- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 53
- 31
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum. Bir çok üyelik açtığım için. Hepiniz hakkınız helal edin. Bu son şifreyi kayıt ettim açmam daha. Çok özür dilerim. Açtığım konu doğru adam evli çıktı. Hala bana başka numaradan ulaşmaya çalışıyor evli olmasa idim sana çoktan ilanı aşk etmiştim sen ayrısın gibi laflar. Kesinlikle her ulaşmaya çalıştığında geri çevir edeceğim. Bir erkek karısına bunu nasıl yapar nasıl eder aklım almıyor. Erken fark etmese idim. O kadının çocukların rızkına girmeye devam edecektim.
tamam etiket nasıl yapacaz burdan yapım ben bilmiyorum onuÖnce Kazen'den özür dilemen lazım,kaç tane üyelik almışsın üstelik..
@uyuyanprenses , @senyoksunneden , @gizemliyollar , @haninerdeeskiler , @nedensizgidisler
ben artık utanıyorum bu üyeyi atmaya ama bu üyenin umrunda değil !
İlişkilere ara verip hafızanın zayıflığı için doktora git.Lütfen artık rica ediyorum, bu üyeyi bize rapor etmeyin evet 2. hatta 1000. üyelik.
Şifresini unutup yeni üyelik alıyormuş ama buna da inanmıyoruz artık.
Başka numaralardan ulaşmaya çalışıyorsa telefon numaranızı değiştirin. Ayrıca sizi bu kadar kısa sürede nasıl tanıdı da herkesten ayrı olduğunuzu düşünüyor. Klasik erkek klişeleri... hem pastam dursun, hem karnım doysun mantığındaArkadaşlar hepinizden özür diliyorum. Bir çok üyelik açtığım için. Hepiniz hakkınız helal edin. Bu son şifreyi kayıt ettim açmam daha. Çok özür dilerim. Açtığım konu doğru adam evli çıktı. Hala bana başka numaradan ulaşmaya çalışıyor evli olmasa idim sana çoktan ilanı aşk etmiştim sen ayrısın gibi laflar. Kesinlikle her ulaşmaya çalıştığında geri çevir edeceğim. Bir erkek karısına bunu nasıl yapar nasıl eder aklım almıyor. Erken fark etmese idim. O kadının çocukların rızkına girmeye devam edecektim.
tamam etiket nasıl yapacaz burdan yapım ben bilmiyorum onu
Önce Kazen'den özür dilemen lazım,kaç tane üyelik almışsın üstelik..
benden değil sizlerden özür dilemeli ve bu yaptığı davranışı doğru buldum...
çok teşekkür ederim. Tekrar kusura bakmayın.benden değil sizlerden özür dilemeli ve bu yaptığı davranışı doğru buldum...
yaaa ben boyle hata yaptım ozur dılerım dıyen ınsanları sevıyorumArkadaşlar hepinizden özür diliyorum. Bir çok üyelik açtığım için. Hepiniz hakkınız helal edin. Bu son şifreyi kayıt ettim açmam daha. Çok özür dilerim. Açtığım konu doğru adam evli çıktı. Hala bana başka numaradan ulaşmaya çalışıyor evli olmasa idim sana çoktan ilanı aşk etmiştim sen ayrısın gibi laflar. Kesinlikle her ulaşmaya çalıştığında geri çevir edeceğim. Bir erkek karısına bunu nasıl yapar nasıl eder aklım almıyor. Erken fark etmese idim. O kadının çocukların rızkına girmeye devam edecektim.
Buraya da fake hesaplardan yazmadığı ne malum
güven sıkıntısı bizim açımızdantelefonla görüştüm ve fake olmadığına emin olmasam sizce hala üye olarak kalabilir mi ? Bu üyede sorun konuları değil sürekli üyelik almasıydı onu da çözdü
kesinlikle fake değilim asla bu konuda doğru diyorumtelefonla görüştüm ve fake olmadığına emin olmasam sizce hala üye olarak kalabilir mi ? Bu üyede sorun konuları değil sürekli üyelik almasıydı onu da çözdü
güven sıkıntısı bizim açımızdan
fake olsam özür dilemezdim hanım efendigüven sıkıntısı bizim açımızdan
hatasız kul olmazkesinlikle fake değilim asla bu konuda doğru diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?