• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam ne yapmaya çalışıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nerde soytarı nerde başıboş insanlar varsa bulup beni öneriyor

Babanızın böyle huyları var mıydı? Eğer sonradan böyle görücü işlerine karışmaya başladıysa karısı buluyorda olabilir. Tabi evli ise. Ama kim neden oluyorsa olsun babanız normal değil ve asla onun bulacağı biri ile evlenmeyin. Sert çıkın.

Bu bahane değil tabi isteyen yapıyor. Hani dibin dibi derler ya tam olarak ordayım. Günün geçmesini bekleyen yaşlılar gibi hissediyorum. Aylık 15 bin tl ye çalışıyorum yoruluyorum gece uyuduğum zaman uyanmak bile istemiyorum. Biran önce toparlamam lazım. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim 💖💐

İnan bende öyleyim hayat bezen yorucu oluyor
Sabah vay anasını diyip
Akşam çok şükür bitti diye uyuyorum
Ama ben hep inanıyorum
Hayat ne kadar yorucu oluyorsa
O kadar iyi ve güzel olacak
Zor olmadan güzellik olmuyor
Şuan yaşıtlarımız tatillere gezmeye alışverişten eve gelmıyor hayatlarının gramı bizde yada sizde yok
Bazıları aileden
Bazıları paradan
Bazıları çevreden şanslı
Bilmiyorum herşeyde bir hayır vardır
Ama az çok insanın zoruna gidiyor
İnsanın ailesi varken babası varken yok olması
Bazen insan karnı tok ama sevgiye aç oluyor
Çogu arkadşlarımın ailesini görünce vücuduma sıcak su dökülüyor gibi oluyor
Ama aynı hataları tekrardan yapmamak için
Süçlü arayamıyorum onlar da böyle büyüdü diyip geçiyorum
Eminim hayat bize de iyi olur...

Merhaba, içime dert olan bir şeyi sizinle paylaşmak istedim. 22 yaşındayım üniye gitmedim ama kendi ayaklarımın üzerinde durmak için çalışıyorum.Babamla annem ayrı, babam farklı bir şehirde çok fazla tanınmamak için detaya inmiycem. Babamla aram hiç bir zaman iyi olmadı aylar önce görücü var dedi seni beğenmişler konuş olumlu olmazsa istemediğini belirtirsin dedi. Kararım kesindi istemediğimi belirtim. Yaşım küçük evlemek istemiyorum hem annemle babamın toksik bir ilişkisi vardı evlenip aynı onlar gibi olmak istemiyorum. En son bir ay önce konuştuk tartışıp kapatım ondan sonra konuşmadık aramadı soramadı. Bugün aradı bana acil dön önemli bir şey oldu diye cvp vermedim. Mesaj atmış biri seni beğendi ben adamlarla tanıştım evlerine bile gittim diye.Adamın fotoğrafını bile atmış yaşça büyük biri ve aşırı çirkin. Tekrar istemediğimi belirtim bana bir daha kimseyi önerme diye sert çıkıştım. Son attığı mesajda cehenneme kadar yolun var yazmış. Sürekli görücü var diyor beni başından atmak istiyor ben bu adamla ne yapıcam?
Diğerleriyle aynı fikirdeyim babanın başka planları var gibi

Bana öyle hissettiriyor. Genel olarak kendimi yük olarak görüyorum hatta bazen keşke doğmasaydım falan diyorum. Ona yük olduğumu düşünmüyorum ama nedense o çok cefakar bir babaymış gibi davranıyor.

Böyle düşünceleri çıkarın zihinnizden. Yük olan tek kişi babanız. Size düzgün babalık yapamadığı için her şeyin sorumlusu o. Ayrıca size karşı yaptığı yanlışları yüzüne vurun. Böyle insanların yanlışlarını yüzüne vurmasaniz günün sonunda siz suçlu olanlar cefakar, fedakar bankacıklar olurlar.

