- Konu Sahibi deodorant28
-
arkadaşlar hepinize cvplarınız için teskkr ediyorum şimdiden..Ben nasipse yakında ev değiştiricem değiştiriceğim binanın bir tarafı güneş alıyor ve üst kat bi tarafı daha var bu binanın o kısım ise manzaralı tersaneleri hatta baya uzaktanda olsa adaları görüyor ama güneşe dönükyani güneş almıyor sayılır ve muhtemelen daha pahalıda..siz olsanız orta halli olduğunuzu varsayarak hangi kısmı tercih ederdiniz ;?. kafam çok karışık..manzara tarafınamı bakıyo diye soran ark lar yuzunden komplekse girdim..sırf bunu sormak için fikir almak için kayt oldum..sizce kızlar ?.
Güneş alanı alın. Hem daha ucuzmuş hem daha kolay ısınır. Bütçenize daha uygun olur her iki durumda da.İkisinin içi aynı mı?
arkadaşlar hepinize cvplarınız için teskkr ediyorum şimdiden..Ben nasipse yakında ev değiştiricem değiştiriceğim binanın bir tarafı güneş alıyor ve üst kat bi tarafı daha var bu binanın o kısım ise manzaralı tersaneleri hatta baya uzaktanda olsa adaları görüyor ama güneşe dönükyani güneş almıyor sayılır ve muhtemelen daha pahalıda..siz olsanız orta halli olduğunuzu varsayarak hangi kısmı tercih ederdiniz ;?. kafam çok karışık..manzara tarafınamı bakıyo diye soran ark lar yuzunden komplekse girdim..sırf bunu sormak için fikir almak için kayt oldum..sizce kızlar ?.
hımmmmmm çok zor karar bence..........manzara maalesef insanı cezbeder....nerede yasadıgınıza baglı bence.......şehir verırsenız.....sebbeıne gelınce güneyde güneş cokda önemli olmayabilir......adalar falan demişsiniz ege mi?
evin yalıtımı güzelse, mantolama falan varsa manzaralıyı da tercih edebilirsin.
binalar sıfır mı yoksa oturanlar var mı? varsa o taraftaki komşulara sorabilirsin ısınma durumu nasıl diye
hayır gebze..ist adaları kasdettim...
bilmiyorum kafam karışık bitaraf güney cephe manzaralı ama deniz değil yani hiç manzarasızda değil ama diğer taraf merkezden yüksekte olduğumuz için baya uzaktanda olsa adalar tersaneler vs vs görüyor ama o kısımda güney cephe değil işte yani kafam karışık bide vbazıları aaa o evin manzara tarafımı diyince ben iyice karışıyorum
mantoloma yalıtım iyi..oturanlarada cekiniyorum sormayane bilim her cesit insan var kapısını calmaya cekinirim..şuan güney cepheliye kapora verdik eşim vazgecersem çıldırabilir :)) offffffffff şu manzara olmayaydı bu muhitte iyiydi yaa
ya senin rkadaşların diyor diye mi manzaralı taraf aklını karıştırıyor?
boşver, onlar değil sen oturacaksın...
Satın alma mı yoksa kiralama için mi soruyorsunuz bunu? kiralayacaksanız güneş alan tarafı tercih edin derim ama satın alacaksanız manzaraya önem verin zira ileride satmak durumunda kalsanız büyük avantaj sağlayacaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?