- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
Kv kişisinin yaptıklarını saymakla bitiremem, son olanla artık bir cinnet her şeyi çözer mi diye düşünüyorum, resti çekip görüşmeyerek, ne kadar salakmışım ki nişanlılık dönemi ve evliliğimizin ilk dönemlerinde çkardığı büyük olaylarda büyüklük bende kalsın diyerek affettim, halbuki bana allahın bir lütfuymuş kesip atsaymışım görüşmeseymişim, evime gelip bana ailemin bile asla yapmadığı şekilde bağırıp çağırıp hakaret edip rencide ettiğinde, nişanlılık döneminde annemi ağlattığında, sürekli akrabalarına beni kötü tanıtıp dedikodumu yaptığında, ve onların gelip ima ettiğinde, arkadaşıma bile benim dedikodumu yaptığında, evimde eşyaların yerini değiştirmeye kalktığında, şuraları süpürün gibi aşağıladığında. Oğlu ne kadar susturmaya çalışsada bu kadın huyundan vazgeçmedi, şimdi de son olay bize bir hediye almıştı tabi bu hediyeyi güzellikle değil baskınlık olsun diye bak size bunu aldım nankörler bana minnettar olun kafasıyla alıyor çünkü yüzümüze bu şekilde vuruyor her zaman, o hediye 6 ay evimde kaldı, bende dün daha güzelini ve kendi seveceğimi aldım koydum evime onun aldığını kaldırıp başka odaya, paylaştım herkes çok beğendi oda görmüş eşime diyormuş benim hediyemi kaldırıp yenisini almışınız diye konuşmuyor bizimle yani benimle, sanki benim evim değil, sürekli diken üstünde olup acaba bugün ne sorun çıkaracak huzurumuzu bozacak diye yaşamak bana reva mı? Bir cinnet her şeyi halleder mi?