• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir cinnet her şeyi halleder mi, ne diyorsunuz?

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Kv kişisinin yaptıklarını saymakla bitiremem, son olanla artık bir cinnet her şeyi çözer mi diye düşünüyorum, resti çekip görüşmeyerek, ne kadar salakmışım ki nişanlılık dönemi ve evliliğimizin ilk dönemlerinde çkardığı büyük olaylarda büyüklük bende kalsın diyerek affettim, halbuki bana allahın bir lütfuymuş kesip atsaymışım görüşmeseymişim, evime gelip bana ailemin bile asla yapmadığı şekilde bağırıp çağırıp hakaret edip rencide ettiğinde, nişanlılık döneminde annemi ağlattığında, sürekli akrabalarına beni kötü tanıtıp dedikodumu yaptığında, ve onların gelip ima ettiğinde, arkadaşıma bile benim dedikodumu yaptığında, evimde eşyaların yerini değiştirmeye kalktığında, şuraları süpürün gibi aşağıladığında. Oğlu ne kadar susturmaya çalışsada bu kadın huyundan vazgeçmedi, şimdi de son olay bize bir hediye almıştı tabi bu hediyeyi güzellikle değil baskınlık olsun diye bak size bunu aldım nankörler bana minnettar olun kafasıyla alıyor çünkü yüzümüze bu şekilde vuruyor her zaman, o hediye 6 ay evimde kaldı, bende dün daha güzelini ve kendi seveceğimi aldım koydum evime onun aldığını kaldırıp başka odaya, paylaştım herkes çok beğendi oda görmüş eşime diyormuş benim hediyemi kaldırıp yenisini almışınız diye konuşmuyor bizimle yani benimle, sanki benim evim değil, sürekli diken üstünde olup acaba bugün ne sorun çıkaracak huzurumuzu bozacak diye yaşamak bana reva mı? Bir cinnet her şeyi halleder mi?

Öyle diyorum hep, diğer çocukları evlendiğinde görecek diyorum, ama artık dayanamıyorum
Hiçbirşey görmüyor malesef yine sen kötü sevilmeyen çekemeyen edepsiz saygisiz gelin oluyosun digerlerinin afedersin g.tunu yalar. Ki hicbisi yapamadıkları halde

Ahh ahh bende göremedim nişanlıyken, şimdi kendi kendime sinir olup oturuyorum. Eşin destekse, yanındaysa hiç altta kalma, görüşmeyi kes gitsin. Bizim analarımız, bizleri onlar üzsün diye doğurmadı.

Dayanamiyosan esine soyle artik esin destek mi sana
Eşim her zaman bana destek oldu, nişanlılık döneminde yüzüğü atacaktım eğer eşim yanımda olmasaydı, beni savunmasaydı, o zaman derdim ha bunlar benim hayatımı mahvedecek kaç kızım derdim, yanımda olduğu için devam ettim, eşim ne dese başedemiyor ki, seni sildim diyor ona, aferin diyor anneni bıraktın diyor, eşimde hiç oralı olmuyor gelip iki gün sonra sırnaşıyor oğluna. Kendi oğlunu silerim diyen kötü davranan elin kızını mi düşünecek?

Acaba benim kaynanam nasil biri 😂 2 yillik evliyim esim Turk degil. Buyuzden kaynanami hic gormedim farkli ulkelerde yasiyoruz.

