Bir çözüm arıyorum lütfen akıl verin kafayı yemek üzereyim.

Kendisi titiz değil takıntılı böyle konularda .yoksa bekarlık evini bok götürÜrdü.lavabo sürekli kıl içinde kalıyor ben temizliyorum dır dır etmiyorum onun gibi.kaynana bildiğiniz bir açığı olsada laf saysam.

Sürekli temizlik yap diyen biri değil 3 hafta evi süpürme ne oluyor demez canı istemezse süpürmezde .huyu temizlik hastalığı olsa yine bir nebze anlayacağım

Bence haklısınız.Rahatsız olduğunuzu söyleyin.Aslında özguven meselesi değil bu bence dırdırdan rahatsızsınız

Ya sağlığından önemli mı.gercekten çok zor bir durum , bence bu pasaklı erkekten daha zor Allah kolaylık versin ama cevabını verdi o an , arkadan böyle deseydim yapsaydım diye düşünürsen bu ömür nasıl geçecek kendine bu kötülüğü yapma

Ocak silememek değil konu silerken boruyu oynatmıştım doğalgaz borusuymuş .o boruyu oynatmamak için süper woman olman gerekiyor silerken gerizekalı demek istiyorum şuan.çok sinirliyim bu kadar yani kaldık hakaret eden bir yapım asla yoktur

Susunca da susmuyor ki adam yüz buluyor iyiden iyiye .çöküyorsun özgüvenin kalmıyor .sürekli devam ediyor.
Susunca da susmuyor ki adam yüz buluyor iyiden iyiye .çöküyorsun özgüvenin kalmıyor .sürekli devam ediyor.
Esinizin yapisi bu heralde benim annem de oyleydi.Oldugu gibi kabul etmekten baska seceneginiz yok.Umursamak en iyisi tamam deyip gecin .
Herseyi dort dortluk yapamazsiniz ki insaniz neticede.Surekli herseyi yanlis yapacak gibi mi dusunuyorsunuz o yuzden mi ozguvenim kalmadi diye dusunuyorsunuz?

Evet elim ayağıma dolaşıyor yapabileceğim şeyleri bile yapamıyorum.biraz toparladım kendimi c3vap verdikçe bu ne ya sanki çıkıp gitsem kuş olup uçacağım.büyük bir yük kalkacak üzerimden

Benim eşimde bazen eleştirir beni..birşeyi de becer der..ilk zamanlarda çok takıyordum artık hiç umursamıyorum bile gülüp geçiyorum ..siz de öyle yapın olduğu gibi kabul edin.

Evet elim ayağıma dolaşıyor yapabileceğim şeyleri bile yapamıyorum.biraz toparladım kendimi c3vap verdikçe bu ne ya sanki çıkıp gitsem kuş olup uçacağım.büyük bir yük kalkacak üzerimden
Yani bunun bir yolu yok mu evliliğinden eşinden daha mı değerli egosu. Ben yanlış yapıyorum diyemez mi hiç mi umut yok .tüketmeyim yıllarımı çıkıp gideyim yeni bir hayat kurayım kendime .

Kocişim geldi aklıma okurken oda mutfakta bayılır bana karışmaya ama uslubu kötü diil tabi Çık kız ordan beceriksiz bak pilav böle karıştırılır pattis böle kesilir yapıyor açıkcası benimde işime geliyor. Kendini eksik hissetme eleştirisinden rahatsız olduğundada dile getir dudak hafif titrek gözler hafif yaşlı

Eşinize beziyor demedim takıntısı benziyor demek istedim...Yani zor bir durum tabi benim eşimde herşeye karışır ve bilir de oda sinir bozucu herşeyi didikler sonuna kadar öğrenmek ister en basiti benden iyi regl günlerimi bilir deli yaniilk zamanlar didişirdim sonra bıraktım şimdi eğlence çıkarıyorum..Sende öyle yap açığın olursa ondan önce sen dalganı geç..Zekice davran atağını sen yap ama sanki sen iyice eşinden soğumuşsun yoksa bukadar takılmazdın

Soğuttu gerçekten soğuttu artık .

Canm benim kocamda öyle kendini bazen evin hanimi saniyor ben kenara bisey kaldiriyorum bakiyorumki atmis hic sormadan ortalığa bisey dökülse eline bez alir gelir bende bi gün büyük patladim ondan sonra hic biseye karistirmiyorum aman yardim etmesin ben yaparim sen cok haklisin

Ben çalışıyorum bana yardım etmek zorunda ama burnumdan getirerek değil.ben hata yapıyor muyum diyor ya sen iş yapmıyorsun ki hata yapasın.tek işin bulaşıkları makinası dizmek

Sen de onun açığını bul söylen dur. Bakalım o dayanacak mı? İyi gözlemle bulursun açığını muhakkak

Eşini al bi doktora götür tedavi olsun bu kadarı fazla bence neydi o okb mi ne tam bilmem ama ile bişey galiba

Gece benimle konuşmak istedi .derdimi anlattım sen beni tam bir ruh hastası takıntılı bir insan olarak görüyorsun .benden soğuduğun çok belli ( artık hiçbirşey hissedemediğimi söyledim ) .emek göstermiyorsun akışına bırakıyorsun herşeyi bla bla bla .yine emek vermeyen ben oldum .ben özenliyim takıntılı değilim diyor dikkatliyim diyor.bütün gece uyumadı huzursuz oldu çünkü eleştirmek tam tarzı ama eleştirilmesi hayır.kalbini çok kırmışım onu unutmuşum ben .gözümde çok kötü biriymiş vs vs vs .bu onu çok sarsmış .yatarken gidip sarıldım herşey daha güzel olacak ama emek vermemiz gerekiyor dedim asla burnundan kıl aldırmayan adam sarıldı lütfetti inşallah dedi.ben mesafeye devam edeceğim hisslerim yerine gelene kadar .hala kırgınım ve onun gözünde suçlu benim .o takıntılı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…