Bir Çıkmaz Evliliğim

insanız şaşar beşeriz. hatalarımız muhakkak vardır bu hayat üzerinde .düşünmeden kontrolsuz yapılan davranışlar hayatımızı ve beraberinde yaşadıklarımızı çekilmez hale getirebilir sizinde başınıza böyle brşey gelmiş.okurken üzüldüm.çaresizliğiniz beklentileriniz arayışlarınıza cvp aradım. hayatlarımız hepimizin 4/4 lük değil .sende olan bende yok bende olan diğerinde yok diğerinde olan bir diğerinde yok. hayata nereden tutunduğunuza bakın. para yoktur ama ilgi vardır.ilgi vardır ama zaman azdır.zaman boldur adam yoktur neyse iştee anlatabildim umarım. eşinizden ilk istediğiniz şey nedir....olmazsa olmazınız...yolunuzu bu belirleyecektir. ev işlerine yardım eden market pazar yapan kocalara sahip mutsuz kadınlarda var. üst düzey meslekleri olan paraya para demeyen mutsuz eşlerde....

Okudum okudum bir güzel nokta bulmaya çalıştim ama bulamadım :( çok zor bir hayatınız var ne desek boş..Ailesi yok mu onlardan yardim alsaniz. Nedir bu adamın derdi anlamadım..hiç güzel bişi göremedim ben evliliğinizde açıkçası em kötüsü de sizin zorlamanizla oluyormus bazı şeyler.. profesyonel yardım alın bence iyi gelecek Size

insanız şaşar beşeriz. hatalarımız muhakkak vardır bu hayat üzerinde .düşünmeden kontrolsuz yapılan davranışlar hayatımızı ve beraberinde yaşadıklarımızı çekilmez hale getirebilir sizinde başınıza böyle brşey gelmiş.okurken üzüldüm.çaresizliğiniz beklentileriniz arayışlarınıza cvp aradım. hayatlarımız hepimizin 4/4 lük değil .sende olan bende yok bende olan diğerinde yok diğerinde olan bir diğerinde yok. hayata nereden tutunduğunuza bakın. para yoktur ama ilgi vardır.ilgi vardır ama zaman azdır.zaman boldur adam yoktur neyse iştee anlatabildim umarım. eşinizden ilk istediğiniz şey nedir....olmazsa olmazınız...yolunuzu bu belirleyecektir. ev işlerine yardım eden market pazar yapan kocalara sahip mutsuz kadınlarda var. üst düzey meslekleri olan paraya para demeyen mutsuz eşlerde....
çok güzel ifade etmişsinz yorumunz bana renk kattı sağolun
kafamda şimsekler cakıyor su an sizi okuyunca
evet doğru düzgün alışveriş yapamaz
ama cok saygılıdır aileme
kızımıza cokkkk dikkat eder ve cokkk ilgilidir cok sever yavrumuzu
SU HAYATTA GİDİP EŞİMİN YAPTIKLARINI BİLMEYEN BİR AKRABAYA DOSTA ANLATSAM
ASLA onu o yapmaz derler hayret ederler .
işte konduramadım yaptıgı hayal kırıklığı yarattı beynimden vuruldum beklemezdim
ben ona daglar kadar güvenmiştim oysaki
sevgisi ilğisi fazla yoktu belki ama saygısı vardı bana ve etrafa cok saygılıdır
yaptıgıyla karakteri hiç uymuyor
kendide cok ezik bin pişman ama oldu diyor olmusla ölmüşe care yok diyor
çabalıyor kendince bende dogal olarak sucluyorm elinle yaptın simdi çöz diye cabala git diyorm
kaybettiklerini kazan diyorm bir an önce
kariyerini paranı saygınlığını vs...

