Bir çocuğum olsun mucizem gerçekleşsin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bu zamanlarında kıymetini bil. Yine uğraşın tedavinizi olun ama sürekli bunu kafaya takıp ağlayınca çocuk daha erken olmaz sonuçta. Kısmeti ne zamansa o zaman olacak.. Eşinle çocuk için evlenmedin ya gezin eğlenin başbaşa. Bu da bi nimet insanın sevdiğiyle olması.. Çocuğu olmayanlar varsa, sevdiğine kavuşamayanlar da var hayatta..
İnşallah hayırlı bi evladınız olur :)

Hayırlısı olsun de canım imtihan olursun hayırlı evlat olsun hayırlı zamanda inşAllah . Komşumuz yıllarca düşük yaptı olmadı şimdi dört tane var hemde tedavısız hepsı gene bir komşumuz on yıl sonra oldu tek evladı var hayırlısı olsun ya . Üzülme hayırlısı hayırlısı hayırlısı

Can'ım bak biz de 3 yıla yakındır evliyiz benim eşimde ameliyat oldu :) ben de bazen böyle düşünüyordum.Olsun diye ağlıyordum dualar ediyordum.Çalışmıyordum çocuk olurda ilgilenemem diye inatla doktora gittim hep boş hep boş sonra eşimin değişik huyları oldu konuşmaları aklım başıma geldi iyki olmamış dedim bu benim hayrımaymış.Eşim ameliyat oldu bu sefer üstüme titremeye başladı ben evde oturayım çocuk olsun söz Hakkım olmasın istiyormuş meğer.Ama hiç aklımda yokken mali müşavirlik sınavına girdim ilkinde olmadı ama inatla pes etmedim beni kapatamaz diye ve inatla ders çalıştım çok şükür sınavımı kazandım :) Aklımda yokken oldu bunlar inanıyorum ki Zaman'ı var önce ayaklarımın üstünde dimdik durmam gerekiyordu durdum şimdi Allah'a dua ediyorum hayırlı Zaman'da versin inşallah.Evinize hayır huzur getirecekse olsun.Ne evlatlar var duyuyoruz.Bebekken seviyorlar ama azcık büyüyünce gürültüsüne katlanamıyoruz aman bir okula gitse de kafamız rahat etse misafir çağırsam güne katılsam diyen anneler var .:) Allah'a hep dua et daha yenisiniz vaktinden önce Çiçek açmaz Can'ım.Şükret hamile olup eşini kaybeden asker eşleri var Şükür eşlerimiz yanımızda Allah beterinden saklasın.Hayırlısıyla gelecekse gelsin kuzularımız:)

Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..

hep duam tek duam bir evladım olsun mucizeler gerçekleşsin allahım. .
arkadaşımın çocuklar ina baktıkça içim sizliyor eşim çocukları sevdikce kalbim acıyor. .
bir çocuğum olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun allahım. .
yeterki olsun bitane olsun. .
gün geçtikçe umutlarım yok oluyor tükendim artık. .
sanki hiç olmayacak hiç gelmeyecek. .
eşimle yapayalnız yaşlanacağız belkide. .
nolursunuz evlatlarinizin kıymetini bilin onlar size gönderilmiş en büyük mucize ve siz çok ama çok sanslisiniz binlerce kez şükür edin bir evlada sahipsiniz. .
bi hissi çocuğu olan asla anlayamaz anlatılmaz yaşanır. ..
benim için dua edermisiniz nolursunuz. .
bitane sağlıklı hayırlı evladım olsun allahım bitane sadece bitane olsun yeterki olsun artık. . beklemek çok zor her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı. .
çevremde insanlar erkek kız ayrımı yaparken ben ne kız nede erkek çocuğuna sahibim belkide hiç olmayacagagim. .
neden insanlar bu kadar nankör neden allahın onlara bi mucize verdiğinden habersizler. .neden neden. .?