Babanızın böyle huyları var mıydı? Eğer sonradan böyle görücü işlerine karışmaya başladıysa karısı buluyorda olabilir. Tabi evli ise. Ama kim neden oluyorsa olsun babanız normal değil ve asla onun bulacağı biri ile evlenmeyin. Sert çıkın.
Böyle biri değildi ne olduysa son beş yıl içinde böyle biri oldu. Kadın gibi davranıyor kadında mikrop illet bişey. Evlenmem helle onun bulduğu biriyle asla evlenmem

İnan bende öyleyim hayat bezen yorucu oluyor
Sabah vay anasını diyip
Akşam çok şükür bitti diye uyuyorum
Ama ben hep inanıyorum
Hayat ne kadar yorucu oluyorsa
O kadar iyi ve güzel olacak
Zor olmadan güzellik olmuyor
Şuan yaşıtlarımız tatillere gezmeye alışverişten eve gelmıyor hayatlarının gramı bizde yada sizde yok
Bazıları aileden
Bazıları paradan
Bazıları çevreden şanslı
Bilmiyorum herşeyde bir hayır vardır
Ama az çok insanın zoruna gidiyor
İnsanın ailesi varken babası varken yok olması
Bazen insan karnı tok ama sevgiye aç oluyor
Çogu arkadşlarımın ailesini görünce vücuduma sıcak su dökülüyor gibi oluyor
Ama aynı hataları tekrardan yapmamak için
Süçlü arayamıyorum onlar da böyle büyüdü diyip geçiyorum
Eminim hayat bize de iyi olur...
Yaş aldıkça hayat gittikçe zorlaşıyor. Aileden yana belli ki ikimizde şanslı değilmişiz. Sana kocaman sarılıyorum umuyorum ki her şey çok daha iyi olacak 💖🥹

Böyle düşünceleri çıkarın zihinnizden. Yük olan tek kişi babanız. Size düzgün babalık yapamadığı için her şeyin sorumlusu o. Ayrıca size karşı yaptığı yanlışları yüzüne vurun. Böyle insanların yanlışlarını yüzüne vurmasaniz günün sonunda siz suçlu olanlar cefakar, fedakar bankacıklar olurlar.
Bilmiyorum ya gerçekten iğrenç biri ve bana yük olmaktan başka bi işe yaramıyor. Arsız insanlar vardır ya hep haklı çıkmayı bilirler aynı böyle biri. Başa çıkamıyorum bu adamla

Bilmiyorum ya gerçekten iğrenç biri ve bana yük olmaktan başka bi işe yaramıyor. Arsız insanlar vardır ya hep haklı çıkmayı bilirler aynı böyle biri. Başa çıkamıyorum bu adamla

Onun aynı şehirde değilmişsiniz bu çok büyük bir avantaj. Baş etmeye de çalışmayın, yaptığı yanlışları yüzüne vurun kendi hâline bırakın.

Merhaba, içime dert olan bir şeyi sizinle paylaşmak istedim. 22 yaşındayım üniye gitmedim ama kendi ayaklarımın üzerinde durmak için çalışıyorum.Babamla annem ayrı, babam farklı bir şehirde çok fazla tanınmamak için detaya inmiycem. Babamla aram hiç bir zaman iyi olmadı aylar önce görücü var dedi seni beğenmişler konuş olumlu olmazsa istemediğini belirtirsin dedi. Kararım kesindi istemediğimi belirtim. Yaşım küçük evlemek istemiyorum hem annemle babamın toksik bir ilişkisi vardı evlenip aynı onlar gibi olmak istemiyorum. En son bir ay önce konuştuk tartışıp kapatım ondan sonra konuşmadık aramadı soramadı. Bugün aradı bana acil dön önemli bir şey oldu diye cvp vermedim. Mesaj atmış biri seni beğendi ben adamlarla tanıştım evlerine bile gittim diye.Adamın fotoğrafını bile atmış yaşça büyük biri ve aşırı çirkin. Tekrar istemediğimi belirtim bana bir daha kimseyi önerme diye sert çıkıştım. Son attığı mesajda cehenneme kadar yolun var yazmış. Sürekli görücü var diyor beni başından atmak istiyor ben bu adamla ne yapıcam?
Çok üzgünüm ama çok terbiyesiz ve baba gibi olmayan bir adam var ortada. Yüksek ihtimalle o insanların maddi durumu iyi ve kendisi de bu sebeple bir çıkar elde edecek ya da buna dair bir umudu var ve o yüzden yapıyor bunu size.
Siz kabul etmeyince de kendi çıkarları, planı suya düştüğü için size utanmadan beddua okuyor. Bana boyle geldi 😡