Okudum okudum bir güzel nokta bulmaya çalıştim ama bulamadım :KK43: çok zor bir hayatınız var ne desek boş..Ailesi yok mu onlardan yardim alsaniz. Nedir bu adamın derdi anlamadım..hiç güzel bişi göremedim ben evliliğinizde açıkçası em kötüsü de sizin zorlamanizla oluyormus bazı şeyler.. profesyonel yardım alın bence iyi gelecek Size
onuda denemezsem içimde uhde kalır ciddi bir tedavi olucam

işte konduramadım yaptıgı hayal kırıklığı yarattı beynimden vuruldum beklemezdim
sevgisi ilğisi fazla yoktu belki ama saygısı vardı bana ve etrafa cok saygılıdır
çabalıyor kendince bende dogal olarak sucluyorm elinle yaptın simdi çöz diye cabala git diyorm
Burada neler okuyup duyuyoruz, esin bunalımda ve ilgi göstermek içinden gelmiyor olabilir,bak almış sizi başka şehirde yaşama şansını bile denemiş, bunu yapmak çok zordur.cabaladigi ortada.sirf daha iyi bir yaşantı için Ankara ya görüşmeye gitmeye kalkmış...dirdir dan bunalmış belli ki.icinde ne fırtınalar kopuyor ki sen anlayamamışsin..Bir çok erkek hadi babanın evine diye kapının önüne koyuyor eşini, çocuğunu, okuyoruz burada topiklerde..Pişman ve elinden geleni yapıyor adam, zorlamaya bunaltmaya gerek yok.su akar yolunu bulur, bi bakmışsın bi gün borç da bitmiş, para da birikmiş..Sadece sabır.Allah sabredenledir..

Adam fena bunalmış bence üstüne gitmeyin fazla. Olan olmuş artık. Başına kakip durmaniz evliliğinizi de psikolojinizi de bitirir. Artık önünüze bakın bence. Bu bataklıktan çıkmanız için ona da psikolojik olarak destek olun. Adam dolandirici bi adam değilmiş ki. Çok zor durumda kalıp yanlışa suruklenmis ve eminim psikolojik olarak o bunun altında çok daha fazla ezilmiş. Yeterince ders olmuştur diye düşünüyorum. Siz de onu affetmeye çalışın. Kendiniz rahatlarsiniz emin olun.

ne güzelll.2 dk içinde farklı cümleler kullanabildiniz eşinizle ilgili.kullanmaktan ziyade böyle cümlelerin içinizde kurulabilecek durumda olması ümit verici. benim eşim elini bir eşyaya koymaz pazar yapmaz silkelemez silmez almaz hamdolsun paramızda cok yok.olmasında . benim onda aradığım şeye cevap veriyorya gerisi sorun değil. eşiniz bir hata yapmış .çaresizlik insana herşeyi yaptırabiliyor kimliğinizden değerlerinizden çıkabiliyorsunuz.bakın hatalar tekrarlanmaz. hata olduğunun bilincindeyse mahcupsa kırgınsa kendine bu yinelenmez tekrarlanmaz. hayatınızı yüzeysel yorumlayabiliyorum.tanımıyorum bilmiyorum.evliliğinizi devam ettirecekseniz eşinizi seviyorsanız mücadeleci bir ruhunuz varsa yaptığı hatayı bir daha yüzlemeyin. olmaması gerekiyordu oldu btti şimdi unutalım onları ben yanındayım aşacağız bazı şeyleri sende destek ol bana bende sana motivesiyle işleyebilirsiniz eşinizi. yorumuma yaptığınız yorumu okuyunca içinizdeki ışığı gördüm . evet benim eşim söyle böyle ama şunuda çok güzel yapar cümlesi çok hoşuma gitti.

