- 18 Mart 2018
- 20
- 45
- 3
- Konu Sahibi Senakizmazz2
-
Ben kendinle barışığım o ayrı birşey. Ben ne dalgalar geciyorum .iki burun çıkar benden organ nakline girer seninki diyor doktorlar diyorum . Benim aldığım nefes sizinkine on basar diyorum gülüyorum falan ..herkes hep söyler ki sena çok komiksin çok kendinle barışıksın ..ama önemli olan artık bir çözüme kavuşturmak ortada sorunlu bir organ var işlevini de yapamıyor.insanlara barışık ol he de gül geçle olmuyor ki..yıllar böyle mi geçecekBenım burnumda svri ve uzundur. Çoğu zaman dalga geçmeye çalışanlara bende burnumla dalga geçerek cevap verdim .
--aaa öyle deme bak çok işlevlidir. Ellerım doluyken ışıkları bıle yakabılırım falan derım . Bir güzel güleriz.
Sen kendınle barışık ol .
Aileme söylemeyeceğim ameliyat zaten 2 saat sürüyormuş ya en fazla sabah girip akşam çıkarım arkadaşım var yanımda durur da .para önemli olanAcilen o burundan kurtulmalısın.29 yaşındasın artık ailenin üzerinde hükmü olmamalı.Net ol yapacağım de çık karşılarına
İnsanın kendini sevmesi çok güzel yaaBenım burnumda svri ve uzundur. Çoğu zaman dalga geçmeye çalışanlara bende burnumla dalga geçerek cevap verdim .
--aaa öyle deme bak çok işlevlidir. Ellerım doluyken ışıkları bıle yakabılırım falan derım . Bir güzel güleriz.
Sen kendınle barışık ol .
Erkek de çok iyi durabiliyor tam aksine .ben çok beğeniyorum kemikli burunları bir çok yabancı ünlü var çok da yakışıklılar .ama kadın da öyle durmuyor zarif durmadığı için beğenilmiyor zaten .erkekte zerafet olmasada oluyor ama...katılmıyorum size yani.Benim esimin burnu tam da sizin soylediginiz gibi has doğuludur ama karadeniz tipi vardır, hiçbir zaman burnundan dolayı istmeemzlik yapmadım ki o da kendisiyle çok barışık bir insandır. Sizin karşınıza sizi cidden sevecek birileri cikmamis sadece
Atayım bakkanka bir foto bakalım. belkide sana öyle geliyor.
Gelinimiz o.abim ile yengem bizim buradan ev aldılar dolandırıldılar.ben evli değilim bi görüştüğüm bile yok olmuyor, uzaktan çekilen fotolarda görenler güzel kızmış diyorlar lakin görüştüğümde daha ilk bakışta yüzleri düşüyor resmen anlıyorum .Mart ayında attığın mesajlarda eşin ile dokandırıldığından bahsetmişsin???
Mart ayında attığın mesajlarda eşin ile dokandırıldığından bahsetmişsin???
Hangi hastanede olduparan yoksa devlet hast.benım kardeşiminde aksıne sadece ıkı tane delıği vardı burnunda =D dumduzdu hiç çıkıntı yoktu.kazaklara benzıyor zaten . nefes konuşma etkılıyodu baya amelıyat oldu yanındada dr duzletme yaptı burnu gayet guzel şimdi.
Sakin olun ekşın çıkmaz buradan şansınızı diğer konularda deneyin birdevala helal kk kadınlarından korkulur. açtım baktım cidden konu sahibi evli olduğundan bahsetmiş. dur bakalım ne çıkacak tabi buna cevap verirse.
KBB de mi oldu plastik cerrahi ve Estetik bölümünde mi ? Farkı var mı birdeHangi hastanede oldu
Niye çıkmasın, ekşın olmasada reality show çıkar. Müge anlı ya konuk olursun evliyken görücü bekleyen dolandırıcı üstelik sorunlu burnu varSakin olun ekşın çıkmaz buradan şansınızı diğer konularda deneyin birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?