• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir daha hata yapmak istemiyorum...

hypatiaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
100
59
28
Yalova
Merhaba kizlar.internetten biriyle tanıştım.aslinda kişiliğime karakterime uygun olmayan bi tanışma şekli ama anlik bi ruh haliyle başladı.ilk basta yazisirken guzel bi etkileşim oldu aramizda.muhabbetimiz akiciydi,samimi geliyordu.ayni sehirdeydik.ortak arkadaslarimiz çıktı.sonra telefonla gorusmeye başladık.bakis acilarimiz yakindi birbirine.ordada muhabbet iyi devam etti derken
Görüşelim dedik ve dün akşam görüştük.şaşkındım çünkü daha 5 gün olmuştu
tanışalı.Kendime inanamadım,napıyorum ben dedim bu duyguların etkisiyle biraz
kasıldım.ne olduğunu anlayamadım yani.etkilenip etkilenmediğimi bilmiyorum.
Görür görmez bir histe oluşmadı bende.kendisine bi ara ne amaçla internetten birisyle tanışma
İhtiyacı hissettin gibi bi soru sordum.öyle bi amacım yoktu.muhabbet,tanışma,
Güzel vakit geçirmek tarzı şeyler söyledi.o an kendimi vakit gecirmelik bi kiz gibi hissettim.Boşanmış bir bayanım.bunuda biliyr.Herkesin boşanmış bi insana bakış açısı farklıdır.senin bakış açın nasıl
Bilmiyorum ama açık açık söyleyebilirsin sıkıntı olmaz dedim.benm icin hic bir onemi yok insanlik daha onemlidir dedi.
boşanma sebebimi sordu.hiç boşanmış bir bayan gibi durmuyosun
Karşımda dedi.telefndaki ve yazismalarimizdan biraz daha farkli bi Insan duruyrdu karşımda.bi ara yaptigim bi esprinin ardindan elini omzuma atti kendine dogru çekti.bende uzaklastim.yani ilk gorusmede ne kadar dogru bi durum?bana biraz ters geldi.bidaha hata yapmak cok agir gelir.artık bos iliskilere harcayacak vaktim yok.bu konuyu açma sebebim onun bana ne
Amaçla yaklaştığını tam çözememem.kafama çok takıldı bir sonuca varamadım.kendimi rahatca ifade edebiliyrm ona karsi oda anlayabilen bi insan gibi.iletisimimizde iyi.ozellikle telefonda ama bazi seylerde ters geldi.sizce ne yapmaliyim,nasil davranmaliyim?

