Çocuğun bildiği her şeyi abartarak farklı farklı şeyler söylemişkadın nişanlınıza ne demiş tam olarak? nişan atma olayında siz karşı tarafa ne yapmışsınız mesela?
Ben korkmuyorum ki herkes bu konunun ileride yüzüme vuracaklarını evliliğin böyle olduğunu söylüyorlarBence sizin burada yazmadığınız şeyler var. Yoksa halihazırda anlattığınız birşeyin abartılarak anlatılmasından neden korkasınız ki?
Ha ne yaşarsam yaşayayım, eskinin hesabını yeniye vermem. O da ayrı konu.
Çıkmazdayım, yardım edin demişsin ya, onu diyorum.Ben korkmuyorum ki herkes bu konunun ileride yüzüme vuracaklarını evliliğin böyle olduğunu söylüyorlar
Ne yapacağımı bilmiyor çevrem ailem ayrıl bu konu seni çok üzecek diyor hep yüzüne vuracaklar diyor ama ben nasıl ayılabilirim bilmiyorum çok mutluyuz çok seviyoruzÇıkmazdayım, yardım edin demişsin ya, onu diyorum.
Gizlediğin birşey yoksa çıkmaz da yok demektir.
Bir çıkmazdayım nolur yardım edin arkadaşlar ben bundan 2 sene önce Bi nişan attım çocuk çok kötü biriydi diye ve beni aldattı diye nişanı geri verdim.. Şimdi çok güzel çok mükemmel bir ilişkim var evlilik kararı aldık ve gurbete gidecem çocuğunda annesinin babasınında benim geçmişteki nişan atma olayından haberi var en ince ayrıntısına kadar biliyorlar anlattım en başında 3 gün önce ailece bize kız görmeye geldiler ailesi beni görmeye geldi her şey çok güzel geçti ama bugün bizim evimize gelen akrabalarından bi kadın kalkmış nişanlanacağım çocuğu aramış demiş ki ben bu kızı araştırdım geçmişteki attığım nişan olayıyla alakalı bir sürü söz iftira söylemiş buna yalan yanlış bir sürü şey söylemiş her şey bir anda tersine döndü çok çaresizim kimisi ileride senin başına kalkacaklar sürekli bu olayı diyor kimisi çocuk evlendikten sonra yüzüne vuracak bu olayı diyor kimisi bitir kökten diyor ama ben çok bağlandım çok seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum herke ileri de çok sıkıntısını çekeceksin bu konunun diyor sürekli bunları yaşayacaksın ne yapacağımı bilmiyorum evleneceğim çocukta kadını susturmuş ama illaki başkaları ailesine yine gidecek bu konuyla nolur yardım edin ben ne yapacam
Ne yapacağımı bilmiyor çevrem ailem ayrıl bu konu seni çok üzecek diyor hep yüzüne vuracaklar diyor ama ben nasıl ayılabilirim bilmiyorum çok mutluyuz çok seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?