- 12 Şubat 2025
- 1.033
- 1.723
- 48
Ondan nefret ediyorum ama ne bilim bir yanım çok üzülüyor. Hiç baba kız olamadık derdimi anlatamadım onaMaalesef anne babamızı seçemiyoruzKarmaya inanıyorum, sıkma canını
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan nefret ediyorum ama ne bilim bir yanım çok üzülüyor. Hiç baba kız olamadık derdimi anlatamadım onaMaalesef anne babamızı seçemiyoruzKarmaya inanıyorum, sıkma canını
![]()
Sen işini bil bırak o amelin yaşasınAdamın evine kadar gidip fotoğrafını çekmiş. Çaya kahveye gider gibi yapmış bunu.Babam iyi niyetli biri değil ama ben bile bu kadarını beklemiyordum
Ondan nefret ediyorum ama ne bilim bir yanım çok üzülüyor. Hiç baba kız olamadık derdimi anlatamadım ona
Beni sevmediğini biliyorum Arada maddi destek bekliyorum bu yüzden para istemiyim diye başından atmaya çalışıyor.
Merhaba, içime dert olan bir şeyi sizinle paylaşmak istedim. 22 yaşındayım üniye gitmedim ama kendi ayaklarımın üzerinde durmak için çalışıyorum.Babamla annem ayrı, babam farklı bir şehirde çok fazla tanınmamak için detaya inmiycem. Babamla aram hiç bir zaman iyi olmadı aylar önce görücü var dedi seni beğenmişler konuş olumlu olmazsa istemediğini belirtirsin dedi. Kararım kesindi istemediğimi belirtim. Yaşım küçük evlemek istemiyorum hem annemle babamın toksik bir ilişkisi vardı evlenip aynı onlar gibi olmak istemiyorum. En son bir ay önce konuştuk tartışıp kapatım ondan sonra konuşmadık aramadı soramadı. Bugün aradı bana acil dön önemli bir şey oldu diye cvp vermedim. Mesaj atmış biri seni beğendi ben adamlarla tanıştım evlerine bile gittim diye.Adamın fotoğrafını bile atmış yaşça büyük biri ve aşırı çirkin. Tekrar istemediğimi belirtim bana bir daha kimseyi önerme diye sert çıkıştım. Son attığı mesajda cehenneme kadar yolun var yazmış. Sürekli görücü var diyor beni başından atmak istiyor ben bu adamla ne yapıcam?
Nerde soytarı nerde başıboş insanlar varsa bulup beni öneriyorBabamdan maddi destek alıyorsan seni başında atmak için yapıyor olabilir. Bence hayatınızı mahvetmesine izin vermeyin. İletişimi kesin onunla. Sizi zerre düşünmüyor. Sadece görücüler için arıyor ve bulduğu kişiler bir halta yaramıyor baksanıza.
Aslında ona üzülmüyorum kafamın içindeki baba figürüne üzülüyorumAdam sizi başında atmak istiyor siz onu için üzülüyorsunuz yapmayın.
Cehennem git diyince uğraşmak istemedim engelledim.Babalik yapmayacaksa cehennem olsun. Mesajini at durma, cehenneme sen git ruh hastasi yaz sonra da engelle.
Babaniza onun bakış acısıyla yük musunuz?Merhaba, içime dert olan bir şeyi sizinle paylaşmak istedim. 22 yaşındayım üniye gitmedim ama kendi ayaklarımın üzerinde durmak için çalışıyorum.Babamla annem ayrı, babam farklı bir şehirde çok fazla tanınmamak için detaya inmiycem. Babamla aram hiç bir zaman iyi olmadı aylar önce görücü var dedi seni beğenmişler konuş olumlu olmazsa istemediğini belirtirsin dedi. Kararım kesindi istemediğimi belirtim. Yaşım küçük evlemek istemiyorum hem annemle babamın toksik bir ilişkisi vardı evlenip aynı onlar gibi olmak istemiyorum. En son bir ay önce konuştuk tartışıp kapatım ondan sonra konuşmadık aramadı soramadı. Bugün aradı bana acil dön önemli bir şey oldu diye cvp vermedim. Mesaj atmış biri seni beğendi ben adamlarla tanıştım evlerine bile gittim diye.Adamın fotoğrafını bile atmış yaşça büyük biri ve aşırı çirkin. Tekrar istemediğimi belirtim bana bir daha kimseyi önerme diye sert çıkıştım. Son attığı mesajda cehenneme kadar yolun var yazmış. Sürekli görücü var diyor beni başından atmak istiyor ben bu adamla ne yapıcam?
