Bir burun meselesi

Senakizmazz2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2018
20
45
3
Burnum kemikli ve uzun .anlatmaya mecalim yok çok ciddi gençlik ergenlik travmaları geçirdim. Bana lakap da taktılar ergenliğim kimseye yan dönmemeye çalışmakla geçmişti.Sımıfta ayağa kalkmanın bir erkekle konuşmanın ne derece zor olduğunu anlatmama gerek yok. Ergenlik bunalımını zirvede yasadım.ucu düşük ve eğri burmunu yeri geldi elimle sürekli düzeltmeye çalıştım yeri geldi kemiğe üstten vurarak eritmeye çalıştım.E o zamanki cücük beynim bunlara yetiyordu.Ünüversitede ailem kesinlikle karşı çıktığı için ameliyat olamadım zaten 29 yaşındayım.param yok çalışsam hiç yiyip içmeden 10 ay para biriktirsem yetmez fiyatlar ucmuş ..böyle birşey yok .12 , 18 bin arası fiyatlar .burun estetikten ziyade bir ihtiyaç nefes Alma zorluğumda var çünkü yana doğru da eğik .bir kanal hep tıkalı tutup yana doğru eğdiğimde ancak o deliktem nefes alabiliyorum düşünün .Neden bu kadar pahalı .bende şuna 2 bin birikmiş param var .devlet hastanesi çok kötü yapıyor hiç memnun kalan duymadım sonradan hepsinde kemik ve eğrilik oluştu .duyduğum gördüğümde. İyi bir devlet hastanesi var mı bildiğinizi????
Artık beğenilmek istiyorum bu duruma çok üzülüyorum ve hala ailem iZin vermiyor .
Görüştüğüm erkekler burnuma bakıp beğenmiyorlar. Yüzüm güzel seviyorum kendimi ama fotoğraflarda inanılmaz büyük ve eğri bir burun .hep en çirkin ben çıkıyorum. Herkes diyor burnun küçülse güzelsin diye.yani kuzenim falan diyor yakınlarım.üzülüyorum.
Gerçekten parasızlık çok kötü .ne olur bi çare kızlar gerçekten psikolojim bozuldu

Benım burnumda svri ve uzundur. Çoğu zaman dalga geçmeye çalışanlara bende burnumla dalga geçerek cevap verdim .

--aaa öyle deme bak çok işlevlidir. Ellerım doluyken ışıkları bıle yakabılırım falan derım . Bir güzel güleriz.

Sen kendınle barışık ol .

Burnuma photoshop yaptığımda gerçekten güzel görünüyor öyle resim koyduğumda herkes çok beğeniyor görüşmek isteyen oluyor. Bir kaç aileme isteyen olmuş görüştüğümde yüz yüze geldiğimizde beğenmiyorlar olumsuz oldu diyorlar .güzellik de önemli .özellikle bir kadın da erkekler çok göz ve burna önem veriyorlar ....napiciiiiiim

Ben kendinle barışığım o ayrı birşey. Ben ne dalgalar geciyorum .iki burun çıkar benden organ nakline girer seninki diyor doktorlar diyorum . Benim aldığım nefes sizinkine on basar diyorum gülüyorum falan ..herkes hep söyler ki sena çok komiksin çok kendinle barışıksın ..ama önemli olan artık bir çözüme kavuşturmak ortada sorunlu bir organ var işlevini de yapamıyor.insanlara barışık ol he de gül geçle olmuyor ki..yıllar böyle mi geçecek

Acilen o burundan kurtulmalısın.29 yaşındasın artık ailenin üzerinde hükmü olmamalı.Net ol yapacağım de çık karşılarına
Aileme söylemeyeceğim ameliyat zaten 2 saat sürüyormuş ya en fazla sabah girip akşam çıkarım arkadaşım var yanımda durur da .para önemli olan

Benim esimin burnu tam da sizin soylediginiz gibi has doğuludur ama karadeniz tipi vardır, hiçbir zaman burnundan dolayı istmeemzlik yapmadım ki o da kendisiyle çok barışık bir insandır. Sizin karşınıza sizi cidden sevecek birileri cikmamis sadece

İnsanın kendini sevmesi çok güzel yaa

Reactions: H E
Erkek de çok iyi durabiliyor tam aksine .ben çok beğeniyorum kemikli burunları bir çok yabancı ünlü var çok da yakışıklılar .ama kadın da öyle durmuyor zarif durmadığı için beğenilmiyor zaten .erkekte zerafet olmasada oluyor ama...katılmıyorum size yani.

paran yoksa devlet hast.benım kardeşiminde aksıne sadece ıkı tane delıği vardı burnunda =D dumduzdu hiç çıkıntı yoktu.kazaklara benzıyor zaten . nefes konuşma etkılıyodu baya amelıyat oldu yanındada dr duzletme yaptı burnu gayet guzel şimdi.

Mart ayında attığın mesajlarda eşin ile dokandırıldığından bahsetmişsin???
Gelinimiz o.abim ile yengem bizim buradan ev aldılar dolandırıldılar.ben evli değilim bi görüştüğüm bile yok olmuyor, uzaktan çekilen fotolarda görenler güzel kızmış diyorlar lakin görüştüğümde daha ilk bakışta yüzleri düşüyor resmen anlıyorum .

Hangi hastanede oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…