Ne güzel anlatmışsınız.Hele parfüm yerine süt kokusu işlesin tenime değince tüylerim ürperdi.Anne olmaya ne kadarda hazırsınız.Rabbim gönlünüze göre versin .Anne olmayı nasip etsin.

Kalbinden geçen ne varsa dilerim hepsi gerçek olur. Üzüntüden döktüğün gözyaşların mutlulukla son bulur. Allahım sana ikiz çocuk nasip eyersin tez zaman da inşallahhhhhh güzel haberlerini en kısa zamanda yazman dileği ile... kaç zamandır istiyorsun bilmiyorum ama İnan Allah hiç bir duayı geri çevirmiyor. Belki bugün değilse bile yarına uyandığın bir sabah yeşerecektir umutlar. Hem öyle dertli dertli umutsuz olma. Derdinden büyük Allah var. En içten dualarımla ettiğin dualara aminnnnnn

Ben 6 yil sonra kavustim kizima.7 aylik dogdu birbicuk kiloydu simdi 20 aylik balim masallah.coookkk zor gunlerdi cok tedavi gorduk cok dr gezdik hep husran hep gozyasi ama umut hic bitmedi hep dua ettik hic pes etmedik.duamiz saglikli bir evlat oldu hep herzaman boyle dua ettik.olsunda nasil olursa olsun diye dua etme ve vakti gelmeden olmayacagini hayatini zehir etmenin sana bir faydasi olmayacagni kendine anlat.
umutsuz olma sana sunu soyliyim stres uzuntu en buyik engel neseli olun gezin tozun hayal kurun bebegime sunu alcam bunu yapicam diye.en kotusunu dusunmeyin.vaeikosel sonrasi cooookkk hamile kalan var hic korkma esine iyi bsk sperm sayisini aryiracak seyler yedir adim adim ilerle mutlaka Allahin izniyle olur niye olmasin.6 yil hep olacak dedim hiiccccc umudumu yirirmedim hep dua ettim dimdik durdum simdi hayallerimi bir bir gerceklestiriyorum cok sukur.sende yapacsksin inan buna bebegim olacak anne olucam de esine de guc ver.aglamakla cozulmuyor destek ol erkekler icine atar ona gucu sen vereceksin dik durki senden guc alsin.zavalli durma seni guclu gorunce oda moralli olur bu yol cok cetin bu imtihsn cok zor lutfen kendine gel ve sakinles.guclu bir anne olmak istiyosan azimli ve sabirla yola devam et.insallah Allah saglikli bir evlat versin dualarmdasin...

Dua ve zaman bekle anne olupta cocuğunla gezeceğiniz günlerin hayalını kur ve hayırlısını dile

Allahin izniyle en yakin zaman da inş bebek haberini alirsin canim. Allah hayirli evlat nasip etsin.

Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..

arkadaşımın çocuklar ina baktıkça içim sizliyor eşim çocukları sevdikce kalbim acıyor. .
nolursunuz evlatlarinizin kıymetini bilin onlar size gönderilmiş en büyük mucize ve siz çok ama çok sanslisiniz binlerce kez şükür edin bir evlada sahipsiniz. .
bitane sağlıklı hayırlı evladım olsun allahım bitane sadece bitane olsun yeterki olsun artık. . beklemek çok zor her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı. .
çevremde insanlar erkek kız ayrımı yaparken ben ne kız nede erkek çocuğuna sahibim belkide hiç olmayacagagim. .
neden insanlar bu kadar nankör neden allahın onlara bi mucize verdiğinden habersizler. .neden neden. .?
Canım benim Rabbim tez vakitte kucağını doldursun inşallah anliyorum seni benimde bi sure cçocuğum olmadı kendimi kısır ilan edip hiç çocuğum olmayacak sandım Allahtan ümit kesilmez ben ne zaman kafama takmayı gerecek anlamda bıraktım o ay hamile kaldım kendime hayatı zindan ediyordum anlıyorsun herşeyin bir zamanı var olacağı varsa olur dedim akışına bıraktım ev tabi gebelik testleriyle dolu o gün tam adet gunumdu yani gunum de geçmemişti bi deneyim dedim baktım ikinci çizgi esimde evdeydi nasıl aglastik ikimiz biz ne zaman kafaya takmayı bıraktık o zaman geldi melegimiz hayatınızı biraz akışına bırak 2 senede çok değil aslında gerçekten hayatınızı yasayin

