Bir çocuğun kahramanı olmak ister miydiniz?

Eger gelirin yeterliyse ve kahraman olmak istiyorsan aileden ücret alma..
Maalesef arkadaşım atanana kadar aileme yük olmamam lazım devlet bursu da bitti okul bitince hem kendimi geliştirmek hem de aileme yük olmamak için özel ders yapacağım. Bu yük olmak cümlesi onlar için kabul edilemez biliyorum ama insan mezun olunca boş durmak istemiyor

Bunu denemiştim :) Karşılığında "Banane umrumda değil destek falan çıkmayacağım" diyip defteri kitabı masadan iten bir cevap aldım ama başarıcam inanıyorum :))

Bunu denemiştim :) Karşılığında "Banane umrumda değil destek falan çıkmayacağım" diyip defteri kitabı masadan iten bir cevap aldım ama başarıcam inanıyorum :))

Ozaman bir film önercem onu izleyebilirsin izlemediysen 'Taare zameen par' belki konuyla alakali birsey yakalarsin :)

Bir yandanda düsündüm acaba diger cocuklarmi soguttu dersten sürekli telefon tablet pcle fln oynamaktan?

Kahramanı olmak için gönül bağı kurabilmeniz lazım. Kendinizi sevdirmelisiniz derslere ilgisini çekmek için de konuları oyunlastirmayi deneyin. Benim bransim Türkçe. Örneğin sifatlarsa konu değişik dikkat çekici bir nesneyle sınıfa giriyorum özelliklerini saymalarini istiyorum misal tahta sıfat tamlamasiyla doluyor ama konuyu düz anlatıp örnek istedigimde sonuç böyle değil. Drama da çok etkili ilgi çekmede. Uzgün bir virgül çiziyorum kocaman güldürmek ister misiniz diyorum doğru yerlestirirsek cok mutlu olacak diyorum hevesleniyorlar hemen . Bu gibi yöntemler uretebilirsiniz konulara uygun sekilde

İlginiz için teşekkürler arkadaşlar filmi de mutlaka izleyeceğim not aldım :))
Bence sen ücretini al , ücret almamak ebeveyne ödül çocuğa değil , ücret almazsan seni ne motive edecek ki ??? Çocukla da oyun oynamaya extra bir gün gidebilirsin o gidişin de ücretsiz olsun madem diğer gidişlerin de de ilk 15 30 dakika çocuğum yönlendirmesi ile hareket edip oyunlar oynayıp sonra adım adım derse geçebilirsin , bence o çocuğun kafasına ders i sokmaya değil ders çalışma bilincini sokmaya ihtiyaç var , o da onun istekleri doğrultusunda şekillendirmek ten geçiyor vaktinizi, o öyle sansın ya da seni de çok sevmesi gerekiyor

Kahraman olmak için ekip ruhu gerekir. Ne yazıkki tek başınıza o çocuğun kahramanı olmanız zor. Haftada bir günle daha zor, en gerçekçi çözümler ailesinin kendisini kötü yönde etkileyen arkadaşları ile görüşmesine bir sınır koyması ve odevleriyle,okuluyla sıkı sıkıya ilgilenmesi. Bence aksamlari annesini arayıp ödevini yapıp yapmadığını falan sorun. Evinde çok vakit geçirin . Ders bir saat ise iki saat önceden gidin. Benim de dersten kaçan bir ogrencim vardi. Evlerinde bolca vakit geçirerek alistirdim kendime. Zamanla onda özel eğitim gerektiren bir durum olduğunu gozlemledim, eğitsel tanısını ben koydum diyebilirim. İyi bir gözlemleyin bakalım belki onda da öyle bir durum vardır.

bu işin eğitimini aldıysanız bizim size sormamız gerekiyor bu konuda ne yapabiliriz diye?
Eğitim teoriktir önemli olan meslek hayatıyla edinilen tecrübe teoriden çok daha etkilidir. Ben de tecrübeli arkadaşlardan yardım istedim ki ayrıca annesi psikoloğa da götürmüş bir rahatsızlığı da olabilir hemen insanları yargılamayın bi anlamaya çalışın lütfen

böylede sen beni yargılıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…