• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çocuk bakma meselesi

hayır insanlar bu devirde kibarlığı,nazikliği,naifliği afedersiniz ama saflık olarak korkaklık olarak, tepesine vur al ekmeğini tipinde kişiler olarak görüyor.Söyleyin x hanım yada nasıl hitap ediyorsanız, şu kadar günlük ödememi alamadım sizden benimde ödeme yapmam gereken yerler var mağdur oluyorum.Unuttuğunu düşündüğüm diye hatırlatıyorum diyin

Dogru soyluyorsunuz 2 gun daha beklicem ama.. cunku saatlerimiz de cakismiyor goremiyoruz birbirimizi bakalim bu hafta yazicam

Baştan para konuşup pazarlık yapsaydın keşke, hoş karşındaki insanın bunu düşünmesi lazım da, şimdi öyle düşünceli insan bulmak mucize gibi birşey...

Merhaba ben yeni ise baslamis bir anneyim bir sure once evde issizdim ama o surelerde is basvurulari yapmistim ayni zamanda calisan komsumun cocugunun yarim gun bakilmaya ihtiyaci vardi okuldan alinip eve getirip yemek fln 4 bucuk 5 saat bakiyordum daha dogrusu komsum rica etti ama o surede baska isler de bakiyordum kendisi de biliyordu bi ara gorusmeler bile yaptim sonuc bir ise basladim cocuga bakamamak durumunda kaldim ama o surede 17 gun baktim cocugu neyse. Tepki gostermedi hayirli olsun vesaire dedi cocugunu aldi yalniz benim baktigim surenin parasini hala vermedi biraz yari yolda biraktigim icin de mahcubum ama en basinda aslinda cocuk bakma niyetimin olmadigini biliyordu ona ragmen kabul etti siz olsaniz i surenin parasini ister miydiniz. Hic teklif etmemesi de kullanilmis hissi yaratti bende bu arada esi calismiyor yani cocuga babasi da bakabiliyor oyle dimdizlaj da kalmadi.
Paranızı güzel bir dille isteyin. İlk başta para mevzusunu nasıl konuşmuştunuz? Gününe göre hwsaplayın ve komşunuza yanlış anlamayın ama benim de emeğim geçti ve paraya da ihtiyacım var uygun olduğunuz zaman bu kadar ücreti verirseniz sevinirim deyin bence.

Back
X