Merhaba kizlar.internetten biriyle tanıştım.aslinda kişiliğime karakterime uygun olmayan bi tanışma şekli ama anlik bi ruh haliyle başladı.ilk basta yazisirken guzel bi etkileşim oldu aramizda.muhabbetimiz akiciydi,samimi geliyordu.ayni sehirdeydik.ortak arkadaslarimiz çıktı.sonra telefonla gorusmeye başladık.bakis acilarimiz yakindi birbirine.ordada muhabbet iyi devam etti derken
Görüşelim dedik ve dün akşam görüştük.şaşkındım çünkü daha 5 gün olmuştu
tanışalı.Kendime inanamadım,napıyorum ben dedim bu duyguların etkisiyle biraz
kasıldım.ne olduğunu anlayamadım yani.etkilenip etkilenmediğimi bilmiyorum.
Görür görmez bir histe oluşmadı bende.kendisine bi ara ne amaçla internetten birisyle tanışma
İhtiyacı hissettin gibi bi soru sordum.öyle bi amacım yoktu.muhabbet,tanışma,
Güzel vakit geçirmek tarzı şeyler söyledi.o an kendimi vakit gecirmelik bi kiz gibi hissettim.Boşanmış bir bayanım.bunuda biliyr.Herkesin boşanmış bi insana bakış açısı farklıdır.senin bakış açın nasıl
Bilmiyorum ama açık açık söyleyebilirsin sıkıntı olmaz dedim.benm icin hic bir onemi yok insanlik daha onemlidir dedi.
boşanma sebebimi sordu.hiç boşanmış bir bayan gibi durmuyosun
Karşımda dedi.telefndaki ve yazismalarimizdan biraz daha farkli bi Insan duruyrdu karşımda.bi ara yaptigim bi esprinin ardindan elini omzuma atti kendine dogru çekti.bende uzaklastim.yani ilk gorusmede ne kadar dogru bi durum?bana biraz ters geldi.bidaha hata yapmak cok agir gelir.artık bos iliskilere harcayacak vaktim yok.bu konuyu açma sebebim onun bana ne
Amaçla yaklaştığını tam çözememem.kafama çok takıldı bir sonuca varamadım.kendimi rahatca ifade edebiliyrm ona karsi oda anlayabilen bi insan gibi.iletisimimizde iyi.ozellikle telefonda ama bazi seylerde ters geldi.sizce ne yapmaliyim,nasil davranmaliyim?
her şey ayrıntılarda gizlidir.
Bak şimdi dediğine "hiç boşanmış birine benzemiyorsun"
Nasıl birini bekliyordu ki karşında? Boşanmış deyince daha rahat falan mı olacağını düşünüyordu ki!
elini omzuna atması da sanırım kendince boşanmanla bağlantı kurmuş akılsız.
Sen düzgün birine benziyorsun, bence uzak dur bu insandan.

suan bizim de anlayabilecegimiz ve yol gosterebilecegimiz bir sey yok ki.
daha cok yeni.
internet uzerinden tanisabilecegin her insan kotu olmayacagi gibi, senden fayda saglamak isteyecek bir olmadigindan da emin olmalisin, guvenmeden once.
yani olcerek, her hareketini tartarak biraz zaman icinde anlayacaksin.

Ortak arkadaslarin haberi yok sadece facede farkettik.ortak arkadaslarda oyle herseyi paylastigin kisiler degil.ortada bisey yokken paylasmak istemedim

anladım.
ne yazık ki bizim toplumda boşanmış kadına yaklaşımlar biraz değişik (ne yazık ki).
karşınızdakinin aklından ne geçtiğini tam olarak anlamadan bu işe girişmeyin bence.
çok iyi biri de olabilir, bu durumdan faydalanmak isteyen bir çakal da.
kendinizi kaptırmadan, duygularınıza set çekerek sadece mantığınızla bir süre adamı değerlendirin.
ama mesajlarda ama konuşma esnasında ve görüşmelerde illa ki varsa uygunsuz bir fikri kendini açık edecektir.
siz de ona göre hareket edersiniz.
bu esnada kapılmamaya çalışın lütfen. sonra karışıyor her şey.
zaten bir beraberlik sonlanmış, bu saatten sonra size, sizi yenileyecek bir beraberlik lazım.

anladım.
ne yazık ki bizim toplumda boşanmış kadına yaklaşımlar biraz değişik (ne yazık ki).
karşınızdakinin aklından ne geçtiğini tam olarak anlamadan bu işe girişmeyin bence.
çok iyi biri de olabilir, bu durumdan faydalanmak isteyen bir çakal da.
kendinizi kaptırmadan, duygularınıza set çekerek sadece mantığınızla bir süre adamı değerlendirin.
ama mesajlarda ama konuşma esnasında ve görüşmelerde illa ki varsa uygunsuz bir fikri kendini açık edecektir.
siz de ona göre hareket edersiniz.
bu esnada kapılmamaya çalışın lütfen. sonra karışıyor her şey.
zaten bir beraberlik sonlanmış, bu saatten sonra size, sizi yenileyecek bir beraberlik lazım.
Bende diyorumki acaba hic uzatmadan.bitireyimmi.gerci bitirilcek bi ilskide yok ortada.hergun konusuyrz ama ne olarak o da belli degil.fiziksel olarak bi temasta bulunması yeterli bi sebepmi?

