iade de sorun çıkıyormuş araştırdım parayı geç iade ediyorlarmıs riske girmek istemedim...İade etseniz daha kesin bir çözüm değil mi?
Mobilya alışverişi internetten riskli olbiliyor.
Kullanamayacaginiz bir seyi elinizde tutmaktansa iade edin, varsın geç versinler parayı. Şikayetinizi de yapın. Hatta sikayetvar a yazın orda görsün en azından insanlar. Ordan yorum okuyup caydigim cok oldu.iade de sorun çıkıyormuş araştırdım parayı geç iade ediyorlarmıs riske girmek istemedim...
benim şansıma böyle olmuştur diyeceğim ama herkes şikayetci canım kendim bizzat müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum 40 dakika beklettiler sıkılıp kapadım her anlamda ilgisiz bir firmaAaa iyiki söyledin arkadaşım. Bende kaç gündür bakıyordum, ne güzel ürünler var diye.
yasaktır belki diye yazmadım yasakla uyarı alırım arkadaşlar
site adı evidea.com
teşekkürler canım ben başka sitelerden alışveriş yaptım ama ilk defa başıma geldiBu siteden alışveriş yapmayın arkadaşlar.
Hakikaten iğrenç biz de bir problem yaşamıştık..
Konu sahibi arkadaşım geçmiş olsun.
Doğrusu internet alışverişi riskli ama bana yattığım yerden istemek öyle,
rahat geliyor ki vazgeçemiyorum
burada firma adı yasak diye bılıyorum ondan canım... aynen öyle dolap aralarında 1 karış acıklar var sallanıyor bıde napimNeden site adi vermiyosunki?
Magdur etmiyim diyemi?
Seni magdur etmisler hersey mubah bunlara.
Onlarda adam akilli urun yollasalardi.
:) belkide canımGeçenlerde annem alışveriş yaptı o siteden ama bir sorun yaşamadı.bende yapmıştım daha önce.demekki işi cıvıtmışlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?