Bir çözüm arıyorum lütfen akıl verin kafayı yemek üzereyim.

carmina000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
504
166
23
Arkadaşlar işten eve geldik .yemek yedik sofrayı topluyoruz eşim makinası diziyordu bu bulaşıklar olmuş mu dedi kepçe ve tencere kapağını gelişigüzel koymuştum .bende sen bırak ben halledeyim gerisini gelişigüzel koymuştum farkındayım dedim.sen bize güzel bir çay demle dedim.geçti çay dememeye. Bu ocağı silerken dikkat etmiyorsun bu boru yine kaymış patlarsa ölürüz bak çok tehlikeli bla bla bla...dedim ki bak sürekli eleştiriyorsun özgüvenimi zedeliyor bu durum.yapamıyorum beceremiyorum izlenimi oluşturuyor çok rahatsız oluyorum dedim.yapamıyorsun o zaman dedi beceriksizsin dedi .çok zor birşey değil dedim sürekli eleştirmek yerine yardımcı olup düzeltebilirsin.arkanı toplayamam sürekli diyor.bende seni eleştirebilirim ıvırdan zıvırdan aynı evde yaşıyoruz dedim.ama ben düzeltiyorum eksik görünce diyorum.sen benim canımı sıkıyorsun diyor.doğrudur sıkılıyordur canın ama kabul etmediğin için hatanı bir çözüm üretemiyoruz dedim.şimdi küstü yattı.ben artık buna öyle bir tavır alacağım ki 1 ay mı olur bir hafta mı olur hatasını anlatıp gelip konuşmak isteyene kadar konuşmayacağım.öyle çok yoruldumki hiçbirşey hissetmiyorum artık bıktım eleştirilerinden kaprislerinden.artık sevmiyor muyum acaba bu adamı böyle mi oluyor hissizlik kızgınlıkla mı bunları düşünüyorum.

Yeni evli misiniz? Eşinizin biraz daha kibar olması gerekirdi bana kalsa. Kusur görmek isteyen elbet bulur.

Çok takıntılı galiba

Asla baş edemezsin elinden geleni yap hâlâ konuşursa duyma , ömür geçmez hasta olmaya gerek yok

Ne kadarlık evlisin?
Yeni iseniz zamanla oturacaktır birbirinizi öğrenince kimse kimseye müdahale etmeyektir sadece karşıklı anlayış ve sabır gerekiyor...

Ne kadarlık evlisin?
Yeni iseniz zamanla oturacaktır birbirinizi öğrenince kimse kimseye müdahale etmeyektir sadece karşıklı anlayış ve sabır gerekiyor...
1.5 yıl oldu.elektrik süpürgesini kıl yumağı buldu diye tartışan adam bu ya.nasıl temizlmemişim ucunda kalmış.hiç bişey hissetmiyorum artık ona karşı. Sürekli eleştiri kendime olan özgüvenim zedelendi yeni yeni toparlıyorum bugün sar başa.bazen bırakıp gitmek istiyorum çok kızgınım çok

Yeni evli misiniz?
Genelde ilk zamanlar böyle tartışmalar oluyor, sonradan beğenmiyorsan kendin yap modu devreye giriyor

Eşinin yardim etmemesinin tepkisini arkadaşa fena yansitmissin tatlım

Bazi adam da var ki aman yardım etmesin yeter ki sussun karsimasin denir

Bence eşi de bu tiplerden
Yardım etmemesine ilgili eleştiride bulunmadım hiç. Hatta haksızlık yapmayın diye yansıtmadım fikirlerimi

Keşke benim kocamda yardım edip arkamdan söylense... Olan var olmayan var arkadaşım bardağa dolu tarafından bak :)

Çok takıntılı galiba

Asla baş edemezsin elinden geleni yap hâlâ konuşursa duyma , ömür geçmez hasta olmaya gerek yok
Hasta oldum sanırım sürekli eski yaptığı eleştirileri hatırlayıp nasıl cevabını vermezsin nasıl kendini ezdirirsin diye kızarken buluyorum kendimi.eşimden çok uzağım artık suratını bile görmek istemiyorum. Bunlar normal mi lütfen yardım edin.

Diger mesajlariniza da baktim.Esiniz titiz galiba ? Bence umursamayin tamam diyip gecin.Hatasini anlamasi icin konusmayim diyorsunuz ama bana kalirsa kendini daha cok hakli gorur.

Bu kadar da buluttan nem kalmayın yahu. Karı kocasınız tabi ki birbirinizi elestireceksiniz zaman zaman. Ne var bunda?
Sürekli mi hanfendi .çorabını giy, patiğini giy, o tencereyi kullanma, makinası tam dolmadan açma ,çamaşırlar tam dolmakan niye açtın .böyle yapma şöyle yap .anlamıyor musun kaç kere diyeceğim.yere su damlatma .yere nasıl su damlatırsı n diye bir hafta kavga ettik.ben kendimi savundum diye.sürekli böyleydi ve ben salaklar gibi hep dinler içime atar üzülürdüm artık yeter ya bıktım soğudum iyice.

biz de eşimle biribirimizin yaptığı işi eleştirebiliyoruz, özgüveninzz bu kadar sallantıda olmasın, ocak silememek özgüveninizi sarsmamalı. ben de cam silemem mesela, beceremem, eşim yapar, yapmaya çalışıp beceremediğimde güler. ben de onu çok yavaşsın diye eleştirirrim, ama kırılmıyoruz bunlar için birbirimize...

Diger mesajlariniza da baktim.Esiniz titiz galiba ? Bence umursamayin tamam diyip gecin.Hatasini anlamasi icin konusmayim diyorsunuz ama bana kalirsa kendini daha cok hakli gorur.
Susunca da susmuyor ki adam yüz buluyor iyiden iyiye .çöküyorsun özgüvenin kalmıyor .sürekli devam ediyor.

Bunların hepsi bir birikim bu kadarı normal mi sizce .uslübu çok çirkin dünyanın en beceriksiz insanı gibi hissettiriyor size.beni anlayamıyorsun biliyorum ama çok yoruldum pamuk ipliğine artık hisslerim.çok zedelendim.

Eşiniz böyle bir adam. Yapacak bişey yok, değişmez. Ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.

Bunları öyle havadan yazmıyorum. Titiz düzenli dırdırcı bir eşim var benim de. Dolapta bozulan bir şeyi getirip bu ne diye burnuma soktuğu çok olmuştur. Özgüven zedeleyecek bir durum değil bence. Ben gülüp geçiyorum genelde. Kayınvalidem yok diye sen kayinvalidelik yapıyorsun falan diyorum.

Çok yakın arkadaşımın yaşadığı duruma benziyor hamileyken bile niye tozları almadın diyen bir tipti...Sonra arkadaşım umursamaz oldu eşi de şimdi o kadar baskıcı değil yıllar sonra anca oturdu..Ama sizin o kadar sabrınız varmı o tartışılır neticede titiz adamla uğraşmak zordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…