Bir çocuğum olsun mucizem gerçekleşsin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.488
408
Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..

hep duam tek duam bir evladım olsun mucizeler gerçekleşsin allahım. .
arkadaşımın çocuklar ina baktıkça içim sizliyor eşim çocukları sevdikce kalbim acıyor. .
bir çocuğum olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun allahım. .
yeterki olsun bitane olsun. .
gün geçtikçe umutlarım yok oluyor tükendim artık. .
sanki hiç olmayacak hiç gelmeyecek. .
eşimle yapayalnız yaşlanacağız belkide. .
nolursunuz evlatlarinizin kıymetini bilin onlar size gönderilmiş en büyük mucize ve siz çok ama çok sanslisiniz binlerce kez şükür edin bir evlada sahipsiniz. .
bi hissi çocuğu olan asla anlayamaz anlatılmaz yaşanır. ..
benim için dua edermisiniz nolursunuz. .
bitane sağlıklı hayırlı evladım olsun allahım bitane sadece bitane olsun yeterki olsun artık. . beklemek çok zor her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı. .
çevremde insanlar erkek kız ayrımı yaparken ben ne kız nede erkek çocuğuna sahibim belkide hiç olmayacagagim. .
neden insanlar bu kadar nankör neden allahın onlara bi mucize verdiğinden habersizler. .neden neden. .?

Hayirlisiyla inşallah senin de sağlıklı ve hayırlı bir evladın olsun.dua ederiz tabiki.haklisin çocuğu olan ne kadar anliyorum dese de anlamaz bu duyguyu.sikayetler ediyoruz uyuyamiyoruz edemiyoruz diye ama ben yine de hep aklımda tutarim ya olmasa ne yapardım diye.daha doğrusu Allah korusun hasta evlatları olanlar var ne kadar zor yaşam onlar için kim bilir, en zoru da o .en çok onu aklıma getiririm.emin ol ki evladın olmamasından daha zoru varsa öyle bir cocugu büyütmeye çalışmak.dua et ,olsun da nasıl olursa olsun deme.hayirli zamanda olur inşallah sağlıklı bir evladın.umutsuz olma.ne kadardır olmuyor peki sebebi ne?

İnş en kısa süre de sağlıklı hayırlı evlatların olurda yazdığın seyleri doya doya yasarsın

Hayirlisiyla inşallah senin de sağlıklı ve hayırlı bir evladın olsun.dua ederiz tabiki.haklisin çocuğu olan ne kadar anliyorum dese de anlamaz bu duyguyu.sikayetler ediyoruz uyuyamiyoruz edemiyoruz diye ama ben yine de hep aklımda tutarim ya olmasa ne yapardım diye.daha doğrusu Allah korusun hasta evlatları olanlar var ne kadar zor yaşam onlar için kim bilir, en zoru da o .en çok onu aklıma getiririm.emin ol ki evladın olmamasından daha zoru varsa öyle bir cocugu büyütmeye çalışmak.dua et ,olsun da nasıl olursa olsun deme.hayirli zamanda olur inşallah sağlıklı bir evladın.umutsuz olma.ne kadardır olmuyor peki sebebi ne?

2 seneyi geçti olmuyor. .
ilk zamanlar hiç kafama takmiyordum şimdi her ay Ağlıyorum adetim gelince esimde benimle birlikte ağlıyor. .
bizim tek korkumuz hiç bir zaman evlat sahibi olamamak. ..
eşimde sorun var..
biz yıllar sonra çok zorluklar çekip te Kavuştuk birbirimize şimdide Rabbim bizi bu sınavla sınıyor inşallah bu sınavı da kazanırz dediğim gibi bu duygu bambaşka anlatılmaz. .herkes anlıyorum der ama anlayamaz. ..

Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..

arkadaşımın çocuklar ina baktıkça içim sizliyor eşim çocukları sevdikce kalbim acıyor. .
nolursunuz evlatlarinizin kıymetini bilin onlar size gönderilmiş en büyük mucize ve siz çok ama çok sanslisiniz binlerce kez şükür edin bir evlada sahipsiniz. .
bitane sağlıklı hayırlı evladım olsun allahım bitane sadece bitane olsun yeterki olsun artık. . beklemek çok zor her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı. .
çevremde insanlar erkek kız ayrımı yaparken ben ne kız nede erkek çocuğuna sahibim belkide hiç olmayacagagim. .
neden insanlar bu kadar nankör neden allahın onlara bi mucize verdiğinden habersizler. .neden neden. .?
Evlatsizlik peygamber sınavıdır. Zekeriya peygamber yıllarca ağlamış dua etmiş bir evlat için. Gerçekten çok zor. . Dua edin elden ne gelir ki. .

Varikosel vardı ameliyat oldu. .. hala bekleme aşamasındayiz. ..
Kaç ay oldu canım,?çaresiz değilmiş bak sevindim,olur üzülme,stres te gebeliği geciktirir unutma.
Güzel yiyin için ceviziydi balığıydı muz portakal badem eksik olmasın sofranızdan.
Benim kardesimin de esi ameliyat oldu.simdi yeğenim var 11 aylık.sabır canım sabır..

Varikosel vardı ameliyat oldu. .. hala bekleme aşamasındayiz. ..
canim eninde sonunda olur her seyin bir zamani saati var sen bol bol dua et esinin amaliyatan sonra spermlerinde ve hareket sayisinda duzelme oldumu biraz da olsa
benim de esim verikosel amaliyati ondan sordum

Yaşınız kaç bu arada

ikimizinde yaşı 32

adetlerim hep düzenliydi bu ay çok çok gecikti o kadar çok umutlandikki. .
adetim gelince kahrolduk resmen.
bizim tek ama tek korkumuz hiç olmaması.
Bu dünya da yapayalniziz ailemiz de yok yanımızda yurtdışında yaşıyoruz eşim ve ben. ..

Allahtan hayirlisini isteyin ,gonlunuze gore verir elbet ,olmamasinda da bir hayir arayin ,kendinizi boyle tek bir konuya takip yipratmayin ,
Cocuk esirgemede gonullu calisin ,icinizdeki sevgiyi size ihtiyaci olanlarla paylasin,
Gecen cuma capa tip fakultesine bir yakinimi ziyarete gittim ,
Kucucuk bebekler gordum ,cesit cesit hastaligi olan
Onlarda evlat ,akil sagligi yok ,zeka geriligi var ,beden geriligi var ,
Hele bir cocugu gordugumde icim cekilde ,allah sabir kuvvet versin ,
İlla olmasi degil hayirlisi onemli

ikimizinde yaşı 32

adetlerim hep düzenliydi bu ay çok çok gecikti o kadar çok umutlandikki. .
adetim gelince kahrolduk resmen.
bizim tek ama tek korkumuz hiç olmaması.
Bu dünya da yapayalniziz ailemiz de yok yanımızda yurtdışında yaşıyoruz eşim ve ben. ..
Olur inşallah ben 42 yaşındayım daha 4 aylık anneyim bende zamanında çok üzülüp ağladım. 5 defa tup bebek denedim olmadı. kafamdan artık bebek konusunu attım sonra hamile kaldım hiç tedavisiz
Diyeceğim kendinize eziyet etmeyin stres yapmayin hayirlisini dileyip gerisini allah a birakin

Umudunuzu yitirmeyin Allah büyük, inşallah nasip eder
Allah yardımcınız olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X