- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
bana da öyle geldiBugün alıp göndereceğim inşallah da süt tozu gereksiz ve sağlıksız geldi bana. Bu kisiyi taniyor musunuz bir de
bilmiyorum ama dernege yollanıyor ya dernek aranıp sorulabilir aslında önceAlıp gönderirim ama bu kişi güvenilir nu
Allah sizden de razı olsun sagolun inşallah bi işe yarar da 3 5 yavrunun karnı doyar.Ah canım ne kadr güzel düşünmüşsün. Senin gibi insanların kaldığını bilmek güzel. ALLAH sen ve senin gibilerden razı olsun inşaALLAH
kalmaz kalmaz da keske bu kadar masumun da canı yanmasaAminn.cnmm.ben onlari hic izlemiyorum.direk kanal degistiriyorum. Bu demek degil ki duyarsiz kaliyorum.tek yaptigim onlara beddu etmek.simdi yatagimdayim,boynum yantarafa dustu aklima amerikali askeri kesme eylemi geldi..offffffffff.icim yandiii.orada olup isidin kafasinidemir sopayla ezmek istedim...
Bu nezalimlik.bu ne allahimmmmm.
VE BAGIRARAK SOYLUYORUMMMMMMMMM
IYIKI VARSIN CEHENNEMMMM
yoksa bu zalimlerin yaptiklari yanina kar mi kalacak saniyorsunuz...
verdiğim resimdeki adrese sanırımnereye göndericez bende birseyler göndermek istiyorum
göndermek isterim tabikide. güvenilirmi acaba onu iyi bilmek gerek
vallahi kaç gündür aramadığım yer kalmadı. Allah razı olsun sizden. aslında uygun bir vakitte birimiz arayabilirsek, belki öğlen fırsat bulurum. konuşup belki güvene dair sorunlarımızdan azcık kurtuluruz.
hemmen göndereceğim o yavrulara birşeyler.
elimizden bu geliyor, Allah beraberlerinde olsun.
IŞİD denen pisliğin soyu kurusun, onların Müslümanlığı yerin dibine batsın.
evet o adrese gönderilecekbende de çocuklarımın küçülen kıyafetleri falan var ayrıca başka şeyler de göndermek isterim orda yazılı olan isim ve adrese mi göndericez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?