- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
Bak ne güzel yardım eden bir kocan var.
Ve egitmesi sana kalmış.
Kapiş?
1.5 yıl oldu.elektrik süpürgesini kıl yumağı buldu diye tartışan adam bu ya.nasıl temizlmemişim ucunda kalmış.hiç bişey hissetmiyorum artık ona karşı. Sürekli eleştiri kendime olan özgüvenim zedelendi yeni yeni toparlıyorum bugün sar başa.bazen bırakıp gitmek istiyorum çok kızgınım çokNe kadarlık evlisin?
Yeni iseniz zamanla oturacaktır birbirinizi öğrenince kimse kimseye müdahale etmeyektir sadece karşıklı anlayış ve sabır gerekiyor...
Yardım etmemesine ilgili eleştiride bulunmadım hiç. Hatta haksızlık yapmayın diye yansıtmadım fikirlerimiEşinin yardim etmemesinin tepkisini arkadaşa fena yansitmissin tatlım
Bazi adam da var ki aman yardım etmesin yeter ki sussun karsimasin denir
Bence eşi de bu tiplerden
Hasta oldum sanırım sürekli eski yaptığı eleştirileri hatırlayıp nasıl cevabını vermezsin nasıl kendini ezdirirsin diye kızarken buluyorum kendimi.eşimden çok uzağım artık suratını bile görmek istemiyorum. Bunlar normal mi lütfen yardım edin.Çok takıntılı galiba
Asla baş edemezsin elinden geleni yap hâlâ konuşursa duyma , ömür geçmez hasta olmaya gerek yok
Sürekli mi hanfendi .çorabını giy, patiğini giy, o tencereyi kullanma, makinası tam dolmadan açma ,çamaşırlar tam dolmakan niye açtın .böyle yapma şöyle yap .anlamıyor musun kaç kere diyeceğim.yere su damlatma .yere nasıl su damlatırsı n diye bir hafta kavga ettik.ben kendimi savundum diye.sürekli böyleydi ve ben salaklar gibi hep dinler içime atar üzülürdüm artık yeter ya bıktım soğudum iyice.Bu kadar da buluttan nem kalmayın yahu. Karı kocasınız tabi ki birbirinizi elestireceksiniz zaman zaman. Ne var bunda?
Susunca da susmuyor ki adam yüz buluyor iyiden iyiye .çöküyorsun özgüvenin kalmıyor .sürekli devam ediyor.Diger mesajlariniza da baktim.Esiniz titiz galiba ? Bence umursamayin tamam diyip gecin.Hatasini anlamasi icin konusmayim diyorsunuz ama bana kalirsa kendini daha cok hakli gorur.
Bunların hepsi bir birikim bu kadarı normal mi sizce .uslübu çok çirkin dünyanın en beceriksiz insanı gibi hissettiriyor size.beni anlayamıyorsun biliyorum ama çok yoruldum pamuk ipliğine artık hisslerim.çok zedelendim.biz de eşimle biribirimizin yaptığı işi eleştirebiliyoruz, özgüveninzz bu kadar sallantıda olmasın, ocak silememek özgüveninizi sarsmamalı. ben de cam silemem mesela, beceremem, eşim yapar, yapmaya çalışıp beceremediğimde güler. ben de onu çok yavaşsın diye eleştirirrim, ama kırılmıyoruz bunlar için birbirimize...
Sürekli mi hanfendi .çorabını giy, patiğini giy, o tencereyi kullanma, makinası tam dolmadan açma ,çamaşırlar tam dolmakan niye açtın .böyle yapma şöyle yap .anlamıyor musun kaç kere diyeceğim.yere su damlatma .yere nasıl su damlatırsı n diye bir hafta kavga ettik.ben kendimi savundum diye.sürekli böyleydi ve ben salaklar gibi hep dinler içime atar üzülürdüm artık yeter ya bıktım soğudum iyice.
Çok yakın arkadaşımın yaşadığı duruma benziyor hamileyken bile niye tozları almadın diyen bir tipti...Sonra arkadaşım umursamaz oldu eşi de şimdi o kadar baskıcı değil yıllar sonra anca oturdu..Ama sizin o kadar sabrınız varmı o tartışılır neticede titiz adamla uğraşmak zordur1.5 yıl oldu.elektrik süpürgesini kıl yumağı buldu diye tartışan adam bu ya.nasıl temizlmemişim ucunda kalmış.hiç bişey hissetmiyorum artık ona karşı. Sürekli eleştiri kendime olan özgüvenim zedelendi yeni yeni toparlıyorum bugün sar başa.bazen bırakıp gitmek istiyorum çok kızgınım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?