Bir daha asla ertesi gun hapi kullanmayacagim.

mslanlt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2022
658
584
33
Geçen yıl eylul ayında ertesi gun hapi kullandım.partnerim korunmuştu, riske atmak istemedik. Bana ertesi guj hapi aldık.aradan 10 ay geçti. Ben bu süre içinde kimseyle olmadım.birsye yaşamadım.ama temmuzun sonlarına doğru, bir ilişkim oldu. İçim rahat etmedi ve ertesi gün hapı aldim😢 adetim beş gün erken geldi. Kanamam azaldı gibi. Artık asla ve asla bu hapi kullanmam.
Zararlarının olduğunu okudum. Ama sonuçta yıl içinde iki kez kullanmış oldum ( ella ve abalevo) çok pişmanım. Yumurtaliklarimda dogurganligimda bir sorun yaşamaktan korkuyorum.

Geçen yıl eylul ayında ertesi gun hapi kullandım.partnerim korunmuştu, riske atmak istemedik. Bana ertesi guj hapi aldık.aradan 10 ay geçti. Ben bu süre içinde kimseyle olmadım.birsye yaşamadım.ama temmuzun sonlarına doğru, bir ilişkim oldu. İçim rahat etmedi ve ertesi gün hapı aldim😢 adetim beş gün erken geldi. Kanamam azaldı gibi. Artık asla ve asla bu hapi kullanmam.
Zararlarının olduğunu okudum. Ama sonuçta yıl içinde iki kez kullanmış oldum ( ella ve abalevo) çok pişmanım. Yumurtaliklarimda dogurganligimda bir sorun yaşamaktan korkuyorum.
Prezervatifsiz birliktelik yaşama,hpv ve türevi hastalıklardan korkmuyorsun,yumurtalık boru hattının derdindesin.Yok bişeycik olmaz.

E daha önce konustuk ya bu durumu, kullanmayacağım demiştin zaten
Haklısınız, o zaman regl günümü bekliyordum. Çok şükür ki regl oldum. Ancak ertesi gun haplarinin dogurganligini etkilediğini bilmiyordum soru sormak istemiştim aslında ama eksik yazmışım.

Bir şey olur mu diye korkmuştum yani ileride anne olmam zorlaşır mi diye. Soru cümlesini kullanmamisim konuda afedersiniz😃
Hormonları altüst eden bi hap lakin defalarca kullanıp hamile kalanlar da var elbette.Bunu biz bilemeyiz zaman gösterir.

Hormonları altüst eden bi hap lakin defalarca kullanıp hamile kalanlar da var elbette.Bunu biz bilemeyiz zaman gösterir.
Teşekkür ederim, düzenli bir cinsel hayatım yok , bu yüzden korunma yöntemlerini bilmiyorum evli arkadaşlarıma sorabilirim ama çekindim evlilik olana kadar bir daha böyle durumlar içinde olmayacağım.

😄 2 kere kullanmayla boyle buyuk bir sikinti olacagini dusunmuyorum ama bedeninizi sevin, onemseyin ve boyle seker gibi atmayin su hapi
İnş birsey olmaz. Ertesu gun hapiyla eylul 2024 de tanistim. O zaman erkek arkadasim kullanalim dedi ve kullandim.kotu hissettim kednimj . Bir yil dolmadan baska bir birlikteligim oldu , erkek arkadasim gerek olmadigini bosu bosuna kullanmamami soyledi ama icim rahat etmediği için kullandim. Hatta Konu açtım hatta burada. Hamile kalma riskim var mi diye. Sonra öğrendim ki çok zararliymis. Burada konu açmak istedim bu yüzden, ama komik olmuş.😃 İnş birsey olmaz. Hazir hissettigim zaman anne olmak istiyorum.❤️ Bu yuzden evlenmeden kimseyle olmayacağım artık. Cevabınız için de teşekkür ederim. Korkum azaldı. Sağlığıma dikkat edeceğim

İnş birsey olmaz. Ertesu gun hapiyla eylul 2024 de tanistim. O zaman erkek arkadasim kullanalim dedi ve kullandim.kotu hissettim kednimj . Bir yil dolmadan baska bir birlikteligim oldu , erkek arkadasim gerek olmadigini bosu bosuna kullanmamami soyledi ama icim rahat etmediği için kullandim. Hatta Konu açtım hatta burada. Hamile kalma riskim var mi diye. Sonra öğrendim ki çok zararliymis. Burada konu açmak istedim bu yüzden, ama komik olmuş.😃 İnş birsey olmaz. Hazir hissettigim zaman anne olmak istiyorum.❤️ Bu yuzden evlenmeden kimseyle olmayacağım artık. Cevabınız için de teşekkür ederim. Korkum azaldı. Sağlığıma dikkat edeceğim
Siz senede bi kez mi birlikte oluyorsunuz?

Prezervatif kullandiysaniz neden ertesi gun hapi da kullandiniz ki?
Prezervatif aşağı doğru kaymisti. Benim içim rahat etmedi. Prezervatifle bile hamile kalma riski olduğunu okumuştum. Risk almak istemedim ne anne olmaya hazırım ne de bir bebeğe kiyabilirim . Bu kadar zararlı olduğunu bilmemek büyük cahillik. Ciddi ilişki düşünmediğim biriyle olmak kendime sadakatsizlik.ama oldu işte. 2024 yılında ertesi gun hapiyla tanışmış oldum. Şimdi ileride anne olmam zorlaşır mi diye korktum. Artık , ciddi bir ilişkim olsa bile, evlenmeden önce biriyle olmak yok, evlenince de çocuk dusunulmuyorsa asıl korunma yöntemlerini öğreneceğim

Back
X