hoşgeldin canım çok şükür sen nasılsın
tatlım kuzucum siparişini verdi hilalde verecek ama daha vermedi sanırım tiryak ta sipariş vermeyi düşünüyordu nese ninde gelir yakında inşallah sana vesile olduğu gibi herkese olur inşallah canım ben çıkabilirim heran rabbime emanet olun kendinize iyi bakın canlarım dualarım sizinle olumunekankayizsmile
hosbulduk cnmmmmm nasılsınnnnnnnnnopuyorumnanaktan
hamdolsunnn cnm benim sen nasılsınnnn
herkese ıyı geceler kızlar nasılsınız ben malesef adetımı oldum sonunda bıraz gecıktı yuregımızı de deldı gectı cok heyecanlandık ama malesef yıne geldı neyapalım artık hayırlısı demekten baska yapacak bısey yok
ıyı geceler cnm hayırlısı olsun ya dıger aya ınsallahhhhhhhh
ınsallah sogan suyu ıcıyormussun galıba tadı kotu dımı tek nefeste ıcıyorum bende valla ama neyapalım bebegımız ıcın herseye razıyız bu saatten sonra
sogandan nefret ederdım annem yemeklere koyunca kavga cıkardı evlendım evıme hıc sogan gırmezdı ama sımdı var mecbur bebek ıcın yıyoruz olsunda bebegımız hergun ıcmeye razıyımcokacimcoook
esımde bende yemeyız onu haslarken boguluyorum bende evde bıde sabah ac karnına berbat oluyor ama ıste kader neyse canım ıyı geceler herkesede sanada hoscakal gorusuruz
hoşgeldin neşeeeeeeeeeeeezemuszemuskaydirigubbakcemile2
bende yalnızdım
hamdolsun Allaha ve bu günlerimize
sen naasılsın ccanım benim
baya oldu doktora gideli kalp atışı var fakat içerde azcık kanama armış
progestan içip yatıyorum perşembe kontrolüm var dua edin
hoşbulduk canım benim
bende geçmişi okudum
adetten önceki akıntıyı soruyosun
ben yeni hamile kaldıgımda beyaz kremsi bir akıntım olurdu
bu düşükten öncede öyle olmuştu
hayırdır kııııııııııız hilal
neler oluyor sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?