Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varikosel vardı ameliyat oldu. .. hala bekleme aşamasındayiz. ..
Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..
hep duam tek duam bir evladım olsun mucizeler gerçekleşsin allahım. .
arkadaşımın çocuklar ina baktıkça içim sizliyor eşim çocukları sevdikce kalbim acıyor. .
bir çocuğum olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun allahım. .
yeterki olsun bitane olsun. .
gün geçtikçe umutlarım yok oluyor tükendim artık. .
sanki hiç olmayacak hiç gelmeyecek. .
eşimle yapayalnız yaşlanacağız belkide. .
nolursunuz evlatlarinizin kıymetini bilin onlar size gönderilmiş en büyük mucize ve siz çok ama çok sanslisiniz binlerce kez şükür edin bir evlada sahipsiniz. .
bi hissi çocuğu olan asla anlayamaz anlatılmaz yaşanır. ..
benim için dua edermisiniz nolursunuz. .
bitane sağlıklı hayırlı evladım olsun allahım bitane sadece bitane olsun yeterki olsun artık. . beklemek çok zor her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı. .
çevremde insanlar erkek kız ayrımı yaparken ben ne kız nede erkek çocuğuna sahibim belkide hiç olmayacagagim. .
neden insanlar bu kadar nankör neden allahın onlara bi mucize verdiğinden habersizler. .neden neden. .?
Ay maaşallah, rabbim evladınızı size bağışlasın. Hayırlı uzun ömürlü bi evlat olsun, güzel günlerini görün inşaallah. Rabbim bizlere de nasip etsin.Olur inşallah ben 42 yaşındayım daha 4 aylık anneyim bende zamanında çok üzülüp ağladım. 5 defa tup bebek denedim olmadı. kafamdan artık bebek konusunu attım sonra hamile kaldım hiç tedavisiz
Diyeceğim kendinize eziyet etmeyin stres yapmayin hayirlisini dileyip gerisini allah a birakin
Canm yazdıklarını okuyunca kendimden utandım.. İki buçuk aylık bebeğim var gece 2ye kadar ağladı sürekli kucağımda pış pış dolandım evin içinde artık o kadar yoruldum ki öleceğim zannettim ve biraz isyan eder gibi oldum... Ama şimdi ne kadar nankör olduğumu farkettim... İnşallah en hayırlı zamanda seninde sağlıklı sıhhatli evladın olur ve sende evin içinde kucağında pış pış edersin....Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..
arkadaşımın çocuklar ina baktıkça içim sizliyor eşim çocukları sevdikce kalbim acıyor. .
nolursunuz evlatlarinizin kıymetini bilin onlar size gönderilmiş en büyük mucize ve siz çok ama çok sanslisiniz binlerce kez şükür edin bir evlada sahipsiniz. .
bitane sağlıklı hayırlı evladım olsun allahım bitane sadece bitane olsun yeterki olsun artık. . beklemek çok zor her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı. .
çevremde insanlar erkek kız ayrımı yaparken ben ne kız nede erkek çocuğuna sahibim belkide hiç olmayacagagim. .
neden insanlar bu kadar nankör neden allahın onlara bi mucize verdiğinden habersizler. .neden neden. .?
