BİR ÇOK ÜYELİK?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eloselos9393

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
434
201
53
31
Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum. Bir çok üyelik açtığım için. Hepiniz hakkınız helal edin. Bu son şifreyi kayıt ettim açmam daha. Çok özür dilerim. Açtığım konu doğru adam evli çıktı. Hala bana başka numaradan ulaşmaya çalışıyor evli olmasa idim sana çoktan ilanı aşk etmiştim sen ayrısın gibi laflar. Kesinlikle her ulaşmaya çalıştığında geri çevir edeceğim. Bir erkek karısına bunu nasıl yapar nasıl eder aklım almıyor. Erken fark etmese idim. O kadının çocukların rızkına girmeye devam edecektim.

Önce Kazen'den özür dilemen lazım,kaç tane üyelik almışsın üstelik..

@uyuyanprenses , @senyoksunneden , @gizemliyollar , @haninerdeeskiler , @nedensizgidisler

ben artık utanıyorum bu üyeyi atmaya ama bu üyenin umrunda değil !
Lütfen artık rica ediyorum, bu üyeyi bize rapor etmeyin evet 2. hatta 1000. üyelik.

Şifresini unutup yeni üyelik alıyormuş ama buna da inanmıyoruz artık.
İlişkilere ara verip hafızanın zayıflığı için doktora git.
Üyelik alıp şifreyi unutman komik oluyor.

Başka numaralardan ulaşmaya çalışıyorsa telefon numaranızı değiştirin. Ayrıca sizi bu kadar kısa sürede nasıl tanıdı da herkesten ayrı olduğunuzu düşünüyor. Klasik erkek klişeleri... hem pastam dursun, hem karnım doysun mantığında

Sifreyi unuttuysaniz gmaille kurtarsaydınız?
Bunun yerine yeni mail alıp yeniden üyelik almak daha mı kolay

esrosss sensin dımı öğretmen olup kocasını ezikleyen

yaaa ben boyle hata yaptım ozur dılerım dıyen ınsanları sevıyorum
bu konuda ıkı hatadan bırden donmussunuz sızın adınıza sevındım

Buraya da fake hesaplardan yazmadığı ne malum

telefonla görüştüm ve fake olmadığına emin olmasam sizce hala üye olarak kalabilir mi ? Bu üyede sorun konuları değil sürekli üyelik almasıydı onu da çözdü

telefonla görüştüm ve fake olmadığına emin olmasam sizce hala üye olarak kalabilir mi ? Bu üyede sorun konuları değil sürekli üyelik almasıydı onu da çözdü
güven sıkıntısı bizim açımızdan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…