herkeze slm öncelikle
konu evliliğim eşim
Ben ne yapacagımı sasırdım arkadaslar.9. yıla girdim evliliğimde eşimdemi var bir tuhaflık benmi tuhafım anlamadım inanaın sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var.
eşimle mutlu bir evlilik yaptık tanıstırıldık evlendik.2 yıl sonra bir evladımız oldu
evliliğimzin 4.yılında eşimin yaptıgı borclar ortaya cıktı
artık bu konulara bile girmek istemiyorum cok bunaldım.bu borclarla ugrastık su an 1 daha bir ödeme kaldı sonuncu sona tunele cıkısa yaklastık maddi manevi cok yıprandık
eşimin keyfi yaptıgı borclar(borsa,iddaa,kredi cekmek,elden aldığı borclar)herseyimizi elimizdeki kaybettik düğünde takılanlar vsss.bes kurusumuz kalmadı.
Bu sıkıntılı günlerde eşim bir bunalımla calıstıgı firmanın parasını borcu için kullanmıs yerine belli bir süre koyamayıp isten cıkarıldı.cıkınca hemen ödedi abisinden alıp .bu bizim hayatımızda yasadıgımız bir damga bir dönüm noktası oldu en büyük darbesiydi bir bunalım sonucu yaptım diyor cıkıs yolu bulamamıs almıs
yasadıgımız sehirde iş hayatı bitti burdan tasınıp baska sehre gittik orayıda ben sevmedim asla ama asla yasayabilecegm bir ortam degildi çocuk büyütmek zor
agladım zırladım bizi bu hale sen getirdin diye
tekrar memleketten iş buldu dödük ailelerde burda ikimizin
sorun suki iyi güzel geldik ama eşim cokkkk gec cıkıyor işten mesai yok hafta sonu yok
sürekli çalısıyor.eee diyeceksinz calıssın ama butun evin yükü bana kalıyor
ev işi bende cocuk bakımı bende market o gelene kadr kapanıyor alıs veriş bende
yemek yapmak bende cocugu gelirken okuldan almak bende bende calısıyorum yeni ise girdim bir yıl olucak
velhasıl herseye ben kosuyorum.
EŞİMİN HİÇBİR KATKISI YOK DİYEBİLİRİM hayatımıza aldıgı maastanda borc ödüyor hala bir yılı kaldı
üç kurus maas zaten yaptıgı meslekle aldıgı para cok komik ve kesinti var600 tl hiç bişey kalmıyor ucu ucuna yasıyorz.
EVlendiğimizden beri ne bir güzel söz
ne bir öpme sarılma ilşki çogunlukla ben isteyince oluyor
ailesi yok akraba yok hep benim tarafa gidiyorz birgün beni gelin diye soran olmadı
sevgiye ilgiye ihtiyacım fazlasıyla var bakımlıyım cok temizim ev ve vuzut cocuk bakımım dört dörtlük mutfak kültürüm gürme kıvamındayım ve harika mutfak basarılarım vardır tasarım pasta bile yaparım kızıma dogum gününde daha pasta almadım hazır
Ama sunuda allah var yukarda diyim cok basının etini yedim eşimin yaptıklarından dolayı halada devam eiyorm kendimi tutamıyorum içim yandı ben bunları hak etmemiştim kendide bunları yapacak bir kişilik degi allah yukarda bizi bu hallere nasıl getirdin diye hala bu sorunun CEVABINI ARIYORUM SORUYORM
OLDU BİR KERE DÜŞTÜM DİYOR
bende sürdürebildiğim yere kadar gidiyor evliliğim ama dayanacak gücümde kalmadı savasıyorum oda bende evlişimz bitmesin diye
elimizden geleni yapıyorz ama dün yine cok kavga ettik
ankaraya gidip iş görüşmesi yapackmıs işten cıkmıs gecenın yarısı olmus saat 22.00 eee nerdesin ben terminaldym bilet alıyom niye iş görüşmesine gidecem bana niye demedin sen işimden memnun degilsin yaa gidiyom bulacam iş lafa bakın
bende actım agzımı yumdum gözümü sinirlerm zıpladı benmi tuhafım omu ne yapacagımı sasırdım
Konu sahibi ben şunu anlamadım hem ikimizinde ailelerimizin olduğu şehre geri döndük demişsin.Hem de eşimin ailesi akrabası yok diyorsun.Sadece senin ailenin olduğu sehirdesiniz o zaman. Bir yerde de demişsin eşimin ailesinden gelin diye soran yok beni yazmıssin.Olmayan aile seni nasıl sorcak.Yaşasalar bile bırak uzak olsunlar sana daha iyi bence,evliliğin hepten biter yoksa.

Back
X