bir cevap lütfen !..siz olsanız tercihiniz ne olurdu?.

arkadaşlar açıkcası şuan aldığım evi iyi fiyata pazarlık ettik ve diğer evin daha fiyatını bile bilmiyorum ve bekledikce burası değerleniyo yeni okullar külliye derken hiç alamıcağımız duruma geliyo evler sırf manzaralı ev yapılır belki diye beklemekte mantıksız geldi verdik kaporayı bakalım hayırlısı..ama manzara içimde aklımda biyerde hep...

Bizim evimizde 15 .kat hem manzarali hemde gunes aliyor cepheside cok iyi manzara olarak denizi seyretmesi guzel oluyor yalniz 4. Kat manzarali oluyorda 5. Kat niye olmuyor 5. Kattandan guzel gorunmesi gerek alacaginiz ev kac mt ve fiyati nedir.

deniz gören bir ev nasıl güneş almıyor ya:26::26::26::26: bir cepheside olsa güneş alması lazım.............bence manzara dibinde değilse cok da önemli değil ya....benim evim full deniz manzaraları ama hiç bakmıyorum inanın...........
kiracıyken oturdugum ev kuzeydoğu son kattı.......buz gibi oluyordu...........

şimdi iki şansımız vardı kuzeydogu ve güneybatı diye..............kuzeydoğu daki ev daha büyüktü güneydeki ev ise daha küçük......ikiside manzaralıydı......ama biz ev daha küçük olmasına ragmen güneyı tercıh ettik.......her gelen ohh diyor güneş full içerde......

şunu unutmayın........kuzey cepheleri her zaman daha avantıjlı yaparlar daha cabuk satılması için çünkü kimse gidip güney varken kuzeyı almaz.......

Benim ilk oturduğum evim güneş alıyordu ama manzarası yoktu kışın ev çabuk ısınıyordu ama yazın kavruluyorduk , şimdiki evin kuzeye bakıyor manzaralı tamam kışın zor ısınıyor ama yazın rahat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…