bir çuval inciri berbat ettim

pyanaya

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
173
327
53
arkadaşlar merhaba. bende bu sıralar takıntı sorunu başladı. her şeyi kafama takıyorum. şu anda çıldırmak üzereyim deli gibi terliyorum. çok önemli bir sınava gireceğim yarın. hayallerimi gerçekleştirmemi sağlayacak yegane sınav. bugün başvuru yaptım fakat başvuru yaptığım yerde acil durumda ulaşılacak yakın kısmına babamın ismi yerine numarasını yazmışım. yakınlık derecesinde baba diye yazıyor. sonra cep no kısmına tekrar numarasını yazmışım. yukarıda kimlik belgelerimde babamın ismi yazıyor. sıkıntı nerede diyeceksiniz. onaylarken herhangi bir yanlış bilgi durumunda sınavı geçsem de iptal olacağı yazıyor. başvuruyu iptal etme veya düzenleme şansım yok. sizce bu küçük hatadan dolayı sınavım iptal olur mu :(((

Nasıl bir sınavdı bilmiyorum ama yanlış bilgiden kastları yani yalan bilgi vermek , amcayı dayı yazmak mesela yada evliyken bekar yazmak gibi gerçeğe aykırı bilgi vermektir. Sorun olacağını sanmıyorum.

Yok canim olurmu öyle şey boş yere üzmüşsün kendini

çok teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattiniz. inanın bu aralar öyle bir durumdayım ki her şeyi yüz kere kontrol ediyorum... ilk defa oluyor böyle bir şey panik yaptım. bir de bu sinavi çocukluğumdan beri bekliyorum belki de ondan...

kimlik üzerinden ulaşılabilen bilgilerin tekrar tekrar sorgulanmasına hastayım. Şu aralar araba alma niyetindeyim, galerileri geziyorum. Kapıda isim soyisim numara alıyorlar. Araç satış danışmanı bir daha alıyor. O gidiyor ikinci elci araca bakmaya geliyor bir de o alıyor, madem öyle kapıdan niye alıyorsunuz saçma sapan işler... Yani boşver olan olmuş. Ben kimsenin buna takılacağını düşünmüyorum, zaten kimlik üzerinden doğrulanabilir bir bilgi. Yalan beyan denilen olay farklı bir şey, mesela ön koşulu vardır sınavın önce dil sınavını geçmen gerekiyordur sen geçmemişsindir ama geçtim diye beyan vermişsindir. Daha sonra senden belge istediklerinde veremezsen sınavın geçersiz sayılır gibi...

Back
X