- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 53
- 36
- Konu Sahibi Sardunya21
Birgun soz vermistim, hamile kalirsam buraya yazacagm diye. Hamileyim arkadaslar. Duasi , temennisi olan herkesten Allah razi olsn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hayırlı etsin canım. Ama Allahtan hayırlısını dileyelim. Biz kullar sabırsızlık ediyoruz ama vakti saatini Allah biliyor. Allah basta bizlere sağlık versin. Sonrası herşeyin hayırlısını versin. Benimde umudumu tamamen kestiğim anda oldu bebeğim. Ama şimdi hergün bir yerlerim ağrıyor. Agrilarim yuzunden hem sinirlerim bozuluyor hem yeterinde annelik yapamıyorum diye üzülüyorum.Birgun soz vermistim, hamile kalirsam buraya yazacagm diye. Hamileyim arkadaslar. Duasi , temennisi olan herkesten Allah razi olsn
Cok sevindim. Saglikla kucaginiza alin insallahBirgun soz vermistim, hamile kalirsam buraya yazacagm diye. Hamileyim arkadaslar. Duasi , temennisi olan herkesten Allah razi olsn
Gerçektenmi Ayyy çok sevindim hayırlısıyla kucagına al inşallahBirgun soz vermistim, hamile kalirsam buraya yazacagm diye. Hamileyim arkadaslar. Duasi , temennisi olan herkesten Allah razi olsn
Gözünüz aydın. Doktorunuza haber verin, muhtemelen tedbir amaçlı kan sulandırıcı başlatırBirgun soz vermistim, hamile kalirsam buraya yazacagm diye. Hamileyim arkadaslar. Duasi , temennisi olan herkesten Allah razi olsn