bol galiba başka yerde arayın ağzınizin payını. Hakaret etmek istemiyorum size zira kendime bunu yakistirmiyorum. Yürüyün gidin isinize. Bir şeyler biliyorum duydum gördüm ki konuşuyorum. Saçma sapan yorumlarda bulunmayin. Ayrılın suç o adamda deyin ama nedir o kişiyi korumak beni suçlamak. Sanki kişi masum demisim kıza saydirmisim gibi saçma sapan bir bakış açısı. Hakareti kendime layık görmediğim için konu açtım bu kadar ufkunuz dar mi? Ne bu yara arkadaş?

"Seni evlenilecek kiz" gorup cepte tutuyor ama "eglenilecek kiz"larla da gununu gun ediyor sevgilin, yani onun kafa boyle isliyor muhtemelen. Vardir ya her halti yeyip de masum kiz arayan, evlenilecek/eglenilecek kiz ayirimi yapan okuzler, hah iste sevgilin onlardan, uzgunum... Evlendikten sonra da boyle kacamaklara devam etmesi kuvvetle muhtemel.
Sen evde cocuk buyutmeye calisirken, sana hakaretler edip sabaha kadar gelmeyen bi adam dusun...
Gercekten istiyor musun boyle bir hayat?
Iyiyken herkes pamuk gibidir el ustunde tutar, peki ya ondan birsey istediginde ya da birseyi yapmasini istemediginde ya da yarin birgun evlendiginizde seni ayakbagi gordugunde...
Gencsin unutursun, atlatirsin, mutlu olursun ama o adamla evlenirsen hergun pisman olur hep acabalarla yasarsin...
Secim senin...
Umarim senin guzel kalvine karsilik oyle guzel bir kalp cikar karsina birgun.
Allah sizden bin kez razı olsun. Buradaki yorumları gorunce ben haksız o kız haklı yapıldı mesleğime bile laf yedim bir alakası varmis gibi Allaha şükür hala aklı başında birileri var bu ulkede. Yorumunuz için çok teşekkürler.

siz aldatılmışsınız ama tam olarak ıdrak edememişsiniz yada kbul etmışsınız sızın sorununuz hem cinsinize bu etiketin yapıştırmanızda hiç hoş olmamış o bayanın hayat tarzından dolayı sevgılınız masum olmuyor

Ne fark eder?eğer bunu biliyosa tek suçlunun sevgilisi olduğunu kabul etmesi gerek.
Sen yoldan çıkarsan dışarda çok seçenek var sonuçta uzaklarda suçlu aramaya gerek yok.
Madem anlamış sütten çıkma ak kaşık olmadığını daha ne diye söz nişan düşünüyo o zaman.
Ayrıca kimsenin ahlakı bize düşmez bi erkek için hemcinslerimizi böyle karalamak çok çirkin.
Kendisi sevgilisinin o kıza neler söylediğini aralarında nası bi ilişki olduğunu biliyo mu acaba?
Bence kendini kandırıyo sadece.
Her haltı yiyen kahraman, tuzağa düşmüş mağdur erkek ve diğer tarafta da kötü, yollu kadın.
Konu sahibi böyle bakıyor işte.
Siz olayı çok yanlış anlamışsınız. Kizla konuşmalarımi soyledim. Kendim hata yaptığımı da belirttim onun çok suclu bir adam olduğunu da söyledim. Yani mağdur bi sevgilim yok. Anlatabiliyor muyum? Sözleşmeyi de dusunmedigim için burda aklı başında insanlardan akıl almak istedim. Yahu siz hemcins deyip duruyorsunuz burda beni bu kadar ezen sizin yorumlariniz değil mi? Ülkenin ahlak anlayışı bu kadar mı değişti.

Bir dedigimi iki etmeyen demissin canim.
Ama buyuk bi kismi ayri gecmis, ve beraberken bile farkli sehirdeymissiniz.
Sen boyle bi kisiyle ayni evde yasa gor bak.
O bir dedigini iki etmeyen adam bak nasil degisiyor.

Baska bisey diycem. Ne alaka konumuz bu degl diyebilirsin. Yanlis anlamazsin insallah sadece meraktan o_O
Beni taniyomusun :KK45: kk da cogunuzu taniyorum demissinde, ondan sey ettim
Çoğunuzun tanıyorum derken konularinizi ve yaptığınız yorumları okuyordum surekli bir biçimde. Ve uzun yıllardır. Kimliklerinizi bilmiyorum. Başka şehirde ama her hafta gelirdi yanıma canım yorumun için teşekkürler

Araştırmışmış.Sanane ya anası mısın babası mı kocası mı?
Sana mı kaldı elalemin namusu?etiketleri sen mi basıyosun?
Beden onun hayat onun karar onun, en azından yaptıklarının arkasında durup başka bi insanmış gibi göstermeye çalışmıyo demek ki kendini.Ya da gurursuzca davranmıyor.
Biraz feyz alın.Bi de şu bel altı söylemlerinize Allah'ı kitabı karıştırmayın lütfen bari.
Size söyleyecek tek sözüm var ya böyle bir kişisiniz o yüzden bu denli gocundunuz ya da böyle bir insanın hayatınıza musallat olmasını bekleyin. Gün gelir devran döner kardeşim. Şeytanın avukatlığını başka bir şeytan yapar? Burda futursuzca bana saldiriyorsunuz. Nedense bende birliktelik yaşıyorum deseydim bu kez de kendini kullandirmissiniz diye saldirirdiniz. Ayrıca düzgün okuyamamissiniz kız tüm sulaleme ve bana musalalt olduğu icin (gece ozelden arayıp hakaretler etti bana bi kac kez sonra da kapattim ozrle numara değiştirdim) bana kufurler etti ve ben tek kelime etmedim burda gelip su bir cümleyi kurdum diye bu ne ustume gelmedir ya. Ama herkes evlidir ya da evlenecek aldatildiginizda kizacaginiz tek insan eşiniz olmayacak bırakın bu çocuk düşüncelerini.

Size söyleyecek tek sözüm var ya böyle bir kişisiniz o yüzden bu denli gocundunuz ya da böyle bir insanın hayatınıza musallat olmasını bekleyin. Gün gelir devran döner kardeşim. Şeytanın avukatlığını başka bir şeytan yapar? Burda futursuzca bana saldiriyorsunuz. Nedense bende birliktelik yaşıyorum deseydim bu kez de kendini kullandirmissiniz diye saldirirdiniz. Ayrıca düzgün okuyamamissiniz kız tüm sulaleme ve bana musalalt olduğu icin (gece ozelden arayıp hakaretler etti bana bi kac kez sonra da kapattim ozrle numara değiştirdim) bana kufurler etti ve ben tek kelime etmedim burda gelip su bir cümleyi kurdum diye bu ne ustume gelmedir ya. Ama herkes evlidir ya da evlenecek aldatildiginizda kizacaginiz tek insan eşiniz olmayacak bırakın bu çocuk düşüncelerini.

Sizi kibledim.Hoşunuza gitmeyen yorumlar olunca bu şekilde konuşamazsınız.Başka şeyler de söylerdim de banlanmaya değmez.

Bir dediğini iki etmeyen kısmını tam anlamadım.
Her türlü kısıtlamalar var.
Bu demek oluyor ki sen onun dediklerini ikiletmiyorsun..

Tezatlığı ben mi görüyorum sadece?:işsiz:

Back
X