Bir cinnet her şeyi halleder mi, ne diyorsunuz?

Aslında yaptığı herşeye tepki verdim, tahmin edersiniz saygısız oldum öyle tanıttı beni herkese, saygı denilen kurum sadece ona işlediğini zannediyor, şehir değişerek evlendim ailem akrabalarım uzakta, iyi niyetli davranıp burada kimsem olmadığı için cinnet geçiremedim sanırım, kendi şehrimde eski yaşantımda olsam çoktan bir cinnet geçirmiştim
saygısız ol ne farkeder ki? millet sizin saygısız olduğunu düşünse ne düşünmese ne. tüm akrabalarım beni yabani bildi, hiç yanımıza çıkmıyor vs dediler bir gram umrumda olmadı. bana ne onların düşündüklerinden.
eşin ne diyor bu durumlara?

Eşiniz size destekse yanınızda durup size inanıyorsa her türlü tavrınızı koyun derim. Siz fırsat vermeyin onun yaptıklarının aynını siz ona yapın mesela kendi seviyenizi düşürmeden tabi.
Bende ne kadar safmışım dahası ne kadar iyi niyetliymişim diyorum bu aralar, kendi annemden ayırmadım ama çokta mıçmıç ilişkimiz yoktu derdini anlatırdı bende dinlerdim sadece ve iyi ki sadece dinlemişim. gördüklerimden, duyduklarımdan sonra asla annem gibi davranmam Allah'tan uzakta yaşıyoruz ve eşim tam destekçim yoksa çekilmezmiş. Bir zamanlar kendilerinin de gelin olduklarını unutuyorlar galiba yada işlerine öyle geliyor. Allah yardımcınız olsun. Örnek olsun diye yazdım kendi sorunumu da.
Onun yaptıklarını ona yapmakla asla uğraşmam o kadar kötü niyetli ki

Görüşmeyin mafem öyle. Eşiniz gitsin yanına görsün gelsin. İletişimi sıfırlamak en mantıklısı. Öyle yapınca da siz kötü olursunuz ama.. Eşiniz bile tepki verebilir.

Acaba benim kaynanam nasil biri 😂 2 yillik evliyim esim Turk degil. Buyuzden kaynanami hic gormedim farkli ulkelerde yasiyoruz.

Dogruyu konusmak gerekirse ayni ulkede olmadigimiz ve ayni dili konusmadigimiz icin bana bir zarari olmadi. Surekli selam falan soyluyor esimle konustugunda. Ama ben buradaki konulari okudukca kadina durduk yere sinir oluyorum. Esimle konusurlarken falan.. 😔 Sonra kendimden utaniyorum.🤦🏻‍♀️

Sanirim sizin kayinvalideniz gibi bir kayinvalidem olsaydi yani nisanlilik doneminde annemi aglatsaydi ya evlenmezdim ya da gorusmezdim. Oglu istedigi kadar gorsun neticede annesi. Ama ben gorusmezdim. Iste konusmuyor ya suan sizinle siz de bunu firsat bilin derim ben 😂

nassssıııılllll güzel bir evlilik o öyleeeee :eğlence::KK45:

saygısız ol ne farkeder ki? millet sizin saygısız olduğunu düşünse ne düşünmese ne. tüm akrabalarım beni yabani bildi, hiç yanımıza çıkmıyor vs dediler bir gram umrumda olmadı. bana ne onların düşündüklerinden.
eşin ne diyor bu durumlara?
Nişanlılık döneminde gösterdi kendini bu insan, o zaman izledim eşim ne yapacak diye, atacaktım yüzüğü oda onun gibi çıksa, ama benim yanımda oldu, hatta annesi tarafından benim yanımda olduğu için hayırsız dendi, sildim seni dedi eşime, eşimde oralı olmadı 3 gün sonra eşime yapışmaya başladı, her olayda ufak çaplı bağırdı annesine susturmaya çalıştı, bana da zaten taşınacağız bırak onu ne yaparsa yapsın diyor üzülme diyor o hasta diyor normal değil diyor, normal değil diye benim hayatımı mahvetmeye hakkı varmı? Sonuçta annesi atsan atılmaz...

Nişanlılık döneminde gösterdi kendini bu insan, o zaman izledim eşim ne yapacak diye, atacaktım yüzüğü oda onun gibi çıksa, ama benim yanımda oldu, hatta annesi tarafından benim yanımda olduğu için hayırsız dendi, sildim seni dedi eşime, eşimde oralı olmadı 3 gün sonra eşime yapışmaya başladı, her olayda ufak çaplı bağırdı annesine susturmaya çalıştı, bana da zaten taşınacağız bırak onu ne yaparsa yapsın diyor üzülme diyor o hasta diyor normal değil diyor, normal değil diye benim hayatımı mahvetmeye hakkı varmı? Sonuçta annesi atsan atılmaz...
onun annesi sizin değil. kaldı ki sizin kayınvalidelik yapmış biri de değil, sadece dert olmuş. ben olsam siler çıkarırdım hayatımdan.