Azosperm için Prof dr Kaan Aydos ile görüştümüz mü? Azosperm üzerine çok çalışmaları var ayrıca hiç olmaz denilenleri bile tedavi ile evlat sahibi olmalarına vesile olmuşBenimde yok o yüzden seni çok iyi anlıyorum eşim azosperm o yüzden olması bi mucize![]()
Ne güzel konuşmussunz ya bana da dua edin lütfen.bende 16 aydır istiyorum tedaviye başladık. 3 yıllık evliyim. bende her adet olduğumda oturup ağlıyorum. doktor bir sorun dedi halnuki. ama çevremde o kadar çok hamile var ki kız kardeim kuzenlerim herkes. gördükçe onlara bile tahammül edemiyorum. çocukları o kdar sevmeme rağmen dısarda görünce kafamı çeviriyorum kendime daha fazla acı çektirmemek için Allah başka keder vermesin tabiki hayırlı zamanı Allah bilir. insan yine de üzülüyo. dediğin gibi bunu çekemeyen kimse anlayamaz. herkes takma takma diyor takılmayacak bir konu değil ki.Ben 6 yil sonra kavustim kizima.7 aylik dogdu birbicuk kiloydu simdi 20 aylik balim masallah.coookkk zor gunlerdi cok tedavi gorduk cok dr gezdik hep husran hep gozyasi ama umut hic bitmedi hep dua ettik hic pes etmedik.duamiz saglikli bir evlat oldu hep herzaman boyle dua ettik.olsunda nasil olursa olsun diye dua etme ve vakti gelmeden olmayacagini hayatini zehir etmenin sana bir faydasi olmayacagni kendine anlat.
umutsuz olma sana sunu soyliyim stres uzuntu en buyik engel neseli olun gezin tozun hayal kurun bebegime sunu alcam bunu yapicam diye.en kotusunu dusunmeyin.vaeikosel sonrasi cooookkk hamile kalan var hic korkma esine iyi bsk sperm sayisini aryiracak seyler yedir adim adim ilerle mutlaka Allahin izniyle olur niye olmasin.6 yil hep olacak dedim hiiccccc umudumu yirirmedim hep dua ettim dimdik durdum simdi hayallerimi bir bir gerceklestiriyorum cok sukur.sende yapacsksin inan buna bebegim olacak anne olucam de esine de guc ver.aglamakla cozulmuyor destek ol erkekler icine atar ona gucu sen vereceksin dik durki senden guc alsin.zavalli durma seni guclu gorunce oda moralli olur bu yol cok cetin bu imtihsn cok zor lutfen kendine gel ve sakinles.guclu bir anne olmak istiyosan azimli ve sabirla yola devam et.insallah Allah saglikli bir evlat versin dualarmdasin...
Beni anlatmışsın resmen yıllarca bir sürü zorluğu aşmaya çalışıp sonunda evlendik ilk zamanlar istemedik bile sonra istesekte olmadı içm yanıyor her ay kırmızıları görünce.artık geç olacağına alıştımda hiç olmamasından korkuyorum çünkü sebepsiz infertilite bizimki sen en azından sorunu biliyorsun ne olacak bilmiyorum bugün yine adet oldum bari bir gün geçseydi de birgün o umudu yaşasaydım ne olacak bilmiyorum allah yardımcımız olsun2 seneyi geçti olmuyor. .
ilk zamanlar hiç kafama takmiyordum şimdi her ay Ağlıyorum adetim gelince esimde benimle birlikte ağlıyor. .
bizim tek korkumuz hiç bir zaman evlat sahibi olamamak. ..
eşimde sorun var..
biz yıllar sonra çok zorluklar çekip te Kavuştuk birbirimize şimdide Rabbim bizi bu sınavla sınıyor inşallah bu sınavı da kazanırz dediğim gibi bu duygu bambaşka anlatılmaz. .herkes anlıyorum der ama anlayamaz. ..
ne demek aciz olmayın ya anlam yüklemeyin dediğiniz şey çocuklar.hiç bir şeye bu kadar anlam yuklemeyin bu kadar aciz olmayın
AminAy maaşallah, rabbim evladınızı size bağışlasın. Hayırlı uzun ömürlü bi evlat olsun, güzel günlerini görün inşaallah. Rabbim bizlere de nasip etsin.
Peki hangi şehirde hangi hastanede bu doktorAzosperm için Prof dr Kaan Aydos ile görüştümüz mü? Azosperm üzerine çok çalışmaları var ayrıca hiç olmaz denilenleri bile tedavi ile evlat sahibi olmalarına vesile olmuş
boğazım düğümlendi, tıkandım, yazacak tek kelime bulamıyorum şu anBir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..