• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çocuğun bile karnı doysa..

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Merhaba hanımlar. Merhaba çocuğu yemek yemiyo diye buraya yazıp dert yanan vicdanlı anneler..

Dünyada zulmün, savaşın yine en çok yara alanı çocuklar. Kötülüklerden bi haber hayat onları nereye sürüklerse oraya gidiyorlar..

Geçen haberlerde ışidden kacan bir aileyi gösteriyordu. Annesi pet şişedeki sütü kapakla baygın cocuguna içiriyordu. gitmedi bu sahne gözümün önünden gitmiyor :KK43::KK43::KK43:

insanlar delirmiş insanlar kudurmuş kafayı yemişler :KK43:

bu resmi gördüm ve burda üzüntümle paylaşmak istedim..

ben mutevazı bi öğrenci olarak tüm harçlığımla gidip kutu kutu süt alacagım şimdi.

belki birileri de benim gibi düşünüp yapmak ister..

belkide aralarında en gerekliler cocuk bezi süt bebe bisküvisi ve kadın pedi :KK43: halden anlamamız gerek değil mi..

Allah yardımcıları olsun.. Allahım zalimlerin zulmünden korusun artık :KK43:

Eklentiler

• Bv6hIU-CYAA2zz3.jpg large.webp
    Bv6hIU-CYAA2zz3.jpg large.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 133
Bugün alıp göndereceğim inşallah da süt tozu gereksiz ve sağlıksız geldi bana. Bu kisiyi taniyor musunuz bir de

Ah canım ne kadr güzel düşünmüşsün. Senin gibi insanların kaldığını bilmek güzel. ALLAH sen ve senin gibilerden razı olsun inşaALLAH

Aminn.cnmm.ben onlari hic izlemiyorum.direk kanal degistiriyorum. Bu demek degil ki duyarsiz kaliyorum.tek yaptigim onlara beddu etmek.simdi yatagimdayim,boynum yantarafa dustu aklima amerikali askeri kesme eylemi geldi..offffffffff.icim yandiii.orada olup isidin kafasinidemir sopayla ezmek istedim...
Bu nezalimlik.bu ne allahimmmmm.
VE BAGIRARAK SOYLUYORUMMMMMMMMM
IYIKI VARSIN CEHENNEMMMM
yoksa bu zalimlerin yaptiklari yanina kar mi kalacak saniyorsunuz...

Bugün alıp göndereceğim inşallah da süt tozu gereksiz ve sağlıksız geldi bana. Bu kisiyi taniyor musunuz bir de
bana da öyle geldi
numara var bide para degil ya inandırıcı geldi
arayıp sormak lazm bide dernek adına yollanıyor guvenli geldi bana

Alıp gönderirim ama bu kişi güvenilir nu
bilmiyorum ama dernege yollanıyor ya dernek aranıp sorulabilir aslında önce

Ah canım ne kadr güzel düşünmüşsün. Senin gibi insanların kaldığını bilmek güzel. ALLAH sen ve senin gibilerden razı olsun inşaALLAH
Allah sizden de razı olsun sagolun inşallah bi işe yarar da 3 5 yavrunun karnı doyar.

Aminn.cnmm.ben onlari hic izlemiyorum.direk kanal degistiriyorum. Bu demek degil ki duyarsiz kaliyorum.tek yaptigim onlara beddu etmek.simdi yatagimdayim,boynum yantarafa dustu aklima amerikali askeri kesme eylemi geldi..offffffffff.icim yandiii.orada olup isidin kafasinidemir sopayla ezmek istedim...
Bu nezalimlik.bu ne allahimmmmm.
VE BAGIRARAK SOYLUYORUMMMMMMMMM
IYIKI VARSIN CEHENNEMMMM
yoksa bu zalimlerin yaptiklari yanina kar mi kalacak saniyorsunuz...
kalmaz kalmaz da keske bu kadar masumun da canı yanmasa :(

vallahi kaç gündür aramadığım yer kalmadı. Allah razı olsun sizden. aslında uygun bir vakitte birimiz arayabilirsek, belki öğlen fırsat bulurum. konuşup belki güvene dair sorunlarımızdan azcık kurtuluruz.

hemmen göndereceğim o yavrulara birşeyler.
elimizden bu geliyor, Allah beraberlerinde olsun.
IŞİD denen pisliğin soyu kurusun, onların Müslümanlığı yerin dibine batsın.

bende de çocuklarımın küçülen kıyafetleri falan var ayrıca başka şeyler de göndermek isterim orda yazılı olan isim ve adrese mi göndericez .

nereye göndericez bende birseyler göndermek istiyorum
verdiğim resimdeki adrese sanırım

göndermek isterim tabikide. güvenilirmi acaba onu iyi bilmek gerek o_O

vallahi kaç gündür aramadığım yer kalmadı. Allah razı olsun sizden. aslında uygun bir vakitte birimiz arayabilirsek, belki öğlen fırsat bulurum. konuşup belki güvene dair sorunlarımızdan azcık kurtuluruz.

hemmen göndereceğim o yavrulara birşeyler.
elimizden bu geliyor, Allah beraberlerinde olsun.
IŞİD denen pisliğin soyu kurusun, onların Müslümanlığı yerin dibine batsın.

bende de çocuklarımın küçülen kıyafetleri falan var ayrıca başka şeyler de göndermek isterim orda yazılı olan isim ve adrese mi göndericez .
evet o adrese gönderilecek
ben henüz yollayamadım ama o dernegi arayp güvenilirliğinden emin olan varsa buraya yazabilir
benim öyle bi sansım yok ama kredi kartı olanlar bence internetten sipariş verip adresi orayı versin kargo bakımından daha uygun olur
cünkü sütler falan agır gelecektir kargo masrafıda cok tutar :/keske bi kargo firması bu konuda anlaşmalı olsa..

Back
X