• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çay içmeye gittim ama...

Herkese selamlar hanımlar moralim bozuk sorun bendemi acaba diye size danışmak istedim.arkadaslarim beni biriyle tanıştırdı fotolarla görduk birbirimizi önce diğer günde bahçeli bir kafede buluşmaya karar verdik telefonda.adam gayet seviyeli ilgili konuştu mesajlar atıyordu nasılsın diye gün içinde böyle bir kaç mesaj bende MS Lara cevap yazıyordum hani.Diger gün buluşmak için heyecanla gittim adam geldi fotoğrafla alakası yok gerçekten abartmıyorum adami küçümsemek için demiyorum kesinlikle fotoda beyaz mesala geldi çok esmer çok göbekli alakası yoktu.ben konuskanim normalde konuşuyorum adam sürekli telefonuna bakıyor yani böyle arada bir değil sürekli gözü telefonda doğru dürüst yüzüme bile bakmadı sanki ben öylesine orda oturmusum çayım bitti adamın bitmiyor sürekli telefon tuttu birini aradı konuştu konuştu kapattı dedi ya kusura bakma .bende cevap vermedim sustum konuşmayı bıraktım adam da doğru düzgün konusmayinca moralim bozuldu bende tam sustum dedim işim var falan adamı bıraktım gittim eve.beklemiyordum ama yoldayken adam beni aradı naptın işini hallettinmi falan bende normal konuştum kapattım sonra bu gene aradı kusura bakma dedi ben düşünceni öğrenmek istiyorum ben seni çok beğendim dedi bende şaşırdım .orda ben yokmuşum gibi yapıyor bide diyor beğendim.ben de öyle olduğunu hissedemedim dedim oda Yok yani sen hemen kalktin ondan şaşırdım bende diyemedim telefonu bırakmadın diye.adam ondan sonra birdaha aramadı bugün.ben adamida hiç terslemedim.yani bu adamin yaptığı neydi şimdi
fotoğraftaki halinden farklı biri olduğu için bir tepki vermenizi beklemiş ve utanmış olabilir. tavırları çok çelişkili.

Şerefsiz ilgilenmemiş sizinle
Erkekler kadın gibi kadınlarında erkek gibi davranmalarını bekliyorlar , bu adam hormonlu gıdalar mi yemiş?

daha ilk buluşmada sizi tanımaya yönelik birşey sormamış, doğru düzgün muhabbet etmemiş biriyle görüşmeye devam etmeyin derim.
eğer görüşürseniz bu tavırları dert etmediğinizi sanıp daha da large davranıcak.

Bu adamı hemen anlatayım ben; adam o kadar çok kızla tanıştırılıyor ki sıradanlaşmış...Senle buluştuğunda da bi olayı vardı telefonda (kimbilir neydi çok ta önemli değil) Bir kızla buluşmak özel bişey olmadığı için de o anki ilgilendiği.şey her ne haltsa ona devam etti...
Sonra sen gidince de beğenilmemeyi kabul edemediği için seni beğendim deyip yalan söyledi ki son giden kendisi olsun...

Kesinlikle bir daha konuşulmaması gereken biri

Bence görüşme bitir. Her gün gergeda nin apiş arasına mi bakacaksin ...

Acaba heyecanlanıp konusucak konu bulamadı da salak gibi telefonla mi ugrasiyomus gibi yaptı. Ben her zaman ikinci buluşmaları öneririm. Belki diğer buluşmada telafi eder kendini. Yazisinca gün icinde sohbeti nasıl hiç anlamadiniz mi

Ne manyak insanlar var ya adam kafayı yemiş evleneyim aradan çıksın modunda gelmiş sizde beğenmemişsiniz zaten bırakın gitsin :)

Back
X