- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 30
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Korkma canım stres yapma ve yat.haftalarca 1cm aciklikla bekleyen oluyor benim ilk gebelikte dogum sancim baslamisti ilacla ve yatarak 4hafta bekledm.Kizlar 28+1'im
Cok agrim var
Acile gittik
Ebeler alttan muayne etti 1 cm acikligim varmis
Doktora gorun yarin dedi
Erken dogum olur mu cok korkuyorum
Ya bebegime bisey olursa
Agir enfeksiyonum varmis
Dogum olur diye cok korkuyorum yasamazmis bebegim
Ya bısey sorabılırmıyım bende benimde bebegım kasıklarda baya oynuyor suan Bı sorun yok ama acaba asagıya dogrumu inmeye baslamıstır. Gercı bazen ust tarafta oluyo oynaması bazen alt tarafta bende korkuyorum erken dogum olur diye doktorum gecen ay sorun yok dedi ama yine de dusunmeden edemiyorum.Açıklık değil, "ağır enfeksiyon" bunu bu kadar riske sokan. Ben yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim. 28 haftalık doğan bebek komplikasyonsuzsa yaşıyor tabii. Ama enfeksiyon hafife alınmaması gereken bir şey, hem anne hem bebek için. Enfeksiyon varsa, hem de ağır enfeksiyon varsa niye eve göndermişler anlamadım. Tedavi başlatmaları gerekirdi. Kendi dokrunuzu arayın bence hemen. Onun tavsiyesiyle hareket edin.
Hic korkma ve sakin olmaya calis canim. Ayrica yasayp yasamayacgni Allah bilir. Arkdsm 30.haftada dogum yapti biraz kuvezde kaldi ama yasamakla alakali bi muhabbet olmadi. Bazi drlar gereksiz korkutuyor. Hatta nacizane tavsiyem baska drada gozukun. Sizi rahat ettrck bi dra. Enfeksynunuz ins en kisa surede gecer. Bebeginizede sag salim kavusursnz insKizlar 28+1'im
Cok agrim var
Acile gittik
Ebeler alttan muayne etti 1 cm acikligim varmis
Doktora gorun yarin dedi
Erken dogum olur mu cok korkuyorum
Ya bebegime bisey olursa
Agir enfeksiyonum varmis
Dogum olur diye cok korkuyorum yasamazmis bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?