Rabbim tez zamanda hayirli saglikli bi evlat versin sana ay gibi dogsun evine

hiç bir şeye bu kadar anlam yuklemeyin bu kadar aciz olmayın

Tüp bebek deneyin

Varikosel ve sıfır sperm teşhisinin üzerinden bir yıl geçmeden çocuk kucağımızda idi

Eşiniz tedavi oluyormuş zaten bu kadar bunaltmayın kendinizi stres kötü bir şey

Bu yazının başlangıcında yazdıklarınızı sosyal medyada okumuştum gözlerim dolmuştu. Bende tedaviler geçiren biriyim iki aşlama üç tüp denemesi; biri dondurulmuşlarla oldu, biriside yumurtalar olgun çıkmadığı için transferim olmadı. Ne yazık ki normal yolla kolayca hamile kalanlar kıymetini bilmeyebiliyorlar aslında o kadar güzel bir mucize ki ve bu süreçte neler duydum neler ama yılmadım yılmıyorum tedaviye tekrar başlayacağız siz de yılmayın umudunuzu kaybetmeyin inşallah Rabbim sabrımızın karşılığını verir.

Allah''tan her şeyin hayırlısını dileyin. inşallah tabiki gönlünüze göre olur ama daha beterlerini düşünün. Ben de sizinle aynı durumdayım. Ama artık hiç olmama durumunu bile kabullenmeye çalışıyorum. Üzülmüyor muyum çok üzülüyorum. Ama demek ki Rabbim beni bekletecek biraz. İnşallah verecek hayırlıyla sağlıkla sıhhatle. Vermese de bildiği bi şey vardır. Diyorum ki ooh aman gezerim tozarım eşimle. Ne yapalım. İçinizdeki özlemi sabırsızlığı anlıyorum ama biraz teslimiyet ile yaklaşın. Emin olun stresle olacağı vvara da olmayacak. Rabbim hayırlı oolan sabretmeyi nasip etsin ama öncelikle gönlümüzdeki tüm dilekleri bize hayırlıbkılsın ve nasip etsin tez vakitte.

Canım aglıyarak okudum yazdıklarını dua edıcem sana Rabbimin katında hiçbişe imkansız değil ol der olur lütfen ümidini yitirmeden dua et meryem süresini oku ben öle hamile kaldım dua edıcem sana Rabbim hayırlı bi evlat nasıp etsin sanada tüm istiyenlerede senin de bi evladın olucak inşaallah....

İnşallah sağlıklı, çocukların olur. Özlemlerini mutlulukla yaşarsın onlarla.

Stres yapma, her ay takip etme, olacaktır emin ol. Benim tanıdığım "çocuğun olmaz" denilen bir sürü aile şu anda evlat sahibi. Ablam, çocuğu olmaz dendi, ne gözyaşı döktü, üzüntü yaşadı ama allah ona 3 çocuk verdi. İlki tüp bebek diğer kendiliğinden oldu. Bir arkadaşım olmaz diye tüp bebekte karar verdiler, daha dr gitmeden hamile olduğunu öğrendi. Kanser tedavisi görüp çocuğu olmaz denip menopoz zannedip ondan adetim gecikti diye dr a giden arkadaşım hamileydi.

Yani olacaktır. Gönlünü ferah tut. Olmuyor-olmayacak diye kurma kafanda. Her ay adetini, yumurtlama gününü takip etme rahat ol. Kafandan at o olumsuz düşünceleri. Emin ol olacaktır. Buraya da yazacaksın, hiç beklemediğim bir anda hamileyim diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X