Dogruyu konusmak gerekirse ayni ulkede olmadigimiz ve ayni dili konusmadigimiz icin bana bir zarari olmadi. Surekli selam falan soyluyor esimle konustugunda. Ama ben buradaki konulari okudukca kadina durduk yere sinir oluyorum. Esimle konusurlarken falan.. 😔 Sonra kendimden utaniyorum.🤦🏻‍♀️

Sanirim sizin kayinvalideniz gibi bir kayinvalidem olsaydi yani nisanlilik doneminde annemi aglatsaydi ya evlenmezdim ya da gorusmezdim. Oglu istedigi kadar gorsun neticede annesi. Ama ben gorusmezdim. Iste konusmuyor ya suan sizinle siz de bunu firsat bilin derim ben 😂

Hiçbirşey görmüyor malesef yine sen kötü sevilmeyen çekemeyen edepsiz saygisiz gelin oluyosun digerlerinin afedersin g.tunu yalar. Ki hicbisi yapamadıkları halde
Galiba sevmediği gelinine inat olsun diye öyle yapıyorlar, benim İnan zerre umrumda değil, diğerleriyle arası nasıl olacak ne yapıyor benden uzak olsunda diyorum, elimden başka birşey gelmediği için diğerlerinde görsün diyorum, gölge etme İhsan istemez ne güzel söz.

bu kaynanalarin çoğu kaynanasindan herşeyi çekerek yaşattığından dolayı gelinine yapıyor...
umarim biz o kaynanalara benzemeyiz..
ama şu atasözü var Ne ekersen onu biçersin diye..;biçtiğiyle kalmasin...
senin suçun neydi.. ne yapmışsın ki.. hiç ...
o kaynana sanirim gençliğinde senin gibi yaşadıysa aklına gelmiyor mu?
aklına gelse gelinine yaşatmazdi..
allah akıl fikir versin kaynanalara...

Eşinin annesi sonuçta onların iletişimine karışma ama sen görüşmeyi kes. Oğlu gitsin çok özlediğinde anasıyla görüşsün madem. Eşiniz yapılanları görüyorsa size hak verecektir.

Bu kayınvalidelerin amacı ne acaba erkek çocukları doğduklarından beri kendilerini mi kuruyorlar acaba oğluşumu alıcak kızın canına okucam diye yemin mi ediyorlar doğum yaptıkları gün bir kayınvalide terörüdür gidiyor gözüm korktu vallahi.

Acaba benim kaynanam nasil biri 😂 2 yillik evliyim esim Turk degil. Buyuzden kaynanami hic gormedim farkli ulkelerde yasiyoruz.

Dogruyu konusmak gerekirse ayni ulkede olmadigimiz ve ayni dili konusmadigimiz icin bana bir zarari olmadi. Surekli selam falan soyluyor esimle konustugunda. Ama ben buradaki konulari okudukca kadina durduk yere sinir oluyorum. Esimle konusurlarken falan.. 😔 Sonra kendimden utaniyorum.🤦🏻‍♀️

Sanirim sizin kayinvalideniz gibi bir kayinvalidem olsaydi yani nisanlilik doneminde annemi aglatsaydi ya evlenmezdim ya da gorusmezdim. Oglu istedigi kadar gorsun neticede annesi. Ama ben gorusmezdim. Iste konusmuyor ya suan sizinle siz de bunu firsat bilin derim ben 😂
Çok şanslıymışsınız, sinir olmayın hiç, ailenize sahip çıkın, allah mutlu etsin

Görüşmeyin evinize kabul etmeyin diyeceğim de hem kendisi yüzsüz hem de eşinizin annesi hiçbir şekilde bu kadından kurtulamayacaksın maalesef ama şunu tavsiye edebilirim ki söylediklerini ve yaptıklarını takmayın yaptığı saçma salak hareketlerine de takılmayın başka türlü ömür bitmez bu şizofren kadınla Allah yardımcınız olsun.

niye kendinizi bunu reva görüyorsunuz ki?
yani merak ediyorum kayınvalidenin hakaretini sineye çekecek kadar ne yaşıyorsunuz ki yani neden susuyorsunuz neden şimdiye kadar resti çekmiyorsunuz?