Bir evlilik geçirmiş tecrübeli bir kadınsınız. Böyle kalitesiz bir insanla görüşmeyin lütfen. 'Boşanmış birine benzemiyorsun' sözü ve ilk görüşmede elini omzunuza atması.. Bilmiyorum kalitesiz bir insan bence. İnşallah bir hata yapmazsınız. Allah gönlünüze göre bir 'adam' çıkarsın karşınıza. sevgiler.

her şey ayrıntılarda gizlidir.
Bak şimdi dediğine "hiç boşanmış birine benzemiyorsun"
Nasıl birini bekliyordu ki karşında? Boşanmış deyince daha rahat falan mı olacağını düşünüyordu ki!
elini omzuna atması da sanırım kendince boşanmanla bağlantı kurmuş akılsız.
Sen düzgün birine benziyorsun, bence uzak dur bu insandan.
Evet en cokta o laf kafama takıldı.çelişkili ifadeler.hem benim icin onemli degil diyr.hemde inanamiyr bosanmama.sanki cok garip biseymis gibi

Bu adamdan uzak durun derim. Bana cok itici geldi burdan. Ne demek bosanmis birine benzemiyorsun?
Insanlar artik çok pis bu sebeple uzak durun ve kimseye de hemen guvenmeyin hele hele sanalda hic guvenmeyin..!

Evet en cokta o laf kafama takıldı.çelişkili ifadeler.hem benim icin onemli degil diyr.hemde inanamiyr bosanmama.sanki cok garip biseymis gibi
Yani "evet önemli"
"boşanan kadına iyi bakmıyorum" gibi şeyler söylemesini beklemezdin herhalde.
Bunun karşısında her erkek önemli değil der. Zaten ne niyetle geldiği yanılmıyorsak belli.
Boşver kafana takma, Allah iyi insanlarla mutlaka karşılaştırır sen niyetini iyi tutarsan.

Offf ya hala internetten tanışıp da düzgün bir ilişki yaşayabileceğine inanan kaldı mı ya? Gözünün önündekini tanıyamıyorsun yeri geliyor, siz tutup iki günde güvenip bir de bu adamla görüşüyorsunuz.
Çok cesaretlisiniz ya, o adam her şey olabilirdi. Kadın satıcısı, uyuşturucu taciri, organ mafyası bir sürü şey aklıma geliyor.
Neyse ki sadece kadın düşkünü çıkmış. Rengini de ilk evvelden belli etmiş.
Ya daha zeki bir pislikle karşılaşsaydınız? Uzunca süre sizi kandırıp sonra hataların en büyüğünü size yaptırsaydı ne yapacaktınız?
Hiç mi korkmuyorsunuz gerçekten? Bir ilişki yaşamak için nasıl kendinizi bu derece feda edebiliyorsunuz? Deli cesareti mi yoksa risk mi yoksa bir adım mı attınız şimdi? Bir düşünün sizce hangisi?
Bu ara bu lafı çok söylüyorum, mutluluk sadece bir erkeğe bağlı değildir. Böyle gözünüz kapalı aşkın peşinde koşarsanız öyle bir düşersiniz ki önceki boşanma süreciniz yanında hiçbir şey kalır. Benden uyarması.

Bende diyorumki acaba hic uzatmadan.bitireyimmi.gerci bitirilcek bi ilskide yok ortada.hergun konusuyrz ama ne olarak o da belli degil.fiziksel olarak bi temasta bulunması yeterli bi sebepmi?

bence değil.
fiziksel temas dediğiniz bir anda sarılması vs ise boş bulunmuş olabilir.
satır aralarını okumaya çalışın bir süre illa ki açık eder.

