Bir buuk sene iinde bir bolukmuum sadece ...

ya gülüm pire için yorgan yakmayın,çocukça bir sitem sadece bu...

belliki biraz daha ilgi istiyor,öyle önemli başka kusuru yoksa bu dert değil....

masum bi el tutma sarılma vs. ya bende de biraz nası derler biri ayagıma gelmeden yapmam bisey .. utanır sıkılırım .. karakterim böyle .. o da der hep sende seviyosun beni niye ilk adımı sen atmıyosun falan ..

Ehh dur hele bismillah diycektin!!..:mymeka:

Aman bu erkeklerde he....kucagina alip pispislasan hayir demezler!!:olmaz:

Vallaha güzelim senin bunu kafana taktigin kadar ben takmazdim acikcasi...bana sicak davranmiyorsun dediginde....ben böyleyim isine gelirse derdim....:delphin:
Erkeklerde bunu SIkca yapar...ben böyleyim degismem pasa gönlün bilir derler...

Ehh dur hele bismillah diycektin!!..:mymeka:

Aman bu erkeklerde he....kucagina alip pispislasan hayir demezler!!:olmaz:

Vallaha güzelim senin bunu kafana taktigin kadar ben takmazdim acikcasi...bana sicak davranmiyorsun dediginde....ben böyleyim isine gelirse derdim....:delphin:
Erkeklerde bunu SIkca yapar...ben böyleyim degismem pasa gönlün bilir derler...

aynen öyle......onlar der ama sen demiyeceksin.....:olmaz:

Erkekler MARStan, Kadınlar VENÜS ten ya ondandır...............sengözlerimebaksanab

dedim zaten benim karakterim öyle diye hem sen erkeksin ilk adımı ben niye atıyomusum diyeee ..

aman erkek iste erkeklerin beyni farkli bizden bu cumleden sonra unutmustur bile gs macinin sonucunu dusunmeye baslamistir neden cunku beyine oksijen az gidiyor birkac hucreyle nereye kadar iste sana erkek beyni sekerim bosver takma sende amma uzatmsin iki cilve yap op sonra sak diye ciddiles anlasin bence onn derdi baska akli sira senden beklentisini boyle seni suclu hissettirerek alicak sen tabi daha ilgili ask dolu olucan oda mest olucak bak beynine kusa taksan kus ucamaz ama birkac fosfor kirintisi kalmis kendini uzmeye degmez mesaj attigin konture yazik bosver salla gitsin onumuz kis sevgiliden ayrilmak icin kotu bir zaman yaza kadar bak idare et baktin olmadi bas tekmeyi sekerim o tatli caninida hic uzme unutma en degerli sey yine kendinsin

ben kızmanızı saçma buldum açıkçası... demek ki öyle hissettirdiniz.. Olmayan bir şeyi söyleyecek hali yok ya.. tamam canım daha ilgili olmaya çalışırım. Ya da "neden böyle düşündün, böyle hissetmene neden olacak ne yaptım ?" diye sorup çözüm yoluna giderbilirsiniz.

bu konusamada ayrılmalık bişe göremedim benn acıkcasıı bazı insanlar az ilgiyle mutlu olurken bazıları onun cok daha fazlasını bbekler cunku cok daha fazlasıyla tatmin olurr belki oda ilgi bekledi daha faZla pire için yorgan yakmak denir bunaa seviyorsan yanında olursun daha cok ilgi gösterir onun sölediklerini yalan cıkarırsın bu kadar basitt hemen ayrılık kolayy

Merhaba ArkadasLar.. Benim Derdim su bugunlerde .. erkek arkadasımLa 1 bucuk senedir beraberiz .. hersey güzel gidiyor sanarken ben bi anda erkek arkadasım baNa '' Sen bana bi kere bile icten sarılmadın ve ben tutmasam Elimi tutmadın Beni hic arzulamadın'' dedi .. o bunları söylerken gözyaslarım sel oldu gitti .. bi kac gün bunu icimde tuttum laylaylom gibi hersey .. ama en sonunda patladım Ona .. ve dün gece mesaj cektim mesajımı aynen yazıyorum buraya : hani demistin ya sen bana bi kere bile icten sarılmadın die haLa o günün sokundayım.sana sıcak davranmadıgımı nası söylersin diye hala dediklerin icimi acıtıyo .bu beni yıprattı.seni severken yaptıgım seyler demekki sana göre hcbsymis .ya da ben sana göre 1 bucuk senedir bos biriymisim .öle yanında durmusum sadece ..ben demekki hic icten ve samimi gelmemisim sana . seninle bulusmak istiyordum fakat vazgectim cünkü sana her sarıldıgımda yalan dolan gelicekti . ve ben bunu gözgöre göre yapamazdım ..bunlar senin bizim iliskimiz hakkındaki gercekleri ögrenmemi sagladı ..bi karar verdim seni kendimden uzak tutmaya zorda olsa bi müdddet bu gerekiyo .cünkü senin gözünde ben sevdigine ne icten sarılabilen nede elini tutmayı becerebilen biriyim . msjLarım soguk olucak sana ister istemez cünkü aklıma sana gercekten sıcak davranıp sarıldıgım günler gelicek ve senin bunlara inanmadıgın . o söylediklerin asla aklımdan cıkmıcak '' .. ve daha sonra benimLe uzak durmak istemedigini ve bu adam seninle var oluyo ve olucak falan dedi .. ama kızlar ben ona karsı o kadar sıcak davranmama ragmen bana bunları söyledi unutamıyorum .. kafamdan silip atamıyorum napıcam ben .. napıcam ??:1no2::1no2:

durduk yere değildir o delikafadulden

madem sorun edecektin o zaman söyleseydin ya içindekilerişakkıdı

şimdi durduk yere problem çıkaran da sen olursun laelaelaelaelae

Bi anda beklemedgim biseydi .. ben biraz cekingenim o yüzden herhaLde .. Yani sarılırım ederim ama yapısıp kalmam o öle istiyo sanırım .. Nnurayy evet haklısın kimse icin kendimi üzmem ama baskalarıda benim yüzümden üzülmesin ..

Bi anda beklemedgim biseydi .. ben biraz cekingenim o yüzden herhaLde .. Yani sarılırım ederim ama yapısıp kalmam o öle istiyo sanırım .. Nnurayy evet haklısın kimse icin kendimi üzmem ama baskalarıda benim yüzümden üzülmesin ..

boşver o zaman

o biraz daha rahat birini istiyo sanırımşakkıdı

1.5 yıl boyunca senin öyle olmadıgını anlayamamış olamazlaelaelaelaelae

ama:1ninca:

birinin gazına gelmiş olabilir.. öyle atakların arkasında genelde birinden etkilenme çıkıyor:delphin:

Back
X