Kv kişisinin yaptıklarını saymakla bitiremem, son olanla artık bir cinnet her şeyi çözer mi diye düşünüyorum, resti çekip görüşmeyerek, ne kadar salakmışım ki nişanlılık dönemi ve evliliğimizin ilk dönemlerinde çkardığı büyük olaylarda büyüklük bende kalsın diyerek affettim, halbuki bana allahın bir lütfuymuş kesip atsaymışım görüşmeseymişim, evime gelip bana ailemin bile asla yapmadığı şekilde bağırıp çağırıp hakaret edip rencide ettiğinde, nişanlılık döneminde annemi ağlattığında, sürekli akrabalarına beni kötü tanıtıp dedikodumu yaptığında, ve onların gelip ima ettiğinde, arkadaşıma bile benim dedikodumu yaptığında, evimde eşyaların yerini değiştirmeye kalktığında, şuraları süpürün gibi aşağıladığında. Oğlu ne kadar susturmaya çalışsada bu kadın huyundan vazgeçmedi, şimdi de son olay bize bir hediye almıştı tabi bu hediyeyi güzellikle değil baskınlık olsun diye bak size bunu aldım nankörler bana minnettar olun kafasıyla alıyor çünkü yüzümüze bu şekilde vuruyor her zaman, o hediye 6 ay evimde kaldı, bende dün daha güzelini ve kendi seveceğimi aldım koydum evime onun aldığını kaldırıp başka odaya, paylaştım herkes çok beğendi oda görmüş eşime diyormuş benim hediyemi kaldırıp yenisini almışınız diye konuşmuyor bizimle yani benimle, sanki benim evim değil, sürekli diken üstünde olup acaba bugün ne sorun çıkaracak huzurumuzu bozacak diye yaşamak bana reva mı? Bir cinnet her şeyi halleder mi?

Eşiniz size destekse yanınızda durup size inanıyorsa her türlü tavrınızı koyun derim. Siz fırsat vermeyin onun yaptıklarının aynını siz ona yapın mesela kendi seviyenizi düşürmeden tabi.
Bende ne kadar safmışım dahası ne kadar iyi niyetliymişim diyorum bu aralar, kendi annemden ayırmadım ama çokta mıçmıç ilişkimiz yoktu derdini anlatırdı bende dinlerdim sadece ve iyi ki sadece dinlemişim. gördüklerimden, duyduklarımdan sonra asla annem gibi davranmam Allah'tan uzakta yaşıyoruz ve eşim tam destekçim yoksa çekilmezmiş. Bir zamanlar kendilerinin de gelin olduklarını unutuyorlar galiba yada işlerine öyle geliyor. Allah yardımcınız olsun. Örnek olsun diye yazdım kendi sorunumu da.

niye kendinizi bunu reva görüyorsunuz ki?
yani merak ediyorum kayınvalidenin hakaretini sineye çekecek kadar ne yaşıyorsunuz ki yani neden susuyorsunuz neden şimdiye kadar resti çekmiyorsunuz?
Aslında yaptığı herşeye tepki verdim, tahmin edersiniz saygısız oldum öyle tanıttı beni herkese, saygı denilen kurum sadece ona işlediğini zannediyor, şehir değişerek evlendim ailem akrabalarım uzakta, iyi niyetli davranıp burada kimsem olmadığı için cinnet geçiremedim sanırım, kendi şehrimde eski yaşantımda olsam çoktan bir cinnet geçirmiştim

Görüşmeyin evinize kabul etmeyin diyeceğim de hem kendisi yüzsüz hem de eşinizin annesi hiçbir şekilde bu kadından kurtulamayacaksın maalesef ama şunu tavsiye edebilirim ki söylediklerini ve yaptıklarını takmayın yaptığı saçma salak hareketlerine de takılmayın başka türlü ömür bitmez bu şizofren kadınla Allah yardımcınız olsun.
Gerçekten öyle, normal değil diye benim hayatımı mahvetmek zorunda mi? Bir cinnet herseyi cözer mi sonra ne olur bilemiyorum bir daha asla yüzüne bakmam..

Back
X