- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
Eşiniz böyle bir adam. Yapacak bişey yok, değişmez. Ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.
Bunları öyle havadan yazmıyorum. Titiz düzenli dırdırcı bir eşim var benim de. Dolapta bozulan bir şeyi getirip bu ne diye burnuma soktuğu çok olmuştur. Özgüven zedeleyecek bir durum değil bence. Ben gülüp geçiyorum genelde. Kayınvalidem yok diye sen kayinvalidelik yapıyorsun falan diyorum.[/QUOTE bu diyardan gitmeyi seçiyorum o zaman .ben gülüp geçemiyorum çünkü
Kendisi titiz değil takıntılı böyle konularda .yoksa bekarlık evini bok götürÜrdü.lavabo sürekli kıl içinde kalıyor ben temizliyorum dır dır etmiyorum onun gibi.kaynana bildiğiniz bir açığı olsada laf saysam.Çok yakın arkadaşımın yaşadığı duruma benziyor hamileyken bile niye tozları almadın diyen bir tipti...Sonra arkadaşım umursamaz oldu eşi de şimdi o kadar baskıcı değil yıllar sonra anca oturdu..Ama sizin o kadar sabrınız varmı o tartışılır neticede titiz adamla uğraşmak zordur
Yardım etmemesine ilgili eleştiride bulunmadım hiç. Hatta haksızlık yapmayın diye yansıtmadım fikirlerimi
Sürekli temizlik yap diyen biri değil 3 hafta evi süpürme ne oluyor demez canı istemezse süpürmezde .huyu temizlik hastalığı olsa yine bir nebze anlayacağımÇok yakın arkadaşımın yaşadığı duruma benziyor hamileyken bile niye tozları almadın diyen bir tipti...Sonra arkadaşım umursamaz oldu eşi de şimdi o kadar baskıcı değil yıllar sonra anca oturdu..Ama sizin o kadar sabrınız varmı o tartışılır neticede titiz adamla uğraşmak zordur
Hasta oldum sanırım sürekli eski yaptığı eleştirileri hatırlayıp nasıl cevabını vermezsin nasıl kendini ezdirirsin diye kızarken buluyorum kendimi.eşimden çok uzağım artık suratını bile görmek istemiyorum. Bunlar normal mi lütfen yardım edin.
Ocak silememek değil konu silerken boruyu oynatmıştım doğalgaz borusuymuş .o boruyu oynatmamak için süper woman olman gerekiyor silerken gerizekalı demek istiyorum şuan.çok sinirliyim bu kadar yani kaldık hakaret eden bir yapım asla yokturbiz de eşimle biribirimizin yaptığı işi eleştirebiliyoruz, özgüveninzz bu kadar sallantıda olmasın, ocak silememek özgüveninizi sarsmamalı. ben de cam silemem mesela, beceremem, eşim yapar, yapmaya çalışıp beceremediğimde güler. ben de onu çok yavaşsın diye eleştirirrim, ama kırılmıyoruz bunlar için birbirimize...
Susunca da susmuyor ki adam yüz buluyor iyiden iyiye .çöküyorsun özgüvenin kalmıyor .sürekli devam ediyor.
Esinizin yapisi bu heralde benim annem de oyleydi.Oldugu gibi kabul etmekten baska seceneginiz yok.Umursamak en iyisi tamam deyip gecin .Susunca da susmuyor ki adam yüz buluyor iyiden iyiye .çöküyorsun özgüvenin kalmıyor .sürekli devam ediyor.
Evet elim ayağıma dolaşıyor yapabileceğim şeyleri bile yapamıyorum.biraz toparladım kendimi c3vap verdikçe bu ne ya sanki çıkıp gitsem kuş olup uçacağım.büyük bir yük kalkacak üzerimdenEsinizin yapisi bu heralde benim annem de oyleydi.Oldugu gibi kabul etmekten baska seceneginiz yok.Umursamak en iyisi tamam deyip gecin .
Herseyi dort dortluk yapamazsiniz ki insaniz neticede.Surekli herseyi yanlis yapacak gibi mi dusunuyorsunuz o yuzden mi ozguvenim kalmadi diye dusunuyorsunuz?
Yani bunun bir yolu yok mu evliliğinden eşinden daha mı değerli egosu. Ben yanlış yapıyorum diyemez mi hiç mi umut yok .tüketmeyim yıllarımı çıkıp gideyim yeni bir hayat kurayım kendime .Evet elim ayağıma dolaşıyor yapabileceğim şeyleri bile yapamıyorum.biraz toparladım kendimi c3vap verdikçe bu ne ya sanki çıkıp gitsem kuş olup uçacağım.büyük bir yük kalkacak üzerimden
Eşinize beziyor demedim takıntısı benziyor demek istedim...Yani zor bir durum tabi benim eşimde herşeye karışır ve bilir de oda sinir bozucu herşeyi didikler sonuna kadar öğrenmek ister en basiti benden iyi regl günlerimi bilir deli yaniKendisi titiz değil takıntılı böyle konularda .yoksa bekarlık evini bok götürÜrdü.lavabo sürekli kıl içinde kalıyor ben temizliyorum dır dır etmiyorum onun gibi.kaynana bildiğiniz bir açığı olsada laf saysam.
Soğuttu gerçekten soğuttu artık .Eşinize beziyor demedim takıntısı benziyor demek istedim...Yani zor bir durum tabi benim eşimde herşeye karışır ve bilir de oda sinir bozucu herşeyi didikler sonuna kadar öğrenmek ister en basiti benden iyi regl günlerimi bilir deli yaniilk zamanlar didişirdim sonra bıraktım şimdi eğlence çıkarıyorum..Sende öyle yap açığın olursa ondan önce sen dalganı geç..Zekice davran atağını sen yap ama sanki sen iyice eşinden soğumuşsun yoksa bukadar takılmazdın
Ben çalışıyorum bana yardım etmek zorunda ama burnumdan getirerek değil.ben hata yapıyor muyum diyor ya sen iş yapmıyorsun ki hata yapasın.tek işin bulaşıkları makinası dizmekCanm benim kocamda öyle kendini bazen evin hanimi saniyor ben kenara bisey kaldiriyorum bakiyorumki atmis hic sormadan ortalığa bisey dökülse eline bez alir gelir bende bi gün büyük patladim ondan sonra hic biseye karistirmiyorum aman yardim etmesin ben yaparim sen cok haklisin
Eşini al bi doktora götür tedavi olsun bu kadarı fazla bence neydi o okb mi ne tam bilmem ama ile bişey galibaSürekli mi hanfendi .çorabını giy, patiğini giy, o tencereyi kullanma, makinası tam dolmadan açma ,çamaşırlar tam dolmakan niye açtın .böyle yapma şöyle yap .anlamıyor musun kaç kere diyeceğim.yere su damlatma .yere nasıl su damlatırsı n diye bir hafta kavga ettik.ben kendimi savundum diye.sürekli böyleydi ve ben salaklar gibi hep dinler içime atar üzülürdüm artık yeter ya bıktım soğudum iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?