- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
görüştüğünüz kişi referansli mi ?Yakında ise başlayacağım için bebeğime bakması için bi bakıcı ile görüşüyordum. Eve gelirim ama Benim işim olduğunda 2 başka arkadaşım var onlara söylerim onlar gelir bakar, kefilim onlara da dedi. Böyle Şey olur mu??? Çocuk afallamaz mi ?
Ben çocuk sıkıntı çeker ama deyince de başka birini arayın o zaman dedi. Anlamadım ben mi abartiyorum
Ona şok oldum zaten evet referansligörüştüğünüz kişi referansli mi ?
Kendi referansi ile isi alip baskasina mi emanet edecek cocugu. Kendisi de baska cocuklara bakacak isim cikti ayagina. Is ciddiyeti sifir. Daha baslamadan isim cikacak diye yerini yapar mi insan.Ona şok oldum zaten evet referansli
başka birini ara bence deYakında ise başlayacağım için bebeğime bakması için bi bakıcı ile görüşüyordum. Eve gelirim ama Benim işim olduğunda 2 başka arkadaşım var onlara söylerim onlar gelir bakar, kefilim onlara da dedi. Böyle Şey olur mu??? Çocuk afallamaz mi ?
Ben çocuk sıkıntı çeker ama deyince de başka birini arayın o zaman dedi. Anlamadım ben mi abartiyorum
Sakın böyle sorumsuz birine çocuk emanet etmeyin. ne demek başkası gelir. boz simdi ust personele yarın ben gelmiyorum, benim yerime arkadasim gelecek diyebilir miyiz. ne saçma sapan şeyler üretiyor millet.Yakında ise başlayacağım için bebeğime bakması için bi bakıcı ile görüşüyordum. Eve gelirim ama Benim işim olduğunda 2 başka arkadaşım var onlara söylerim onlar gelir bakar, kefilim onlara da dedi. Böyle Şey olur mu??? Çocuk afallamaz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?