Saç Rengi ve Saç Boyama Bir daha asla o boyayı kullanmam

Kızlar palettenin sıcak çikolata rengine boyadım bende bir kaç gün önce hemde bildiğiniz altın sarı tonun üzerine sarı olan saçlarımı simsiyah yaptı berbat iğrenç bi renk oldu, kutunun üstündeki renkle hiç hiç hiç alakası yok... nişanlım koyu renk istiyor diye boyadım ama bin bin bin pişmanın:43::43::43: bu renk olacağını bilseydim elimi bile sürmezdim inanılmaz kötü oldu lütfen biri bişey desin ben şimdi napıcam:26: Ben neredeyse 2 yıldır sürekli altın sarı ile boyuyordum bi ara röfle yaptırdm platin tonlarında sonra dipler geldikçe yine dayadım altın sarıyı ve herkes hayrandı saç rengime forumda bile çoğunluk beğenmişti nazar değdi:50:..... Şimdi nasıl açarım bu rengi açarsam yanar mı? bilen varsa bi söylesin saçlarım iyice yıprandı..

off çok kötüü yapmısın altın sarı şaçalrınıı sen koyulaştırmısın bide çikolata rengine kahve bile deill açılması için bol bol yıkaa bencee renk atarr altından röfle ve saılar çıkarr üstüne ya süremesin boya boyayı açmazz tekar kuaföre gidip işlem uyugulatabilirsin ama yanma ihmalide var maleseff cnm:12:

off çok kötüü yapmısın altın sarı şaçalrınıı sen koyulaştırmısın bide çikolata rengine kahve bile deill açılması için bol bol yıkaa bencee renk atarr altından röfle ve saılar çıkarr üstüne ya süremesin boya boyayı açmazz tekar kuaföre gidip işlem uyugulatabilirsin ama yanma ihmalide var maleseff cnm:12:

Evet maalesef ben yaptım, ama kutunun üstündeki renkle hiç alakası yoktu, hatta arkada boyama sonucuna baktım alttaki saçlar açık olduğunda bende oluşacak renk sütlü kahve gibi çok hoş bir renkti, ama mahvoldum ben, güzelim saçlarım siyah oldu çok çirkin görünüyor.. Demek yanma ihtimali var:( valla ne yapıcam bilmiyorum 29 haziranda düğünüm var...

Evet maalesef ben yaptım, ama kutunun üstündeki renkle hiç alakası yoktu, hatta arkada boyama sonucuna baktım alttaki saçlar açık olduğunda bende oluşacak renk sütlü kahve gibi çok hoş bir renkti, ama mahvoldum ben, güzelim saçlarım siyah oldu çok çirkin görünüyor.. Demek yanma ihtimali var:( valla ne yapıcam bilmiyorum 29 haziranda düğünüm var...

oo ozamna kadarr şaçalrın dinlenmiş olurr yenidenn açılabilirrr kuaföre boyatmalısınnn röflee veee açma işlemi uygularlarr canım yaa sıkma sen

hangisini sayayımki tüm market boyaları. garnier loreal syoss özelliklede köpük boyalar rezalet. kuaförlerin kullandığı markaları alın.

neva color'ı beğendim bi tek

bütün köpük boyaları iğrençti hem haftalarca saçımı döktü hem kepek yaptı hem de tutmadı renkleri.

loreal excellence berbat bir boya,zaten hayvanlar üzerinde deney yapanın önde gideni oldukları için artık kullanmam.

Garnier in yoğun kumral boyasıı :45:

Tek kelimeyle rezalet kutu üstündeki kadının saç rengiyle alakası yok saçımı kopkoyu bişey yapmıştıı :53::53:

garnier'in ekstra açıcı sarısı (110 no) benim saçımı açık turuncu yapmıştı.

(not: saçımın doğal renginde hafif bakırlık olduğundan direk bakıra doğru açılıyor. doğal saç renginde küllü yansıma olan kişide bendeki gibi bir sonuç olmayabilir.)

Back
X