'Boşanmış birine benzemiyorsun'

ben bu kısmı atlamışım. izah etti mi boşanmış birinin neye benzediğini.
ne amaçla söylemiş olabilir yorum yapabildiniz mi?

Boşanmış kafasına göre yaşayan kadınsın onun için ki 5 günde buluşmaya da ok demişsin adam çantada keklik demiş hepsi bu

Güvenilir biri gibi gelmedi bana. Uzak durun. İlişki durumu daha ilerlemeden. Kendinizi kaptirirsaniz o zaman kötü olur. Bir defa ağzıniz yanmış şimdi çok çok iyi düşünmeniz lazim.

O değil de boşanmış kadına bakış açısını sorman garip olmuş.bende boşandım ben de erkek arkadasımla netten tanıştım.güven sorunu yasıyosun ıster ıstemez.bi de biz birbirimizi çok dolduruyoruz burada.iyi niyetliyiz ama yapıyoruz.o nedenle bence kalbini dinle bizi değil

Bu adamdan uzak durun derim. Bana cok itici geldi burdan. Ne demek bosanmis birine benzemiyorsun?
Insanlar artik çok pis bu sebeple uzak durun ve kimseye de hemen guvenmeyin hele hele sanalda hic guvenmeyin..!
Sanallik gitti zaten.gercege tasidik.az bucuk anlasiliyr insan yuzyuzeyken.guven konusunda cok hassas oldugum icin kafama takildi.o yuzden sizinle paylasmak istedim.kolay kolay kimseyle frekansim tutmaz.su zamana kadar gorusmek isteyen oldu ama uzak durdum.normalde bu kisiylede gorusmek gibi bi niyetim olmadi.kurdugumuz muhabbet gorusmeye goturdu.farkli bi iletisimimiz oldu.hosuma gitti ilk etapta.ama gorustugumuzde soyledigi o laflar uzaklastrdi beni.

Offf ya hala internetten tanışıp da düzgün bir ilişki yaşayabileceğine inanan kaldı mı ya? Gözünün önündekini tanıyamıyorsun yeri geliyor, siz tutup iki günde güvenip bir de bu adamla görüşüyorsunuz.
Çok cesaretlisiniz ya, o adam her şey olabilirdi. Kadın satıcısı, uyuşturucu taciri, organ mafyası bir sürü şey aklıma geliyor.
Neyse ki sadece kadın düşkünü çıkmış. Rengini de ilk evvelden belli etmiş.
Ya daha zeki bir pislikle karşılaşsaydınız? Uzunca süre sizi kandırıp sonra hataların en büyüğünü size yaptırsaydı ne yapacaktınız?
Hiç mi korkmuyorsunuz gerçekten? Bir ilişki yaşamak için nasıl kendinizi bu derece feda edebiliyorsunuz? Deli cesareti mi yoksa risk mi yoksa bir adım mı attınız şimdi? Bir düşünün sizce hangisi?
Bu ara bu lafı çok söylüyorum, mutluluk sadece bir erkeğe bağlı değildir. Böyle gözünüz kapalı aşkın peşinde koşarsanız öyle bir düşersiniz ki önceki boşanma süreciniz yanında hiçbir şey kalır. Benden uyarması.
Valla gercek hayatta tanidimda noldu.hayatimda hayal dahi edemeyecegim seyleri yaşadım.o kadarda gozu kara biri degilim.kimnle gorusulup görüşulmeyecegini az bucuk anlayabilirim.sanaldakiler cok tehlikeli ama gercek hayattakiler cokmu guvenilir.bence bu durum bu kadar basit degil.boyle bi ayrim yapamayız.sadece size kafama takilan noktalari anlattim.butununu goren ben oldugum icin haklisiniz sizde cok riskli bi durum gibi dusunmus olabilirsiniz ama sanaldan tanisip tanismama konusunda fikrinizi sormadim.gozum kapali olsa size sormak yerine yasar giderdim oyle.

Back
X