Anneniz den hiç bahsetmemişsiniz, o ne diyor babanızın damat bulma arayışına?
Başlık parası adı altında para mı alacak acaba babanız?

Ya kariyerini sağlam inşa edip bundan 5 sene sonra hayatını kurmuş olman lazım ya da bir okul okuyup bir yandan da çalışman lazım. Bu babanın senden umudu kesmesi lazım. Adam seni resmen durumu iyi dünür uğruna sağda solda anlatıyor fotoğraflarını gösteriyor. Zaman geçtikçe daha da arttıracak. Hele arada da olsa maddi yardım istersen hepten hak görecek kendinde. Kendini kurtarıp babandan bir kuruş almaman lazım ileride. Aslında her çocuğun hakkıdır gençken babadan anneden yardım görmek ama bu durumda arada da olsa yardım alman senin zararına olacak.

Çok üzgünüm ama çok terbiyesiz ve baba gibi olmayan bir adam var ortada. Yüksek ihtimalle o insanların maddi durumu iyi ve kendisi de bu sebeple bir çıkar elde edecek ya da buna dair bir umudu var ve o yüzden yapıyor bunu size.
Siz kabul etmeyince de kendi çıkarları, planı suya düştüğü için size utanmadan beddua okuyor. Bana boyle geldi 😡
Çıkarı olmasa yapmaz.İstediği kadar beddua etsin

Anneniz den hiç bahsetmemişsiniz, o ne diyor babanızın damat bulma arayışına?
Başlık parası adı altında para mı alacak acaba babanız?
Annemde çok kızıyor o konuda annem arkamda. Hiç bilmiyorum adamlarla anlaşma mı yaptı başlık parası için mi böyle yapıyor bilmiyorum.

Ya kariyerini sağlam inşa edip bundan 5 sene sonra hayatını kurmuş olman lazım ya da bir okul okuyup bir yandan da çalışman lazım. Bu babanın senden umudu kesmesi lazım. Adam seni resmen durumu iyi dünür uğruna sağda solda anlatıyor fotoğraflarını gösteriyor. Zaman geçtikçe daha da arttıracak. Hele arada da olsa maddi yardım istersen hepten hak görecek kendinde. Kendini kurtarıp babandan bir kuruş almaman lazım ileride. Aslında her çocuğun hakkıdır gençken babadan anneden yardım görmek ama bu durumda arada da olsa yardım alman senin zararına olacak.
Gerçekten öyle bir duruma getirdi ki beni gönderdiği para iki kuruş bile değil ama görseniz dünyayı veriyor sanırsınız. El iyisi bir baba. Elimden geleni yapıcam gerekirse tekrar baştan başlarım sınava hazırlanırım. Teşekkür ederim yorum için💖

Babaya bak babaya şam babası! Kurban olsun sana. Çiçek gibi evladı var adamda ki kafaya bak.

Dikkat et tatlım seni zorla millete verecek kafası var gibi..

Çalış, oku bir şekilde uzak dur bunlardan..

Üniversite kazan babana da nafaka davası aç daha da kudursun utanmaz adam kızını pazarlıyor

Babaya bak babaya şam babası! Kurban olsun sana. Çiçek gibi evladı var adamda ki kafaya bak.

Dikkat et tatlım seni zorla millete verecek kafası var gibi..

Çalış, oku bir şekilde uzak dur bunlardan..
Çıkarcı adamın teki. Zorla evlendirmez annem var sjsjsjsj. Teşekkür ederim yorum için elimden geleni yapıcam 💖

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X