Kesinlikle halleder
Bir çocuk kolay yetişmiyor kimseyi annesi başkaları eziyet etsin diye de doğurmuyor
Ya hiç sallama ya da kopar gitsin ipleri

onun annesi sizin değil. kaldı ki sizin kayınvalidelik yapmış biri de değil, sadece dert olmuş. ben olsam siler çıkarırdım hayatımdan.
Öyle yapacağım, zaten anlattığım gibi şuan benimle konuşmuyor bende onunla konuşmayacağım, eşimi arayıp çağırırsa eşim bana soruyor gidelimmi diye ne diyeyim onun yanında 2 saat durmak bile bana eziyet geliyor

Öyle yapacağım, zaten anlattığım gibi şuan benimle konuşmuyor bende onunla konuşmayacağım, eşimi arayıp çağırırsa eşim bana soruyor gidelimmi diye ne diyeyim onun yanında 2 saat durmak bile bana eziyet geliyor
gidersen silip atmanın ne manası kalır ki?
net olun bundan sonra.
ben görüşmeyeceğim, evime de gelmeyecek. ben de ona gitmeyeceğim mecbur durumlar harici. sen istediğin gibi görüşebilirsin deyin.

Onun yaptıklarını ona yapmakla asla uğraşmam o kadar kötü niyetli ki
O zaman eşinizle konuşup direkt irtibatı sıfırlamak en iyisi. Oğlunu görsün onunla yetğnsğn başkalarına da hesabı o versin size sorduklarında ona yönlendirin. O kadar kötü niyetli insanla ömür geçmez geçse de sizi deler geçer başka kimseye birşey olmaz

Siz bundan sonra asla gitmeyin, evinize kabul etmeyin.
Eşiniz annesini özlüyorsa gitsin görsün.
Sizin onunla görüşme mecburiyetiniz yok.
Ben olsam onun bana, evime aldığı her şeyi ya atarım ya dağıtırım.

Siz bundan sonra asla gitmeyin, evinize kabul etmeyin.
Eşiniz annesini özlüyorsa gitsin görsün.
Sizin onunla görüşme mecburiyetiniz yok.
Ben olsam onun bana, evime aldığı her şeyi ya atarım ya dağıtırım.
Eşime söyledim zaten bana hak veriyor görüşme dedi, görüşmeyeceğim kendi fesatlığında boğulsun

Kv kişisinin yaptıklarını saymakla bitiremem, son olanla artık bir cinnet her şeyi çözer mi diye düşünüyorum, resti çekip görüşmeyerek, ne kadar salakmışım ki nişanlılık dönemi ve evliliğimizin ilk dönemlerinde çkardığı büyük olaylarda büyüklük bende kalsın diyerek affettim, halbuki bana allahın bir lütfuymuş kesip atsaymışım görüşmeseymişim, evime gelip bana ailemin bile asla yapmadığı şekilde bağırıp çağırıp hakaret edip rencide ettiğinde, nişanlılık döneminde annemi ağlattığında, sürekli akrabalarına beni kötü tanıtıp dedikodumu yaptığında, ve onların gelip ima ettiğinde, arkadaşıma bile benim dedikodumu yaptığında, evimde eşyaların yerini değiştirmeye kalktığında, şuraları süpürün gibi aşağıladığında. Oğlu ne kadar susturmaya çalışsada bu kadın huyundan vazgeçmedi, şimdi de son olay bize bir hediye almıştı tabi bu hediyeyi güzellikle değil baskınlık olsun diye bak size bunu aldım nankörler bana minnettar olun kafasıyla alıyor çünkü yüzümüze bu şekilde vuruyor her zaman, o hediye 6 ay evimde kaldı, bende dün daha güzelini ve kendi seveceğimi aldım koydum evime onun aldığını kaldırıp başka odaya, paylaştım herkes çok beğendi oda görmüş eşime diyormuş benim hediyemi kaldırıp yenisini almışınız diye konuşmuyor bizimle yani benimle, sanki benim evim değil, sürekli diken üstünde olup acaba bugün ne sorun çıkaracak huzurumuzu bozacak diye yaşamak bana reva mı? Bir cinnet her şeyi halleder mi?
Cinnettir fln fln neden kendine ruhuna zarar veresin ki en iyi çözüm hayatında yokmuş gibi farzet umursama dikkate alma mümkünse gerekmedikçe görüşme ve polemiğe girme inan bak hem sen rahatlıycaksın hem de o senin bu tavırların karşısında biraz geri adım atacak belki yaranmaya bile çalışacak.. Sizi bu psikolojiye soktuğununda sizin rahatsız olduğunuzunda o kadar farkındaki üzerinize geliyor demekki siz onu yok saydıkça yok olur....Allah başka dert vermesin

Back
X