Nedense kendimden o gücü bulup yeni bir ortama yeni bir şehire gitmek istemiyorum. Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum ama ne bilim benden geçmiş gibi hissediyorum.Kimseyi kafam kaldırmıyor derslere odaklanabileceğime inanmıyorum. Evet okumayınca böyle söylüyorlar evlenip gitmeyi uygun görüyorlarÜniye gitseydin yine çalışabilirdin evde olunca okumuyor gözüyle bakıyorlar az çok aileni ve senin düşünceni yaşadığım için anlıyorum
Ben de bu hataya düştüm küçük yaşta
son anda döndüm döndüler....
Kısaca okul oku görücü meselesi kapanır
Çalışınca evde olunca çevre de bu kız okumuyor diyor
Eminim baban da isteyen varken elden çıksın diyorlardır
Bana öyle hissettiriyor. Genel olarak kendimi yük olarak görüyorum hatta bazen keşke doğmasaydım falan diyorum. Ona yük olduğumu düşünmüyorum ama nedense o çok cefakar bir babaymış gibi davranıyor.Babaniza onun bakış acısıyla yük musunuz?
Varmış arabası varmış kocaman bir evi varmış. Ailesiyle altlı üstlü oturuyormuş. Benim için mal mülk önemli değil bulduğu herkes maddi açıdan iyi.Karşı tarafın biraz mali var mıymış sorsaydin. Varsa ne yapmaya çalıştığı belli.
Tam da mevzu bu işte. Durup durup birini buldum diye arıyorsa ortak noktaları da mallariysa durum çok net. İletişimi kes ne hali varsa görsün. Çok merakliysa gidip kendisi evlensin.bulduğu herkes maddi açıdan iyi.
Nedense kendimden o gücü bulup yeni bir ortama yeni bir şehire gitmek istemiyorum. Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum ama ne bilim benden geçmiş gibi hissediyorum.Kimseyi kafam kaldırmıyor derslere odaklanabileceğime inanmıyorum. Evet okumayınca böyle söylüyorlar evlenip gitmeyi uygun görüyorlar
Kaba bi tabirle evet resmen öyle yapıyor.Kadının kızı var mesela bize yapmadığı her şeyi ona yapıyor. Herkes çocuk yapmamalı olan çocuklara oluyor. O kadar aptalım ki yaşlanınca bile geri çevirmem gibi geliyor. Karmakarışık bir durumdayım .Zerre dusunmeden cocuk yaptiktan sonra cocuga iki kurus vermek zorunda kalmasin diye kendi kizini millete satmaya calisan rezil erkekler iste… Bunlari sakin unutma da adam yaslanip elden ayaktan dusunce kalbin yumusamasin.
Bu bahane değil tabi isteyen yapıyor. Hani dibin dibi derler ya tam olarak ordayım. Günün geçmesini bekleyen yaşlılar gibi hissediyorum. Aylık 15 bin tl ye çalışıyorum yoruluyorum gece uyuduğum zaman uyanmak bile istemiyorum. Biran önce toparlamam lazım. Güzel yorumunuz için teşekkür ederimKimse kendisinde o gücü görmüyor ister inan ister inanma
Ben bile 2 mahalle ötesine gidememiş biriyim ve
Hepimi masa başınca küfrederek bela okuyarak oturuyoruz
Yanlış anlama ama
2 yılım boş bir bölüm bile dışsarıda çalışmaktan iyi
Kimseyi kafan kaldırmasın ugraşmayın diye söylüyorum
Şimdi baban durmaz yada annen bu yaşında söylüyorlarsa 25 yaşında evde kalacak gözüyle bakarlar daha da artar görücü meselesi
Ve o zaman pisikolojik şiddet kat kat artar
Babanız yanınızda yoksa hayatınıza karışmasına müsade etmeyin
Umarım gönlünce hayatın olur gülüm![]()
Aç gözlü insanalar gibi davranıyor. Adamla evlensem mallı mülkü onun üstüne yapacaklar sanki. İletişimi kestim engeledim:))Tam da mevzu bu işte. Durup durup birini buldum diye arıyorsa ortak noktaları da mallariysa durum çok net. İletişimi kes ne hali varsa görsün. Çok merakliysa gidip kendisi evlensin.